Ρε λένε στο ΣΤΑΡ ότι βγήκε καινούρια ταινία!!!
Τώρα αυτό είναι δημοσιογραφία??? Πού ζούμε ρε πούστη μου?
Δεν βγήκε καινούρια ταινία, κάποιος τρόμπας βρήκε ένα δίλεπτο ΑΚΥΚΛΦΟΡΗΤΟ βίντεο της Τζούλιας ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΓΑΜΙ…εεε… Παρτενέρ και το ανέβασε σε γνωστό διαδικτυακό ισότοπο. Δε λέει και πολλά πάντως. 8)
ρε βληδιν χαραμίζεσαι παλικάρι μου !
υπέβαλε μια αίτηση εργασίας στο STAR ! θα διαπρέψεις ! άσε π θα κωλολέει να βλέπουμε κους-κουσάδικα ρεπορταζ με μεταλιες για μουσική επένδυση !
Το βιντεακι των αρβυλα που δειχνει την μουφα της ολης ιστοριας ,ακουγεται ενας να λεει “αν εκλαιγες και λιγο θα ηταν τελεια”,και πεταγεται ο μανατζερ απο μεσα “της το ειχα πει! της το ειχα πει,επρεπε να κλαψει!”#-o#-o
Νταξει πολυ ψευτια και υποκρισια,ντεμεκ την εκμεταλευτηκαν,δεν ηξερε,δεν εκανε,δεν ερανε.#-o#-o
Με δουλεύεις???/ Αυτό γίνεται ήδη!
Στο μενεγάκη-λάτσιος είχε soundtrack for whom the bell tolls, και προχθες που βλέπα λίγο σταρ ειδήσεις, στο θέμα για την τζούλια είχε κάτι τρελές hardcoρίλες…Σοβαρα
έχω μείνει πίσω ! πρέπει να αρχίσω να βλέπω τηλεόραση ! δν γίνεται όλες οι θείτσες να βλέπουν σταρ κ να κοπανιούνται !!! θέλω κ εγώ !
:lol: :lol: :lol: :lol:
Θεός!
βγεικε ενα 2λεπτο ερασιτεχνικό βιντεακι
λιθαράκι λιθαράκι “χτίζει” την καριέρα της
λιθαρακι λιθαρακι
η ποντο ποντο?
τι φορ χουμ δε μπελ τολς ρε
εδω ο σακης σε εκεινο που παρουσιαζε ειχα πετυχει να ξεκιναει 1-2 φορες με το γουερεβερ αι μει ρομ!!!
κλειδωστε το τοπικ τωρα
Kαλά τα λες!! Μετά που περνάει η επήρρεια αρχίζει και πονάει…
Το θέμα είναι ότι κλαίγεται που κάνανε βούκινο τις “προσωπικές” της στιγμές! Άσε μας ρε κοπέλα μου!!!¨΄Αντε και καλή καριέρα! Είναι πολλά τα λεφτά!!
egw logo tileorasis (den blepw) den iksera ti ginetai me tin julia kai tin tsonta kai akouga akouga akouga diafora opote telika ema8a ti paizei,eida kai tin periboiti tainia (xalia itan exw dei kai kaluteres) kai ksenerwsa pou o kosmos kaigetai kai oloi asxolountai me to…tis julias
telika guys alli mia tetoia na bgei me 300.000 antitipa epi 20 e k ksexrewnei to elliniko kratos
ase pou mporei na zilepsoun kai alles ‘‘star’’ pou klevei i julia tin doksa oli kai na bgaloun kai autes k alles tsontes
ps ksexasa na pw PALI oti den mporw na grapsw me ellinika
Παρακαλούνται οι γνωστές ΚΑΤΙΝΕΣ του φόρουμ που παρακολούθησαν Τατιάνα (μην ντρέπεστε) να μας πληροφορήσουν τι είπε η Τζούλια σήμερα.
και αν αποκάλυψε αν όντως στο παρτ ΙΙ θα παίζει παρτουζίτσα όπως φημολογείται. 8)
υπαρχει η συντεντευξη στο γιουτιουμπ για οσους δεν το δανε.
MAΛΑΚΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ
ΩΩΩΩΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΕΕΕ.
Και όλοι πέσαμε απ τα σύννεφα! :lol:
Ελπίζω ο ελληνικός λάος να ξεκολλήσει λίγο και να καταλάβει πως επιτέλους έχουμε κι εμείς την εθνική μας πορνοστάρ