Μετά το σχετικά μέτριο Cats And Dogs οι Talisman επιστρέφουν με ένα σαφώς ανώτερο άλμπουμ. Το ύφος του θυμίζει αρκετά την Truth περίοδο της μπάντας. Σίγουρα οι φανατικοί ακροατές τους θα το εκτιμήσουν, αλλά και γενικά οι φίλοι του μελωδικού hard rock. Μπορεί οι εποχές των Talisman/Genesis/Humanimal να έχουν περάσει (ανεπιστρεπτί?) παρόλα αυτά οι Soto, Jacob και η παρέα τους βρίσκονται εδώ για να μας δίνουν καλή και ποιοτική μουσική. Κρίμα πού δεν θα έρθουν!
Το day by day από ποιο δίσκο Talisman είναι?Έχω μόνο ένα BEST OF τους.Φοβερή μπάντα. :twisted:
Θα το παρω !
Από το ομώνυμο ειναι (“Talisman”).Το ίδιο που έχει και το “Ι’ll be waiting”.
ΔΙΣΚΑΡΑ!!!
Diskara to kainourio!!! Gamo tis poseries…
Από το ομώνυμο ειναι (“Talisman”).Το ίδιο που έχει και το “Ι’ll be waiting”.
ΔΙΣΚΑΡΑ!!![/quote]
Και οχι μονο αυτο αλλα μεχρι και το προηγουμενο ειναι ολα δισκαρες , θα τα βρεις κιολας νομιζω στο μετροπολις … χτυπατα χωρις 2η σκεψη …
Galliard εσενα θα σε κουρεψω ρεεεεε χαχαχαχαχαχχ !!! :lol: :lol: :lol: (ξερεις γιατι … )
Γιατί;;;;;
Θελει ρωτημα … εκεινη την κριτικη του Have A Nice Day και το παραλληλισμο των Bon Jovi με την Αvril και τους Νιckelback ακομα στο λαιμο μου εχει καθισει … χαχαχαχαχαχαχαχ οταν τον βλεπω ακομα του το λεω χαχαχαχαχ.
Για Talisman τωρα … δεν με ενθουσιασε ο δισκος … δεν ειναι οπως τα παλια τους cd … ειναι ολα χιλιοακουσμενα , ειτε ακους Soto , Ηumanimal (oσοι δεν τους ξερουν να τους τσεκαρουν , ειναι Talisman με αλλο ονομα αφου ειναι γραμμενα τα κομματια ολα απο τον μπιΣκοτο και τον Jacob) , δλδ αναμασουν το παρελθον τους . Κατ εμέ παντα !!!
Μα πας και θυμάσαι κάτι πράγματα…
Άσε και θα προλάβει να με κουρέψει άλλος…
Θα πάρεις την εκδικησή σου σύντομα…
Αρκετα καλό το Talisman αλλά σε καμιά περίπτωση δεν φτάνει το Humanimal ή έστω το Truth…
Από το Cats And Dogs μου άρεσε περισσότερο πάντως…
Αρκετα καλό το Talisman αλλά σε καμιά περίπτωση δεν φτάνει το Humanimal ή έστω το Truth…
Από το Cats And Dogs μου άρεσε περισσότερο πάντως…[/quote]
Ενώ λοιπόν δεν το κρύβω ότι τα ακούσματα μου δεν κινούνται παράλληλα με τις σύγχρονες τάσεις της rock, το “Have A Nice Day” δεν παύει να είναι ένα ώριμο και προσεγμένο album που δίνει ακριβώς το στίγμα των Bon Jovi σήμερα. Μπορεί το album να μην τοποθετείται στο ράφι δίπλα σε συγκροτήματα όπως οι Europe αλλά μάλλον δίπλα στην Avril Lavigne και τους Nickelback, χωρίς βέβαια να τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Κομμάτια όπως τα “I Want To Be Loved”, “Who Says You Can’t Go Home” και “Story Of My Life” δένουν πολύ πετυχημένα με slow συνθέσεις σαν το “Bells Of Freedom” που αποτελεί και φόρο τιμής στον Bob Dylan και το δικό του “Chimes Of Freedom”.
