Tι ακούτε τώρα ; Vol.4

[B]Τεκίλα - Κόλαση[/B]

Καλημέρα

αυτο ακριβως και εγω αυτη τη στιγμη και ενυπωσιαζομαι απο το ποσο καλο ειναι. δεν το περιμενα. το ειχα αφησει τοσο καιρο γιατι ελεγα οτι θα ειναι πατατα αλλα γαμει! (αρκει να το ακουσει καποιος γνωριζοντας οτι δεν προκειται για θρας)

Καλα ξεκιναει η Κυριακη

Iron Maiden - The Number Of The Beast

Τι να πεις για αυτο τον δισκο που να μην εχει ηδη ειπωθει? [B][SIZE=“3”]ΔΙΣΚΑΡΑ[/SIZE][/B], ο πρωτος δισκος με τον Bruce Dickinson :bow2: ανεβασε τους Maiden επιπεδο και ηταν καθοριστικος για την πορεια των ιδιων και επιδραστικος για ολοκληρο το metal. Απο το μυθικο εξωφυλλο του Derek Riggs μεχρι και την τελευταια νοτα του Hallowed Be Thy Name, ολα ειναι ενα κομματι του θρυλου αυτου του δισκου. Εμπνευση στα μεγιστα, riffαρες, διαχρονικες μελωδιες, κομματαρες, εξαιρετικες ερμηνειες απο τον Dickinson. Και το αγαπημενο μου κομματι ολων των εποχων το [B][SIZE=“3”]ΥΠΕΡΤΑΤΟ[/SIZE][/B] Hallowed Be Thy Name…

[B][I]I’m waiting in my cold cell
When the bell begins to chime
Reflecting on my past life
And it doesn’t have much time
’Cause at 5 o’clock they take me
To the Gallows Pole
The sands of time for me
Are running low…[/I][/B]:bow:

Καλά το Number of the Beast άνετα το πιο αδύναμο Maiden στα 80’s ε.

[B]Touche Amore[/B] - Parting the Sea Between Brightness and Me

[U]“If actions speak louder than words, I’m the most deafening sound you’ve heard”[/U]

Σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση :smiley:

Όχι . Το Piece Of Mind είναι.

Oν-τοπικ

Τί Piece of Mind και Number of the Beast τα πιο αδύναμα λέτε μωρέ?:stuck_out_tongue:

Μπροστά στα Seventh son ,Powerslave και Somewhere in Time,Killers είναι λίγο πιο αδύναμα.:stuck_out_tongue:

Μπροστά σ’αυτά δε νομίζω
Τεσπα για να μη βγαίνουμε οφ τόπικ ακούω αυτό στο ριπίτ
http://www.youtube.com/watch?v=fuRKRFjm-HA
:drunk:

Hell no, στη σύγκριση το Piece of Mind το κάνει σκόνη το Number.

Εκείνο που χτυπάει με λίγο μεγαλύτερες αξιώσεις είναι το ομώνυμο, αλλά κι αυτή τη μάχη τη χάνει, κυρίως ελέω Phantom of the Opera.

Πάντως για να έχουμε πάλι τα γνωστά δράματα, η ατυχία του Number είναι ότι έχει να συγκριθεί με ογκόλιθους όπως Somewhere in Time, Seventh Son, Killers, Powerslave, Piece of Mind. Γιατί κατά τ’ άλλα εννοείται ότι κάνει χοντρή πλάκα σε οτιδήποτε έχουν βγάλει από το Seventh Son και μετά.