:-k :-k :-k
Να θέλει κι αυτός έναν ψηλό μελαχρινό…?
:-k :-k :-k
Να θέλει κι αυτός έναν ψηλό μελαχρινό…?
Τι να τον μοιράζομαι με άντρα?..τι ανωμαλίες είναι αυτές!
Στην μουσική αναφερόμουνα βρε!
ενώ άμα τον μοιράζεσαι με γυναίκα? :naughty:
Για πες τι μουσική ακούς να δω αν θα σε προτιμησω
Τι καλά που είναι εδώ μέσααα!:roll:
Λοιπόν, εγώ τον θέλω κάπως τον άλλον…να μωρέ γλυκούλη εκεί που πρέπει…αλλά να τα ‘‘χώνει’’ κιόλας…βαρβατίλα! Τον θέλω μελαχρινό όπως είπα, ούτε ιδιαίτερα ψηλό, ούτε κοντό…όχι γυμνασμένο…και οτιδήποτε, εκτός από σκυλά…(κατα προτίμηση θέλω να ακούει μέταλ)! Με τα μαλλιά δεν έχω θέμα…αν και μαρέσουν οι μαλλιάδες!\:D/
Ε;;; Tι λες;;; Θα κάνουμε ‘‘χωριό’’;;;:p:lol::lol:
1.85 ψιλομακρύ μαλλί, ακούω στόουνερ, είμαι γαμάτος, παίζω μπάσσο και έχω αμάξι
Noldor gtfo προηγούμαι.
Για πες αγαπητή δεσποσύνη μου:
ΕΙΣΑΙIIIIII Ο ΑΝΘΡΩΠΟOOΣ ΜΟΥ!!!:vibrate::vibrate::vibrate:
Αν είσαι από Βόλο ή Γιάννενα κάτι γίνεται xD
Να μου φέρει τα αγαπημένα μου συγκροτήματα για ιδιωτικές συναυλίες στο σπίτι μου.
Ένας ένας βρε παιδιά τα χασααα!!!
Bleedin, ΔΕΝ τον μοιράζομαι εγώ τον άντρα! ΑΛΛΑ έτσι και μου κανε καμμιά ‘‘κουτσουκέλα’’ θα του έβγαζα και αυτουνού και αυτηνής τα μάτια τρίχα τρίχα! ΧΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Λυπάμαι ΝοLdoR, η απόσταση που μας χωρίζει είναι μεγάααληηη!:!::!: Καμμία σχέση με γιάννενα και βόλο…
Υ.Γ. Είσαι από Γιάννενα ή από Βόλο? Μπερδεύτηκα…
μόλις έχασες την ευκαιρία να γίνεις η πιο περιζήτητη κοπέλα στο φόρουμ. λυπάμαι. :blues:
Από Βόλο, Γιάννενα σπουδάζω
Να πει στους καλούς ανθρώπους από την εταιρία στην Αγγλία, ότι υπάρχει ένα μικρό αγόρι Ελλάδα που θέλει να το προσλάβουν για πρακτική. αυτό μόνο.
Γιατί τι είπα?:(
Μάλλον σε ήθελε πιο…ελεύθερη-απελευθερωμένη
Fixed για αρχή.
Μια φωτο με σορτσακι ήθελε
Άντρες παιδί μου άντρες τι να περιμένει κανείς από δ’αύτους! Θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο…τστστστς:!: