TΣΙΟΥ The Movie

Ακουγα για αρκετα χρονια αυτη την ταινια απο τοτε που βγηκε (2006) και αποψε το βραδυ την κατεβασα.Δεν την εχω δει ακομη αλλα θα ηθελα να ακουσω γνωμες και πληροφοριες…οπως εχω καταλαβει προκειται για μια χιουμοριστικη ταινια γυρω απο τη ζωη ενος ναρκομανη…

:!:και ενας αστικος μυθος για την ταινια:υπαρχει ενας αστικος μυθος που θελει τον πρωταγωνιστη να ειναι το γνωστο-αγνωστο πρεζακι που κυκλοφορει χρονια στην κηφησια και ειναι παντα εξω απο τα παλια ΜcDonalds…ετσι απο τοτε εγω και η παρεα μου τον φωναζαμε τσιου…

Πάρε ναρκωτικά και δέστην! ΓΑΜΑΕΙ!

ΟΚ,δεν ειναι να την παιρνεις κ πολυ σοβαρα την ταινια.Καλο ειναι,αν κ ο τυπας σπαει λιγο παπαρια με τον τροπο που μιλαει!
Προσωπικα η επομενη ταινια του Μάκη Παπαδημητράτου,οι ‘‘Κλεφτες’’ μου αρεσε πολυ περισσοτερο!!!

Bασικα δες την και μετα ελα να πουμε γνωμες…Τι νοημα εχει να σε προκαταβαλουμε?Ο Παπαδημητρατος παντως παιζει και να παιρνει διαφορα(αν εχει δει κανεις και μια απονομη βραβειων στην Ετ1 καταλαβαινει:p)

Την είχαμε δει σε μάθημα σκηνοθεσίας την ταινία αυτή στην σχολή μου, ως παράδειγμα κάκιστης σκηνοθεσίας προς αποφυγή! :stuck_out_tongue:

Βασικά αν θέλει κανείς να κάνει χαβαλέ υπάρχουν πολύ πιο καμμένες ταινίες (πχ “ΚΑΡΑΤΕ BLIND ESCAPE”), η ταινία αυτή σα να προσπαθεί κάπως να πάρει σοβαρά τον εαυτό της και φυσικά αποτυγχάνει παταγωδώς.

Η ταινια ειναι [B][SIZE=“4”]ΕΠΟΣ[/SIZE][/B]

Έχω δει τους Κλέφτες που μπορώ να πω μου άρεσε αρκετά, αλλά το ΤΣΙΟΥ ακόμα δεν το έχω πετύχει πουθενά. Έχει κυκλοφορήσει σε dvd?

dead δες το στο greek movies…

εγω μονο το “ειναι κατι ανθρωπάκια μεσα στην μουστάρδα” κατι τέτοιο τελος πάντων μου εχει μείνει…
έχουν περάσει και καμιά 5-6 χρόνια :stuck_out_tongue:

Σε αυτή την πρόταση είναι όλη η αλήθεια

τωρα που ειδα και γω την ταινια εχω να πω οτι δεν ειναι τιποτα συγκλονιστικο…Το μονο που μου περασε ειναι οτι δεν θα ηθελα να γινω ποτε σαν τους τραγικους ηρωες μεσα στην ταινια…ισως τελικα αυτο να ειναι και το μυνημα της…μεσω της ρεαλιστικοτητας(γιατι ηταν αρκετα ρεαλιστικη) να δειξει ποσο σιχαμενος ειναι ολος αυτος ο κοσμος για να μην πλησιασεις ποτε…

απογοητευτικα λιγο γιατι περιμενα κατι πιο πολυπλοκο…anyway

χαχαχα το τσιου το χα δει οταν ειχε βγει 3 φορες… πολυ ευρυματικο πιστευω πρεπει βεβαια να παιρνεις αυτη τη ταινια με το μουντ που θα παιρνες ξερω γω το ματσετε αλλιως δεν θα τι καταλαβεις στο φουλ :stuck_out_tongue:

Εξαρταται απο τις προσδοκιες του καθενος,αλλα εγω οταν ειδα το Τσιου
δεν απογοητευτηκα.Ισως γιατι μου την παρουσιασαν ως αυτο που ειναι.
Μια χυμα ελληνικη ταινια που θελει να δειξει καποιες καταστασεις.

Την είδα σχετικά πρόσφατα. Για το είδος της καλή είναι, γενικά γέλασα και δεν μετάνιωσα που την είδα. Οκ, δεν είναι και κανένα αριστούργημα, αλλά προτιμώ αυτή από πολλές ελληνικές χαζοκωμωδίες του ποπ-κορν με Μακρυπούλιες, Ρώμες κλπ.

όποιος θέλει να την δει

http://video.google.com/videoplay?docid=7744649111661999647#

πάντως έτσι όπως μιλάει το πρεζόνι μου σπάει τα νευρά :stuck_out_tongue:

Εχεις κόκα? Εχεις Τζένη! :stuck_out_tongue:

καθισα και το ειδα.Ενδιαφερον!!

ναι και εγώ το έχω δει δύο φορές και μου άρεσε αρκετά…μπορεί κανείς να μου προτείνει καμία παρόμοια ? (εκτός από τους κλέφτες :stuck_out_tongue: )

Με πρέζα…? Το πιο γνωστό είναι το trainspotting.
Πολύ αφιλεγόμενο, μακριά από ηθικολογίες (thank god) και με γαμάτο soundtrack iggy pop…! 8)

ωραιο ταινιακι…με καταστασεις που οσοι τις εχουν βιωσει και εχουν προχωρησει θα τους δημιουργησει ενα αισθημα χαρμολυπης… περιπου το ιδιο τeam ειχε ανεβασει και εναν πιλοτο μεσο internet με ενα sex shop με ρδελο…που ηθελαν να παρουν θετικες κριτικες ωστε να γινει σειρα η κατι τετοιο…γνωριζει κανενας τιποτα???
παντως το τσιου εχει θετικη οπτικη στα πραγματα με καλο τελος…