H επανάληψη μητήρ μαθήσεως…
Τι ωραία κριτική…
On topic… Το Talisman πότε μπορούμε να το αγοράσουμε;
Οff Topic… Δημήτρη πας φαντάρος;
Από το Cats And Dogs μου άρεσε περισσότερο πάντως…[/quote]
Ενώ λοιπόν δεν το κρύβω ότι τα ακούσματα μου δεν κινούνται παράλληλα με τις σύγχρονες τάσεις της rock, το “Have A Nice Day” δεν παύει να είναι ένα ώριμο και προσεγμένο album που δίνει ακριβώς το στίγμα των Bon Jovi σήμερα. Μπορεί το album να μην τοποθετείται στο ράφι δίπλα σε συγκροτήματα όπως οι Europe αλλά μάλλον δίπλα στην Avril Lavigne και τους Nickelback, χωρίς βέβαια να τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Κομμάτια όπως τα “I Want To Be Loved”, “Who Says You Can’t Go Home” και “Story Of My Life” δένουν πολύ πετυχημένα με slow συνθέσεις σαν το “Bells Of Freedom” που αποτελεί και φόρο τιμής στον Bob Dylan και το δικό του “Chimes Of Freedom”.
H επανάληψη μητήρ μαθήσεως…
Τι ωραία κριτική…
On topic… Το Talisman πότε μπορούμε να το αγοράσουμε;
Οff Topic… Δημήτρη πας φαντάρος;[/quote]
Εμ αυτό είναι…Δεν μπορείς να πεις την αντικειμενική σου γνώμη και στιγματίζεσαι ακόμα και τόσο καιρό μετά…
Κοντεύει να βγει το καινούριο Bon Jovi και εμείς ασχολούμαστε με το Have A Nice Day…
Θυμάμαι πάντως τις άκρως αντίθετες αντιδράσεις στο review απο telisva και Angel In Black και πεθαίνω στα γέλια…
Άστα Τέλη…Μαμά πατρίδα…Δεν ξέρει από ροκ και μαλλιά…
Άντε να τελειώνει ο Sotos με τους Journey μπας και ακούσουμε το album και live να έχουμε πλήρη άποψη…
nomizw erxete auth th bdomada pou mas erxete sta telh se emas opote 20 kati bgenei ? 21 ? elate tha to paiksw parousiash
lol gyrw stis 15 ? tespa opoia tetarth einai konta stis 20…
Ρε συ… Γιατί δεν γράφεις με ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ…
Γέροι άνθρωποι δεν τα βρίσκουμε όλα με την μία…
Σήμερα το πήρα και το άκουσα μία φορά…
Γλυκόξινη γεύση… Αφενός μουσικάρες σαν τους Talisman δεν βρίσκεις πουθενά, αφετέρου το cd δεν μας προσφέρει κάτι καινούργιο… Ψιλοαναμασήματα…
Η κριτική του Χάρη στο rocking τα λέει σωστά μέσες άκρες… Soto κόψε τα projects και αφιερώσου στους Talisman
Για πολλοστή ο γίγας Fredric Akesson τα σπάει… Και συνηθίζει να τα σπάει όπου κι αν παίζει
Highlight η καράφλα του Marcel Jacob…
Εσύ δλδ τι το απείρως διαφορετικό περιμένεις όχι μόνο από τους Talisman, αλλά από μία μπάντα πού έχει κυκλοφορήσει 6-7 albums; Εγώ πάντως περιμένω ωραία κι ευνημόνευτα τραγούδια και σίγουρα αυτά τα έχει το “7”!
Εγω το αλμπουμ 2-3 φορες το ακουσα και δεν μου εμεινε κανενα τραγουδι, μου φανηκε βαρετο, θα του ξαναδωσω καποιες ευκαιριες και θα ποσταρω πιο μετα ολοκληρωμενη γνωμη.
Πάντως πιστεύω το καλύτερο album του είδους για φέτος είναι από τους Last Autumn Dream-Winter in paradise. 8)
Aυτο ειναι μεγαλη ιστορια , που δεν παιρνει να την αναπτυξουμε σε αυτο το τοπικ μαις και αναφερεται στους Talisman.