i Can feel the LooOooOve in the air
Matia αν είναι να ξεκινήσει η σεξουαλική ανά(σ)ταση των ελλήνων από το dvd τούτο ας είναι.
το σεξ μια χαρα το εχουμε
στα αλλα ειμαστε σκατα σαν λαος
περιμενω αναρτηση στο μπλογκ του ελλανορ με ψυχοκοινωνικες αναλυσεις και τα ρεστα, ε
:lol::lol:
ρε σε υγεια και ψυχολογια ειμαι πεσμενος…
το αλλο δουλευει μια χαρα…
… και δεν εχει λήξει και η εγγυηση…
μπορω να το ταλαιπωρήσω οσο θελω…
ΤΕΛΟΣ…
ξαναπαω στον ψυχολογο…
Φιξντ
H Σάσα Γκρέι χάλασε όταν άρχισε να γυρίζει και ταινίες με υπόθεση. Προδοσία…
απο στο Net
Απαράδεκτο βίντεο για τα λάθος μηνύματα που μεταφέρει !!!
Δεν μπορεί ρε Τζούλια μεσούσης της οικονομικής κρίσης να χύνεις αλόγιστα την σαμπάνια στο τζακούζι !!!
Τι μηνύματα σπατάλης είναι αυτά που μεταφέρουμε στους Ευρωπαίους εταίρους μας???
[SIZE=“4”]Κατά τα άλλα η ερμηνεία σου ήταν καλή (imdb 7.2)… [/SIZE]
:lol::lol::lol:
σκατα στις συμβατικες τσοντες και πορνοσταρ και στο σεναριο “πιπα- μπρος - (απο) πισω - καθιστο - πιπα”. γουσταρουμε αλτερνατιβ πραγματα.
ερασιτεχνικες;
Τελικα τα υπολοιπα 19 λεπτα που δεν ειδαμε που διαολο χαθηκαν;
να πληρωσεις να τα δεις!Οι καμεραμεν,οι μακιγιεζ,οι χυσοκαθαριστες και το ολο κρου δεν εχουν στοματα να ταϊσουν;Πως θα ζησουν και αυτοι που πασχιζουν για την διασκεδαση μας;
καποιος καλος ανθρωπος συντομα θα την κανει rip ελπζω
Βασικα μολις ευκαιρισω θα παω να το τσιμπησω, δηλαδη η σιρινα εκανε τετοια τιμια παραγωγη και δεν θα την υποστηριξουμε; Ασε που αν υποστηριξουμε παιζει να ψησουν και καμια πετρουλα/σασα μπαστα
Πρέπει να παραδεχτείτε όλοι ότι είναι λίγο νίντζα η κοπελιά, ακόμη και οι επικριτές. Ευλύγιστη και με σωστές κινήσεις.
Το μόνο που με ξενέρωσε ήταν τα υπεραπαίσια βογκητά της. Τραγικά τελείως.
εμενα ειναι 30 λεπτα…λειπουν κ αλλα?
Η Σάσα δεν παίζει να κάνει σύντομα. Τώρα το έχει γυρίσει στο τραγούδι. Η Πετρούλα όμως, άνετα παίζει τη χανούμισσα στο χαρέμι του Σουλτάνου!
Εμενα 26. Εχεις 4 λεπτα παραπανω;
μαλλον!!!
Ο σισε για 15 λεπτά συμμετοχής στο φιλικό της Γαλλίας πήρε 100.000 ευρω. Η Τζουλια για 40 λεπτά “συμμετοχής” πήρε 200.000. Αυτά είναι επαγγέλματα ρε, τι καθόμαστε και σπουδάζουμε…
Mονο εγω δεν εχω δει το βιντεο ακομα??
H συγκινηση στο πανελληνιο,μου θυμηζει εποχες οπου sex tape Παμελας ειχε διαρευσει και ολοι εμεις οι πιτσιρικοι,διχως ιντερνετ κτλ,ψαχναμε απεγνωσμενα κοπιες ή εστω καμια φωτο,να στρωσει το ματι μας…η Τζουλια εφερε επανασταση:p
Aταλαντη ΚΑΙ σ αυτο…πφφφφ…ουτε για τσοντες δεν κανει ρε γαμωτο το σιχαμενο το εκτοπλασμα.Απ τη μαστουρα εντωμεταξυ το βλεμμα εχει φυγει σε μυθικες γωνιες…
Επικ ατακα το “δεν καταλαβαινω τιποτα”…
Επικ ΦΕΗΛ σ οσους εδωσαν λεφτα γι αυτην την παπαρια και αγορασαν μερικα γραμμαρια κοκο ακομα στην πρωταγωνιστρια και δεν το κατεβασαν τσαμπα.