δεν εισαι πολύ καιρό εδώ μέσα για να σου κάνω ενα χαζοχαρούμενο λογοπαίγνιο με τα 18.000 μόρια…
οπότε…wellcome.!
:roll:
Αγαπάμε χρηστικά δώρα.:thumbup:
Ότι ζήτησα πέρσι μου το έφερε.Άρα φέτος θα ζητήσω να μη μου το πάρει.
[SPOILER]Και να μου βρει και δουλίτσα με καλά λεφτά[/SPOILER]
Δεν υπάρχει:|
[SPOILER]Σε περίπτωση που κάνω λάθος θα προτιμούσα μετρητά!:D[/SPOILER]
διπλό στην τρίπολη.
μόνο να βιαστεί λίγο ο άγιος, γιατί μένουν μόνο 10 λεπτά!
Τους Motorhead:):!:
Θα μπορούσε να φέρει το ίδιο δώρο και σε μένα; Εγώ αρκούμαι και σε 16.000 μόρια και τσοντάρω τα υπόλοιπα μόνη μου, δεν είναι θέμα!
Πιστεύω πως από οικονομικής απόψεως κάνουμε μεγάλη χάρη στον Άγιο και θα έπρεπε να το εκτιμήσει, εκπληρώνοντας την ευχή μας χωρίς δεύτερη σκέψη!
ΥΓ (Προς crimson_Idol): Ασχέτως αν δε γράφει “newborn” ούτε εγώ έχω πολύν καιρό στο φόρουμ, οπότε φαντάζομαι θα με μεταχειριστείς με ανάλογη επιείκεια!
Πετρέλαιο θέρμανσης.
Ακριβώς! Συν του ότι είμαστε στην Ελλάδα (με την έννοια ότι δεν έχουμε και την καλύτερη φήμη όσον αφορά την αξιοκρατία) εύκολα θα μπορέσει να κάνει κάποια μικρο “τσατσιά” να μας ευχαριστήσει και εμάς τα όμορφα κοριτσάκια!:p:p
πφφφ…τό’ξερα πως δεν υπάρχει. [-X
μόνο με επικλήσεις στο μεταφυσικό μπορούμε πάντως να περιμένουμε αποτέλεσμα, γιατί αν περιμένουμε παίζοντας μπάλα…
αγιε βασιλη, θα ηθελα μια επαγγελματικη μηχανη εσπρεσσο:|
Αγιε Βασιλη, φερε μου τον Λουκα μου… φερε μου τον κοντα μου για μια ζωη… :oops: :oops: :oops:
ενα 5χίλιαρο ευρά, να πάρω ότι βινύλιο θέλω, και να πάω σ’ όποια συναυλία θέλω
Αρκετοί οπαδοί του παο θα συμφωνούσαν.
ενα ποδηλατο και ενα εκατομυριο
Έναν ψηλό, μελαχρινό, όχι ιδιαίτερα γυμνασμένο, με καστανά μάτια και κατα προτίμηση να έχουμε τα ίδια γούστα!\:D/
Μπορώ να έχω έναν τέτοιον;;;:roll:
ναι έχω αρκετούς σωσίες. :blues:
υπαρχουν πολλοι :-s
Εγώ μια μελαχρινή με μακρύ μαλλί θέλω, όχι πάρα πολύ ψηλή, να με νιώθει! Πλιιιιιιιζ
σιλεντ για πες τα γουστα σου. νομίζω με βρήκες