TΖΟΥΛΙΑ.... A star is born

:?: :?:

αστο…πολυ μπροστα chatting

λαμπαδα τζουλια

[size=“8”]ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΡΑ!!![/size]

Δεν νομιζω ειλικρινα,πως το ανθρωπινο σωμα μπορουσε να αντεξει τετοια επιπεδα γελιου…τωρα που επιβιωσα,μπορω να πω απλα,Post of the year και να συνεχισω να γελαω…

:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Τι μας έκανες βραδιάτικα ρε Sodo???

Ποστ οφ δε σεντσιουρι.:lol:

Ξεχασε να βαλει τις γοβες!!![-X[-X[-X

αυτη η εικονα με την barbie-τζουλια εχει σταλει σε ολα τα e-mail της χωρας…
το κακο εξαπλωνεται…

ασε ρε σου μαθανε και την Hol τωρα

Τιγκα στην κοκα, ξενερωτες ατακες, φωνη νταλικιερη, κακα βογκητα…
Περιμενα περισσοτερα. Τσαμπα ο ντορος. [-X

Ατάκες:

“Καλέ δεν έχει νερό;!”

“Είσαι ηλίθιος… Βγάλε την πο**σα σου έξω…”

“ααα έχει μπει όλη η σαμπάνια στο μο*νι μου!”

“θα την βάλεις στον κώλο μου;!”

“-φερε το μπουκάλι.
-πού θα το βάλεις;
-στον κώλο σου”

“μμμ τί πο**σα είναι αυτή;!”

“Θέλω λίγη Σαμπάνια!”

“-Σ’αρέσει να παίζεις με το μπουκάλι;
-Προτιμώ τον πο**σο σου!”

“θα σου πιάσω τον πο**σο τώρα εσένα!”

“άντε έλα να με γαμήσεις!”

τσ!!!

Ρε παιδιά εγώ τώρα το βλέπω το video. Τι κρίμα ρε πούστη, τόσο ωραία κοπέλα να είναι τόσο αντισεξουαλική, αυτό θέλει πολύ προσπάθεια ρε γαμώτο… Από τις πιο θλιβερές τσόντες που έχω δει ever, μέχρι τώρα.
Το star βρήκε και το συμπρωταγωνιστή, λέει.

Πάντως έχει επιτελέσει μέγα κοινωνικό έργο: έχει απενοχοποιήσει τον νεοέλληνα. Όλοι πια παραδέχονται ότι την έχουν δει. Ακομπλεξάριστα. Αναφέρουν και σχολιάζουν ατάκες και σκηνές. Χαλαρά.
Την είδαν οι γονείς φίλου μου, σε σπίτι με φίλους.
Στη δουλειά την είχε μία κοπέλα σε φλασάκι και προθυμοποιήθηκε να μας τη γράψει.
Η διευθύντρια.

Όλοι όμως. Μιλάμε για μία new age σεξουαλικά απελευθέρωση:lol:

Σχεδον, σχεδον. γιατι πολυ κατακραυγη, πολυ κριτικη, πολυ πολυ πολυ. Σετ χερ φρι, μια τσοντα ειναι πια.
Ειναι πανεμορφη αλλα πραγματι κ εμενα δεν μου φαινεται αισθησιακη -κατι σαν κουκλα. Αλλα γαμωτο, μου αφησε ασχημη αισθηση ολη η ιστορια, μου χτυπαει ασχημα να ειναι αφημενη στον εαυτο μια κοπελα που ουτε να επιλεξει σωστα μπορει ουτε να υποστηριξει τις επιλογες της και ειναι κριμα κριμα κριμα. Αυτο.

Aυτό ακριβώς όμως…

Όχι μωρέ, τι λέτε. Όσες πρωτοβουλίες παίρνει στις τσόντες της, άλλες τόσες παίρνει και στην πραγματική ζωή (aka “επαγγελματικές” επιλογές)! Τα πάντα είναι δουλειά των εκάστοτε μανατζαρέων της. Αυτοί της λένε τι να κάνει. Σαν τους πρωθυπουργούς μας ένα πράγμα. Σε λίγο θα μου πείτε ότι μόνος του είχε αποφασίσει ο Γιωργάκης να κάνει βόλτες με το ποδήλατο στο ύπαιθρο!

Εδώ η κοπέλα ήθελε να δώσει κώλο -του το έλεγε κιόλας- και στο τέλος τίποτε(!), γίνεται να μπορέσει να αποφασίσει μόνη της να γυρίσει τσόντα;

Και παλι 87, ειναι αφημενη στους μανατζερους, ιβαν γουρς. Αυτο το ‘μου κλεψαν την προσωπικη μου στιγμη’ πιχι, ειχε την αφελεια να πιστεψει οτι η ιδια ως αλεξανδρατου μπορει να κανει κατι που εκανε η παρις χιλτον και με το ιδιο τιμημα, ενω αλλα οικονομικα, αλλη ισχυς, αλλα γενικως.

Ο Γιωργακης μονος του αποφασισε να κανει ποδηλατο στην υπαιθρο, γιατι ειναι κοντα μας, ειναι παιδι δικο μας, δικο σας, παιδι της φυσης, φαν της ευζωιας, φωτεινο παραδειγμα. (Και ο Αι-Βασιλης υπαρχει διαολε!)