TΖΟΥΛΙΑ.... A star is born

Περα από τη πλάκα, συμφωνώ με ποστ hocam.

Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ποτέ δεν είχε σπινθηροβόλο βλέμα η κοπέλα… :oops:

Α ναι γεια σου. Σιγα το βλεμμα που ειχε και σας χάλασε στο βιντεακι ρε. Εμενά μου φάνηκε πως το έχει το επάγγελμα η κοπέλα, ασε που τωρα θα έχει μια ξεκαθαρη απαντηση να δώσει όταν την ρωτάν τι δουλειά κάνει. :lol:

Το επομενο βημα ειναι ή τρελαδικο η κανα τυχαιο overdose η καμια σφαιρα στην αδεια κεφαλα της.Χαλαρα ομως.
Ευγε στον μεσο μαλακα ελληνα που ενω δεν εχει να φαει,εχει να δωσει 20 ευρω για να δει μεσα απ την"κλειδαροτρυπα".(αυτο ειναι το λιγοτερο βεβαια…εδω δινει τα απειρα για αλλες μαλακιες και συνεχιζει να παραπονιεται…)
Ευγε στον μεσο μαλακα ελληνα που θελει και την Πετρουλα σε τσοντα.(γιατι ειναι και κακογουστος εκτος απο μαλακας,οχι τιποτα αλλο)
Ευγε στον μεσο μαλακα ελληνα που ενω τον επαιξε με την παρτη της Τζουλιας βγηκε μετα να κατηγορησει το Ραδιο Αρβυλα για το μονταζ που εκανε,γιατι ξαφνικα θυμηθηκε οτι εχει χρηστα ΗΘΗ…(και που μαλλον αυτοι θα την πληρωσουν τη νυφη στο τελος απο το ΕΣΡ).
Ευγε στον μεσο μαλακα ελληνα γενικα,γιατι με το να ειναι μαλακας εξυπηρετει πολλους.

καλα τα λεει ο hokam

ε αν εχει κανεις λινκσ κτλπ στειλτε κανα πι εμ ρε…γιατι αυτο που κατεβασα δεν εχει ηχο… :S

καλα τα λεει ο χοκαμ ρε βαγγελη, αλλα να παω λιγο παραπερα. Νομιζω μαλακες ειμαστε και μεις που απλα την καταβασαμε(και γω το κατεβασα)…και μονο που συμμετεχεις σε αυτο το χωρό της δημοσιοτητας ειτε δωσεις 20 ευρω ειτε οχι το ιδιο μαλακας εισαι…παλι πεφτεις στην ‘‘παγιδα’’ ακομα και αν δεν τους δινεις τον οβολο σου…
εγω προσωπικα νιωθω καπως ηλιθιος που κατεβασα και ειδα λιγο απο αυτο…ισως αυτος που την αγορασε οντως ειναι παραπανω απο εμενα αλλα…

και ναι…

πετρουλα…:!::!:

ελα ρε παιδια…
λιγο αισθητικη…
μα πετρουλα…??

ειναι κακασχημη…[-X

αναλύστε το λίγο ακόμα παιδιά.
Πείτε και για το Βατοπέδι για να μην ξεχνιόμαστε.

ΡΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ???

Rocking_monster_0666 νομίζω μιλάς σοφά :wink:

που είναι το λινκ είπαμε ? :stuck_out_tongue:

+1
Humor guyz…you should buy some…

copyright σε εναν γνωστο:p

Παιδιά, μια τσόντα είναι και πηγή για χαβαλέ. Νομίζω του δίνετε του θέματος πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι του αξίζει. Όπως γελάς με μια cult ταινία του Γκουσκγούνη έτσι γελάς και με αυτό (και ο παραγωγός θα βγάλει πολλά λεφτά, αλλά μαγκιά του - έστω και άθελα του ξεβράκωσε δημόσια το ήδη ξεβρακωμένο ελληνικό lifestyle).

Άσε που νομίζω πως εδώ μέσα, το περισσότερο γέλιο με τη τσόντα της Τζούλιας το ρίχνουν όσοι χλεύαζαν το lifestyle και τη νοοτροπία του, παρά όσοι θαμπώνονταν από αυτό (μιλάω για τους ενήλικους τουλάχιστον) και ζήλευαν αυτά τα “πρότυπα” ζωής.

Αν τη κατεβασεις αλλα δε τραβηξεις?:-k Πιστευω πρεπει να διευκρινιστει…

περιπτωση “παιρνω ενα σωστο point και το ξεγαμαω”.

Ντακς νομίζω οι περισσότεροι την έιδαμε για να πούμε κάμια (πετυχιμένη ή μη) μαλ-κια…ήδη έχει φάει delete από τον σκληρό. Και σιγά μην νοιώθω ενοχές με τη καθε τζουλια και το ξεφτυλισμένο lifestyle της χώρας…πως το ελεγε στο fight club “είμαστε τα σκατά του κόσμου που χορεύουν και τραγουδούν” ή κατι τέτοιο…το θέμα είναι ότι όταν “ανακατέβεις” το φαγητό τότε μυρίζει, οπότε κάποιοι μπορεί να αντιληφθουν ότι τρώνε σκατά.

Δεν έχομεν χιούμορ είμεθα εγωγήινοι .
Εγώ απλά νομίζω ότι η κοπέλα αυτή δεν είναι περίπτωση Γκουσγκούνη κλπ. Μπορεί απλά να το παίρνω υπερβολικά στα σοβαρά χωρίς νόημα δεν αντιλέγω.Θα δείξει ο χρόνος. Αν και αδυνατώ να καταλάβω πως μια τσόντα ξεβράκωσε το ελληνικό life style :stuck_out_tongue:

κλαίω.

Toν σχολιασμο τον προκαλουν οι αντιδρασεις της πλειοψηφιας…ας θυμηθει ο καθενας πχ ποτε ηταν η τελευταια φορα που πηγατε στο περιπτερο να αγορασετε τσοντα δινοντας 20 ευρω και να σας λεει ο περιπτερας οτι εξαντληθηκε και σεις να ψαχνετε και σε αλλα περιπτερα μανιωδως…

τραβα αλλη μια εσυ επαγγελματια μου και ασ’ τις ειρωνιες…

κατι τετοιο θα απαντουσα στον καρβου, που οκ εχει κι αυτος ενα ποιντ

Δυστυχώς αμφιβάλεις ότι μπορεί να υπάρχουν αρκετές που να λέγαν για τη Τζούλια μαγκιά της π.χ. που βγάζει φράγκα από το τραγούδι χωρις φωνή ή για τις γυμνές φωτογραφήσεις και να θέλαν να κάνουν και αυτές το ίδιο αν τους δινόταν η ευκαιρία?

με γυρνάς σε επικές εποχές Αθλητικής Ηχούς προ τριετίας-τετραετίας. Επαιρνα ζβάρνα τα περίπτερα Γαλατσίου-Πατησίων ψάχνοντας για το “Exxxtra-ordinary Eurobabes 3”. Μεγάλες στιγμές. :cry::cry: