Tι ακούτε τώρα ; Vol.4

[SPOILER]Καλά δεν υπάρχει αναφορά γι’αυτή την υπερδισκάρα στη Rockipedia?? :-k[-X[/SPOILER]

Ε ποσα να αναφερουμε οι δυσμοιροι λιγοστοι ντεθστερς αυτου του κοσμου ?

[B]Origin - Entity[/B]

Silent Hill Homecoming Soundtrack

Χαχαχα, δε νομίζω ότι είμαστε λιγοστοί πάντως.

Το Origin πρέπει να είναι εγκεφαλικός βιασμός ε?

Ε καθως φαινεται.Ωραιος δισκος το Disincarnate παντως.
Τιμημενη Roadrunner των early 90’s. :!:

Edit : Τελειωσε το Origin πανω στην ωρα.Παμε ρε SOAD !
ai e a e aio
ai e a e aio

Primordial - No Nation On This Earth

Μεγάλος καλλιτέχνης.

μια απο τα ιδια με τη σαιλεντ

και τώρα αυτό…

Aν και το 2 ΙΜΟ ειναι κλασης ανωτερο(το χω λιωσει εδω κ μια βδομαδα,εξεταστικη κ LTE ftw!!:p:p8)) και αυτο με 2-3 ακουσματα μου φαινεται αρκετα συμπαθητικο!!

πάμε πάλι…

\:D/

[B]Mayhem[/B] - Illuminate Eliminate.

Και αντε στο διαολο πια. Γαμωμερα λεμε. Και χθες και σημερα. Μου ηρθε φλασια να βαλω και αυτο το επος και εδεσε το γλυκο.

Συμφωνω οτι ειναι κακο το Invaders, αλλα τα υπολοιπα σπερνουν. Το Killers εχει πιο αδυναμα κομματια, οπως τα Another Life, Drifter… Δισκαρα ειναι, αλλα τα υπολοιπα 6 ειναι καλυτερα και 7ο καλυτερο αυτο.

Τωρα ακουω Iron Maiden - Powerslave

Ο δισκος με το αγαπημενο μου εξωφυλλο… Οχι μονο απο τους Maiden, γενικα το αγαπημενο μου εξωφυλλο. Και μεσα στην 10αδα αγαπημενων μου δισκων. [SIZE=“3”]ΕΠΟΣ[/SIZE] τιποτα αλλο. Απο το αιγυπτιακο as epic as it gets εξωφυλλο μεχρι το ισως (δεν ξερω αλλα παντως σιγουρα 3αδα) πιο μεγαλειωδες μεγαλης διαρκειας τραγουδι του Steve Harris, το Rime Of The Ancient Mariner. Εχει 2 πιο μετρια τραγουδια το instrumental Losfer Words (Big 'Orra) και το Back In The Village, αλλα δεν μπορουν να ριξουν το επιπεδο οταν τα υπολοιπα 6 ειναι αυτα που ειναι… Απο μικρο με μαγευε η ατμοσφαιρα αυτου του δισκου… [SIZE=“3”]AN EPIC OF EPIC EPICNESS…[/SIZE]