Tι θέλετε να σας φέρει ο άγιος βασίλης...?

Eγώ μέχρις ενός σημείου τα έχω αυτά που περιγράφω, απλά τα θέλω σε μεγαλύτερο βαθμό. :lol: :stuck_out_tongue: :wink:

Θα ήθελα ο ¶γ. Βασίλης να μου φέρει μια συσκευή που θα με κάνει να ξέρω τι θέλω για τα Χριστούγεννα. Και όχι μόνο…

Αυτό που δεν μου έφερε πέρσι.

Μετά όμως πρέπει να περιμένεις ένα χρόνο για να την χρησιμοποιήσεις…

Εγω παντως εστειλα γραμμα φετος στον Αγιο Βασιλη να μου φερει ενα εκτυπωτικο μηχανημα και μια μητρα κατοσταευρου…

Κακώς, πολύ κακώς. Ή διακοσάευρου ή πεντακοσάευρου έπρεπε να ζητήσεις. :lol: :stuck_out_tongue: :roll:

Τιποτα. Το μονο που θελω ειναι να μην μου παρει αυτα που εχω.

Θέλω να μου δώσει ένα μηχάνημα το οποίο θα μου εμφυτεύσει όλα αυτά που χρειάζομαι για τις εξετάσεις…ώστε να μην κάθομαι να διαβάζω και τα χριστούγενα

ρε συ…

καλυτερα το 100ρικο…πες οτι σου τελειωσαν τα τσιγαρα…τσουπ τυπωνεις το 100ρικο, πεταγεσαι στο περιπτερο και ο περιπτερας ξενερωνει μεν, αλλα στο χαλαει…για πηγαινε με 200ρι ή 500ρικο να δεις για το ποτε θα σε παρει στο κυνηγι…

On Topic : Εστειλα και δευτερο γραμμα στον Αγιο Βασιλη, μαζι με το εκτυπωτικο να βαλει και μερικα πακετα χαρτι…

Όταν έγραφα για διακοσάρι και πεντακοσάρι, μάλλον σκεπτόμουν κάτι σε πολυκαταστήματα και λοιπά, και όχι σε περίπτερα. :lol: :lol:#-o Επίσης ίσως φταίει και το γεγονός ότι δεν καπνίζω. :lol: :stuck_out_tongue: :wink:

δυο διπλα στο καραισκακη…!!!11:D :stuck_out_tongue:

Πέρα απο κάποια συγκεκριμένα πράγματα που είναι προσωπικά,αν μιλάμε για υλικά αγαθά,θέλω αυτό στη φώτο με τα 666πλάσια σε αριθμό βιβλία.

εσύ θες το Matrix…

ομολογώ ότι από εκεί επηρεάστηκα:p Πάντως και USB που να μπαίνει στο … να είναι δεν έχω πρόβλημα προκειμένου να μην διαβάσω:p :lol: :lol: :lol:

Ε λοιπόν, δε ζητάω τίποτα απο τον Άη Βασίλη. Κανένα δώρο, κανένα υλικό αγαθό. Αρκεί να έρθει, να γνωρίζω απο πριν οτι θα έρθει, και να μοιάζει στη φωτό. Αυτό είναι όλο.

Εγώ σου παράγγειλα αυτό,κάνει?:roll:

8O

Όχι, δε κάνει! Τι να το κάνω αυτό, να το βλέπω και να λέω “άχουτο”?! :lol:

edit: ξέχασα, είμαι και γω ένα κουνέλι…

OMG…

Αχ,ξέχασα να σου πώ ότι ζήτησα το κουνέλι να το φέρει ειδική μεταφορέας

Δε το πας το κουνέλι λέω γω προς τα δικά σου τα λημέρια, μαζί με τη μεταφορέα? Εγώ τι δώρο θέλω είπα. Μια που βλέπω πως είναι του γούστου σου :roll:

(αν και άμα ερχόταν με αυτά τα ρούχα και με αυτή τη πόζα…)