Tι θέλετε να σας φέρει ο άγιος βασίλης...?

@με_περνάει_2_κεφάλια
Αυτό θα ήταν το δεύτερο δώρο, όλα αυτά σε ένα μεγάλο πακέτο. Βέβαια δεν υπολόγιζα μεταξά, αλλά ρακί. Κάνει καλή δουλεία:D

θελω ενα εισητηριο. η επιστροφη προαιρετικη.

ενα τσεκ με τα λεφτα για την 6ημερη λονδινο.

Θα’χαν τρίχες ΜΕΣΑ στα μάτια κ οι 2;;; Ε ας τις έβγαζες τότε κοπελιά, καλό θα τους έκανες… :-k

Όχι καλέ δεν το εννοούσα έτσι!:stuck_out_tongue: Απλά την είχα ακούσει τη φράση κάπου και μου ρθε εκείνη τη στιγμή! Τι να λεγαα? Θα του έσπαγα το κεφάλι, τα μούτρα και τέτοια? Απαπα ξεκατινιάσματα…:!::wink:

Υ.Γ.Να σου πω αν ήταν τέτοιος στο κάτω κάτω…χαρισμά της:!:

Το πτυχίο μου μια ώρα αρχύτερα…:-s

[SPOILER]…και με καλό βαθμό!..:p[/SPOILER]

Το πτυχίο μου μια ώρα αρχύτερα

[SPOILER]χέστικα για τον βαθμό:p[/SPOILER]

Όχι ρε πατάτα, αν είναι να κάνει μια δουλειά ο άγιος βασίλης, ας την κάνει τουλάχιστον σωστά…:stuck_out_tongue:

Το πτυχίο μου με βαθμό, μια θέση στην ψυχολογία Θεσσαλονίκης, ένα Rickenbacker μπασάκι, μια δίμετρη μελαχρινή όπως ακριβώς την θέλω, και πολύ χίονι στο Πήλιο :stuck_out_tongue:

λίγα πράγματα :stuck_out_tongue:

Που ακριβώς είναι το παράλογο? :stuck_out_tongue:

το χιονι :stuck_out_tongue:

Ναι έχεις ένα μικρό δίκιο :stuck_out_tongue:

Άγιε σ’ ευχαριστώ :!:

^^
υπαρχει τελικα???8O8O:p

γιατι εχω δει κατι βινυλιακια που…:roll:

[B]dude Post[/B]
εγώ άγιε μου βασίλη θέλω να μου φέρεις υγεία επιτέλους, αλλιώς τράβα από κει που ρθες.
[B]
crimson_idol post[/B]
δυστυχώς αυτό θα ζητήσω και εγω…
αλλιώς με βλέπω να γνωρίζω από κοντά πολλούς αγίους μαζί…

^
στην καλύτερη κάνει μισές δουλειές…
στην χειρότερη δεν υπάρχει…

ενα εισιτηριο για Roger Waters μαζι με τα μεταφορικα για τη συναυλια κλπ!

αλλα ας ερθω στην πραγματικοτητα…θα δωσω μια λιστα με βινυλια στον πατερα μου και να παει να μου παρει κανα 2!!! :D:D

Πέρα από την πλάκα τώρα… η υγεία είναι το βασικότερο!
Ελπίζω όλα να είναι περαστικά και η νέα χρονιά να μας βρει όλους υγιείς και χαρούμενους!

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω σε αγίους , πιστεύω όμως στον άνθρωπο και στις δυνάμεις του!
Το μόνο που εύχομαι είναι αυτός ο χρόνος να μας φέρει όσα έχουμε ουσιαστικά ανάγκη και να μη μας πονέσει όσο οι προηγούμενοι…

Καλή δύναμη:!:

Να μου φέρει τα χρωστούμενα.

να φερει τον γιο του Γκιλμουρ και την παρεα του στην αθηνα :stuck_out_tongue: