TΖΟΥΛΙΑ.... A star is born

Λένα, ούτε εγώ νομίζω πως η Τζούλια αξίζει μία τόσο βολική δικαιολογία για ό,τι έκανε. Ό,τι κι αν της είπαν οι μάνατζερ της η ίδια συμφώνησε και το δέχτηκε και το στήριξε. Άσε που το να βγάζουμε λάδι τις Τζούλιες αυτού του κόσμου, μεταθέτοντας σε τρίτους την ευθύνη των πράξεων τους, είναι άδικο για όλες τις υπόλοιπες (όμορφες) γυναίκες που διατήρούν ανέπαφη την αξιοπρέπεια τους και δεν ξεπουλούνται για λίγα ευρώ. Βασικά είναι άδικο για οποιονδήποτε παλεύει σκληρά και καθημερινώς για να διατηρήσει ανέπαφη την αξιοπρέπεια του.

Το ελαφρυντικό “έτσι μου είπαν, έτσι κάνω” νομίζω πως η Αλεξανδράτου δε το αξίζει…

Γιατί έχασε την αξιοπρέπειά της με το συγκεκριμένο γεγονός παρακαλώ; Μην μπερδεύεστε με τις και καλά κινήσεις που κάνει για να δικαιολογηθεί. Προαποφασισμένες ήτο. Αυτή είναι η δουλειά της και αυτή είναι η δουλειά των περισσοτέρων σεξ σύμπολς που παρελάυνουν στις οθόνες μας… Ε η Τζούλια μας το τριψε στη μούρη για κάμποσα ευρώπουλα παραπάνω. Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και αυτές κρυφό καμάρι ότι είναι βιζιτούδες.

Εν πάση περιπτώσει, για διακόσια χιλιάρικα μέχρι και με την Μπακογιάννη θα πήγαινα ^^ (που λέει ο λόγος)

Μαλακίες ρε.
Άμα θέλει η γκόμενα θα το κάνει, και ας βρούμε και 1000040 δικαιολογίες.

Με 200 ευρώ με ποια θα πήγαινες?

Εντάξει, αν εσύ τη σέβεσαι το ίδιο με το να μην ήταν βιζιτού & πορνοστάρ, τότε πάω πάσο. Δεν έχασε καμία αξιοπρέπεια με τα ταξίδια στο Ντουμπάι και τις τσόντες.

Με καμία. Μας έπιασε η οικονομική κρίση, δεν περισσεύουν 200 ευρώ. :razz:

Ήταν βιζιτού. Και έγινε και πορνοστάρ. Ο βρεγμένος τη βροχή…

ρε γαβ γαβ! Διάβασε τι σου λέω! Το ίδιο με το αρχικό μου ποστ που διαφωνείς μου γράφεις! Δεν είπα εγώ ποτέ πως μόνο με τη τσόντα έχασε την αξιοπρέπεια της. Εσύ το συμπέρανες αυτό. Εγώ για όλές τις ενέργειες της Τζούλιας μιλάω :wink:

Να σου δίνανε εννοώ ρε μπούφε!!

Ε όταν έκανες το ποστ σου περί αξιοπρέπειας μιλούσαμε για ένα συγκεκριμένο γεγονός: το επίμαχο dvd που κυκλοφόρησε. Δε διευκρίνησες ότι μιλούσες για τις “γενικότερες επιλογές της” :Ρ

κρισπ: το κατάλαβα ρε άμπαλε.

Ε, τότε πες!

Με 200 χιλιάρικα κανόνιζες Μπακογιάννη.
Με 200 ευρώ ποιο είναι το όριο?

Το παιχνιδάκι αυτό του κρις το παίζαμε στο σχολείο με ανώτατο όριο 600 ευρώ…

Το θέμα: οι συμμαθήτριες

ο βακιλος:|

:expressionless: gia to bold an katalabes ti ennow :stuck_out_tongue:

Katse na apanth8ei to erwthma an h Mpakogiannh einai anthrwpos kai blepoume.

Soz gia ta greeklish alla no ellhnikos sto pc touto.

Ω, διαφωνω. Γεγονος ειναι οτι η ευθυνη ειναι δικη της, αλλα μου φαινεται θλιβερο το να μην εχει καποιον να μην την κατευθυνει αλλου οταν βλεπει οτι δεν παιρνει ακριβως τις σωστες αποφασεις. Αν εγω πιχι ειχα πιασει πατο, σκεφτομαι διαφορους ανθρωπους γυρω μου που θα με τραβουσαν αλλου. Αυτο.

Περι αξιοπρεπειας τωρα, ουτε εγω θεωρω οτι την εχασε με το βιντεο. Με ενοχλησε ομως που επρεπε να πλασαριστει με αυτο τον τροπο που αναφερει ο μανος απο πανω -το Jena Jameson στυλ το προτιμω, το “αυτη ειμαι, αυτο κανω.” Παραραμ.

87, μ’εκεινη τη κινεζα του πυραμιδα;;;

Στο ότι είναι θλιβερή περίπτωση η Τζούλια, νομίζω συμφωνούμε όλοι. Όπως συμφωνούμε όλοι πως οι κινεζούλες του Πυραμίδα είναι κόντρα στη συμφωνία της Γενεύης. Σε παρακαλώ μη τις καλείς δίχως λόγο :oops:

Οϊμέ (btw τι υπέροχο επιφώνημα) που τη θυμηθήκατε αυτήνα. Γαμώτο δε μου έρχεται και τ’ όνομα της.

Ενηγουεη, δεν τη θυμάμαι και καλά, αλλά για 200 ευρώ + ΦΠΑ είμαι μέσα, μην είμαστε και ελιτιστές!

Κοτοκο ?

Κοτοκο! Δατ ιζ!

εχω γραφτει στην σελιδα της στο facebook καιρο τωρα

τι αναλυετε ωρε ανθρωποι ?

δεν υπαρχουν σημαντικοτερα και ουσιαστικοτερα θεματα αναλυσης ?

ειλικρινα λεμε και καλα για τους αλλους τους ελληνες τους κιτρινους τους κουτσομπλοληδες αλλα

και εδω δεν παμε τελικα πισω

τοσα ποστ και τοσες αναλυσεις για ενα ξεφτισμενο μουνι.

αξιζει ?