Πωλείται σπάνιο/συλλεκτικό μπλουζάκι ανεκτίμητης αξίας. Αφόρετο, σε σημείο που οι τσακίσεις απ’το δίπλωμα μπορεί να του έχουν κάνει μόνιμη ζημιά. Νούμερο L για large τύπους, χρώμα επαναστατικό κόκκινο. Τιμή συζητήσιμη.
[SPOILER]για να μη μας βγει η φήμη κιόλας[/SPOILER]
Σι γουλφ, η μπλόυζα για πολυπλυμένη και πολυφορεμένη μου κάνει, δε με γελάς εμένα.
Πόσες φορές σε έχει συνοδέψει τα καλοκαιρινά βράδια στο μπαλκόνι με γιουροβίζιον?:-k
Χαχαχαχ. Όχι ρε, αλήθεια. Μία φορά που τη δοκίμασα τότε που μου τη δώσανε και αυτό ήταν. Δεν είναι το νούμερό μου, βλέπεις. [SPOILER]Φοράω μεγαλύτερο. 8)[/SPOILER]
[SPOILER]Προσφερω Ριτσαρντ Κλαηντερμαν, ιδανικο για κανταδα στα νερα του γοργοποταμου. Δοκιμασμενη μεθοδος, σιγουρη επιτυχια. Μονο κανε μου ενα grading, το δικο μου ειναι απο ΕΧ++ και πανω
ποια καντάδα και ποιες μπίζνες; εδώ έχουμε αγώνα. Λύκαινα, μόλις πουλήσεις το μπλουζάκι μπορείς να βάλεις αυτό για συμπαράσταση στους συναγωνιστές της ΕΡΤ
Ρε συ Κρίμσον, δηλαδή από τα τόσα ποστ που έχω κάνει, έχω δώσει την εικόνα του Ολυμπιακού της Β’ Πειραιά με την μπλούζα Πρωταθλητή ‘‘7 συνεχόμενα πρωταθλήματα 1997-2003’’ η οποία έχει και μόνιμο λεκέ μουστάρδας έτσι ώστε να ποθώ αφίσα Zίο;