Επαναφέρω την ερώτηση, επίσης ξέρει κάποιος setlist από Talisman;
Δεν ξερω, οποις ξερει ας πει παρακαλω, ουτε σετ-λιστ γνωριζω.
den to exo dei poythena ena live paixane stin ollandia kai xtes thessloniki eida mono video apo crazyu kai frozen
tora ti allo paizoyn …
Καλημέρα, περιμένουμε ετνυπώσεις και setlist από τους φίλους της Θεσσαλονίκης. Παιδιά πώς ήταν το live?
Με πήρε τηλέφωνο χθές το βράδυ, ένας φίλος που τους είδε Θεσσαλονίκη!
Παίξανε περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά, είχαν τρελά κέφια και ο Jeff Scott Soto ήταν για μια ακόμα φορά απίστευτος frontman! :yahoo:
To setlist δεν το θυμόταν αυτούσιο, αλλά σε πολύ γενικές γραμμές έπαιξαν
[SPOILER]
4 - 5 από το "Talisman"!
Νομίζω τα “Break Your Chains”, “Standin’ On Fire”, “I’ll Be Waiting”, “Dangerous” και “Day By Day”! :drunk:
4 από το “Genesis”!
Νομίζω τα “Comin’ Home”, “Mysterious (This Time Is Serious)”, “Give Me a Sign” και “Time After Time”
Σίγουρα το “3233 Colour my XTC” από το “Humanimal” (part I) καθώς και ένα ακόμα από το “Humanimal” (part IΙ), δεν θυμάμαι ποιο μου είπε!
Κάποια (3 - 4) από τον τελευταίο “7”, δεν ρώτησα ποιά (για τους πρώτους 2 δίσκους “καιγόμουν” ) και ένα 10λεπτο ακουστικό set…
Και το “Frozen” της Madonna! 8)
Γενικώς πολύ καλό setlist![/SPOILER]
Α! Και ο κιθαρίστας ήταν πολύ καλός από ό,τι μου είπε ο φίλος!
Δεν έκανε αισθητή την απουσία του Αkesson!
Λίγες ώρες μείνανε… :vibrate:
Περιμένουμε πιο ακριβές setlist από όποιο φίλο τους είδε χθές!
kala an paixoyn ayta tha gini tis kariolias!!!
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
Από review σε άλλο forum, setlist:
Falling
End of the line
Break Your Chains
Standin’ On Fire
I’ll Be Waiting
Day By Day
Crazy
Frozen
Comin’ Home
Mysterious (This Time It’s Serious)
All or Nothing
Give me a Sign
Just Between Us
Colour my XTC
Time After Time
Άψογα!!! :yahoo: :drunk:
Αντε λιγες ωρες μεινανε!!! :yahoo: :yahoo: :vibrate: :bounce: :bounce: :drunk: :drunk: :drunk:
Είμαι πραγματικά περίεργος πόσοι θα είμαστε…
Θα είναι καταπληκτική βραδιά Hard Rock!!!
H synavlia itan para para para poli kali!Ypologizw me to mati na eixe girw sta 200+ atoma , eixan trela kefia kai eidika o Soto o opoios xoropidouse oli tin wra!
Den thimamai to setlist me tin seira pantws xtes paiksane sigoura:
Crazy
Break Your Chains
Tears in the sky
I’ll be waiting
Standing on Fire
Frozen
3233 Coloure my XTC
Mysterious
Kai alla polla…O Soto epekse kai ena mpalantopianistiko setaki…
Mpasistes piaste prwti seira opwsdipote!
Kala na perasete apopse!!
(sorry gia ta greeklish)
Θα είμαι κι εγώ ε!
Και εγώ… 8)
Ας γινει ενα ανεπισιμο mini meeting στη συναυλια ω, ρε!!!
Τώρα τι να πούμε στα αδέρφια από τη Θεσσαλονίκη? ότι έπαιξαν παραπάνω? ότι έγινε χαμός και δεν τους αφήναμε να φύγουν? ότι έπαιξαν τρελές διασκεύες> (έστω και αποσπάσματα) ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ PRETTY MAIDS HTAN ΕΚΕΙ?
όχι δεν θα το κάνω για να μην βασανίσω τα αδέρφια μας από τη συμπρωτεύουσα… :har:
Polla perissotera apo Deytera…alla…htan FANTASTIKA !!! Kai oi Maids htan eksairetikoi…alla…
oi TALISMAN…th Deytera…h synexeia
Τι να πω, εγώ απογοητεύτηκα πάντως. ΚΑΜΙΑ σχέση με τη συγκλονιστική συναυλία του Soto πριν δύο χρόνια.
Χάλια ήχος, καθόλου δεμένη μπάντα, όλα τα λεφτά ήταν εννοείται ο Soto αλλά μόνο όταν ακουγόταν καθαρά…Οι άλλοι τρεις τελείως κρεμανταλάδες.
Πολύ μέτρια εμφάνιση. [-X
Συμφωνώ εν μέρει, τελικά θα έλεγα πώς οι Pretty Maids (η παλιά “φουρνιά” για την ακρίβεια) με “κέρδισαν” Από το I’ll be waiting κι έπειτα τα πράγματα βελτιώθηκαν αρκετά για τους Talisman σε όλους τους τομείς θα έλεγα πάντως.
Όντως ναι, από εκείνο το σημείο ήταν καλύτερα. Μόνο που από εκείνο το σημείο και μετά θυμήσου τι έπαιξαν…Sabbath, Maiden, Jovi κτλ…8)
Οι Maids ήταν σίγουρα αρκετά καλύτεροι. Κι εμένα μου άρεσαν χωρίς να είμαι οπαδός.