Tι ακούτε τώρα ; Vol.4

[B]Origin - Entity[/B]

με 2 λέξεις: Καταπληκτικό album

Παρα πολυ καλο,αλλα προτιμω ελαφρως το ‘‘Blood Mountain’’.

Bardo Pond - Bufo Alvarius, Amen!

IMO το καλυτερο live album τους μετα το live scenes…

Six Degrees & Octavarium στην ολοτητα τους τα μεγαλυτερα highlights…Πραγματικη ανατριχιλα στο τελευταιο!!

Το πιο αδυναμο αλμπουμ απο τα 7 πρωτα, ειναι με ανεση το Killers λογω καποιων πιο μετριων κομματιων… To Iron Maiden δεν εχει ουτε ενα μετριο κομματι, NWOBHM και τα μυαλα στα καγκελα.

Τωρα ακουω Iron Maiden - Piece Of Mind

Που ειναι στα ιδια δυσθεωρητα επιπεδα με το The Number Of The Beast. Ολα ειναι παλι εδω στο μεγιστο βαθμο, κομματαρες, φωναρα να δινει ερμηνειες-ζωης, συνθεσεις με διαχρονικοτητα, τρομερη παραγωγη, ολη η μπαντα σε απιστευτα κεφια… Και να τονισω οτι ειναι αλμπουμ που πολλα του τραγουδια (Die With Your Boots On, Still Life, Quest For Fire, Sun And Steel, To Tame A Land [B]ΤΙ ΕΠΟΣ[/B]) ειναι παραγνωρισμενα και ειναι μεγαλο κριμα…

[B][SIZE=“3”]UP THE IRONS…[/SIZE][/B]

Γενικά τις 2 τελευταίες μέρες ακούω μουσική κυρίως από τα cd που έχω και όχι από τον υπολογιστή. Σαν να έχω χάσει την επαφή μου με τα cd στο σημείο που να μην είμαι σίγουρος αν θέλω και χρειάζεται κυρίως να αγοράσω ξανά :-k

Λολ, το Number έχει μέσα μακράν το χειρότερο Maiden κομμάτι της πρώτης δεκαετίας τους (Ινβέεεεεεηντερς, λαααααλαλαλαλά), το δε Killers είναι ο πραγματικός ορισμός του “NWOBHM και τα μυαλά στα κάγκελα” που λες, δεν έχει μέτρια στιγμή ούτε για πλάκα, είναι το καλύτερο Maiden ever μετά το Somewhere, period.

Παιδια δν ηξερα που να το γραψω…Δν εχει σχεση με το ακουω αλλα με το βλεπω…Εχει σημερα το Rock am Ring σε livestream απο εδω :http://www.dasding.de/ext/specials/rar/2011/ 11 και 30 το βραδυ (ωρα Ελλαδας ) παιζουν οι S.O.A.D live!!

ελα ρε γαμω!μπηκα και μαιζουν οι volbeat!
αν ειναι θα δω συστεμ!

Σχωράτε με που διακόπτω την, εχμ, αδιάφορη λογομαχία σας.
(ευτυχώς τη διακόψανε άλλοι)
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΒΕΡ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΜΕΡΑ!!

ακόμα κι αν τα γ*μημένα γειτονάκια σας δεν σταματάνε να ουρλιάζουν με τίποτα.

Εμεινα μαλακας.

Μπραβο ρε ΧεβυΜεταλΝασο ,εισαι ωραιος να ουμε !Θα χει καθαρισει και ο [B]Pelican [/B]τις ζελες απο το 3ο κιολας δεκαλεπτο οποτε θα συντονιστουμε εγκαιρως ! [SPOILER]:p[/SPOILER]

on topic :

Θα μαστε εκει !8)

Annihilator - Never Neverland:):!:

[CENTER][B][U][SIZE=“7”]MONSTER[/SIZE][/U][/B][/CENTER]