Να σου φέρει ένα γελάδι δηλαδή και είμαστε ντάξει.
Μην ανησυχείς, θα το αρμέγει ο tolkki!
Να σου φέρει ένα γελάδι δηλαδή και είμαστε ντάξει.
Μην ανησυχείς, θα το αρμέγει ο tolkki!
Μη δειτε γυναικα με μεγαλυτερα βυζγια απο τα δικα σας κατευθειαν να την πιασετε απο τα μουτρα
[-X [-X [-X [-X
Απ τα μούτρα λίγο δυσκολο…Αλλου εχει τις λαβές της…:lol:
Μα δεν υπαρχει γυναικα με μεγαλυτερα βυζα. Τζιζους. Αυτη δεν βουλιαζει ποτε ρε.
καλά,αηδία είναι η κοπέλα ε,καλά να πάθει.
Se 2-3 xronakia vlepw na kanei zarakia.
Ρε θειο Αη βασιλη να πουμε αν δεν σου ειναι δυσκολο θελω να δω τους led zeppelin και τους black sabbath, τους deep purple να κανουν reunion και ολοι αυτοι να παιξουν μαζι σε 1 συναυλια.Δλδ iommi, page και blackmore μαζι στη σκηνη…
ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΟΥΜΕ? Ε??#-o :?
Tomtem φετος θέλω να μου φέρεις μια συσκευή τηλεμεταφοράς!
my two front teeth???
αυτο θελω κι εγω 8)
Eσυ είσαι η τηλεμεταφορά η ίδια,οπότε ακυρο…
:lol:
αγιε μου Μπιλ, δωσε στον Davidian την ευκαιρια να ενεργοποιησει ενα 2% του εγκεφαλου του ακομα.
πιθανότερο είναι να βρώ κάτω από το δέντρο μου την συσκευή τηλεμεταφοράς!
θα ζητήσω κάτι που μπορεί να γίνει…
να βρω παρέα να πάω φέτος στο rock am ring (metallica και rage against the machine) axax!
όποιος ή όποια σκεύτεται να το έχει υπόψη όταν πλησιάζει ο ιούνιος…
Αγαπητέ Άγιε Βασίλη
Επειδή όλη την χρονιά ήμουνα καλό κορίτσι πήγαινα τακτικά στην δουλειά μου και μετά γυρνούσα σπίτι μαγείρευα σιδέρωνα έπλενα τα πιάτα -το πλυντήριο- καθάριζα σφουγγάριζα έκανα τα τζάμια ξεσκόνιζα -η αλβανίδα οικιακή βοηθός- άκουγα σοβαρή μουσική λεντ χέντριξ τζανις κλπ κλπ κλπ πήγαινα σε χριστιανικές συναθροίσεις ροκ φέστιβαλ τέξας τιθόρα κλπ κλπ θέλω να μου φέρεις για το 2008 μια παγκόσμια περιοδία των λεντ ζέππελιν κι αν σου πέφτει κάπως βαριά κάνε να ξαναπάω στην αμερική και να κάτσω κανά μήνα και να πάω και στον τάφο του καλόπαιδου από το τέξας βλέπε SRV και να πέσω σε κανά ροκ μπλουζ κλπ κλπ φέστιβαλ και τα τα σπάσω και να τα κάνω όλα ρημαδιό
Ευχαριστώ
Μαρία
Αυτό θα ήταν δώρο για όλους…
αυτό δεν είναι δώρο mαmmy είναι ο επίγειος παράδεισος!!!
Εμένα η ευχή μου είναι κοινότυπη μέχρι αηδίας, αλλά και συνάμα ουσιαστική, πιστεύω.
Εγώ θέλω ο Άγιος Βασίλης να μου φέρει περισσότερους ανθρώπους, που θα με εκτιμούν γι? αυτό που είμαι, πέραν από αυτούς που ήδη έχω, καθώς επίσης και περισσότερα λεφτά, τα οποία δεν πιστεύω οτι χαλάνε κανέναν να τα έχει και να είναι πιο άνετος και χαλαρός από όσο πιθανόν να είναι ήδη. 8)
Tους Emperor, τους Down και τους Bolt Thrower.
κοινοτυπη αλλα αμα ειχαμε ολοι αυτα που ζητας, τοτε η ζωη θα ταν πολυυυυυυ καλυτερη