Tankard @ Sin City [21/11/2009]

paidia oti videakia exete apo to live kante me add st thraser666@windowslive.com na mou ta steilete sas parakalw!

Ναι τα εσπασε η φορουμικη παρεα! Αλλη φορα θα βρισκομαστε πιο νωρις για να αρχιζουμε τις μπυρες ολοι μαζι. Εχω ειχα ξεκινησει μονος μου :stuck_out_tongue:

A επισης για το pit: Ποτε θα καταλαβουν μερικοι οτι δεν ειμαστε σε hardcore συναυλια αλλα σε thrash και πρεπει να γινεται ΚΥΚΛΟΣ???

Εγώ γιατί έβλεπα κύκλο?:stuck_out_tongue:
Συν το οτι δεν υπάρχει πρέπει για μένα.Όπως βγαίνει στον καθένα.Και το χθεσινό κοινό μου φάνηκε πολύ δυνατό.:slight_smile:

Σε μερικα τραγουδια για λιγο υπηρχε κυκλος. Εγω σου λεω για κυκλο συνεχεια :stuck_out_tongue:

Iσχυει αυτο που λεει ο Timeous, αν και δεν με πειραζει τοοοοοσο ο μη κυκλος:lol:

Ωραία περάσαμε και η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Φοβερός τύπουλας ο Gerre, οπως θα έπρεπε να είναι κάθε σοβαρός frontman…λιώμα :smiley:

Kαλησπερα κι απο μενα.Μολις γυρισα απο Λαρισα.Ηταν φανταστικη η συναυλια.Οι τυποι δεν παιζοντα!!Οι επιλογες τους ηταν πολυ καλες,επαιξαν ολα οσα θελαμε και περιμεναμε.Φοβερη συναυλια,αλλα περιμενα περισσοτερο κοσμο!!!

[QUOTE=Timeous;753493]Ναι τα εσπασε η φορουμικη παρεα! Αλλη φορα θα βρισκομαστε πιο νωρις για να αρχιζουμε τις μπυρες ολοι μαζι. Εχω ειχα ξεκινησει μονος μου :stuck_out_tongue:

A μακαρι να σας πετυχαινα γιατι μονη πηγα.
Εγω δεν ενθουσιαστηκα παντως, κατι μου φταιγε, ισως ο ηχος, ισως το μερος.:-k

[quote="“Christinaki,post:88,topic:8376”]

Next time! Τα φωνητικα μου φανηκαν και εμενα καπως μπουκωμενα, αλλα δεν πειραζει, μια χαρα περασαμε :smiley:

Ανέβηκε κι άλλο βίντεο:

χαχαχχα :lol::lol:
και γαμω τα βιντεο!
ολη φορουμοπαρεα φαινεται!!!

Tι να λεμε τωρα ! Επριζα τοσους μηνες την παρεα για το ποσο καλοι ειναι οι ΘΕΟΙ Tankard
live και δεν μ’ακουγαν τα τσουτσεκια.Το Σαββατο το βραδυ το νιωσανε στο πετσι τους.

Επικο λαηβ ! Μπυρες,τουπα τουπα και ξυλο.Απλα πραγματα.
Το μαγαζι τους ταιριαζε μια χαρα και σε -σχεδον- ολα τα τραγουδια γινοταν ο κακος
χαμος.Σετλιστ και τετοια δεν με πολυενδιεφεραν γιατι τους ειχα ξαναδει.Σημασια ειχε το
good friendly violent fun !

Xαρηκα που γνωρισα Panagiotis (επιτελους!) και Destroyer (hails!),ξαναειδα cynic και ειδα και
τον βρωμοβολιωτη τον Timeous.’

Το Σαββατο πρεπει να τσακισα κανα 10αρι μπυρες.Επρεπε :oops:

Y.Γ. 20 τραγουδια παιξανε.Αυτα να τα βλεπουνε κατι Municipal…

Xoxoxo, σωστοοοοοος!

Ρε σεις, επειδη εχω μια διαφωνια με εναν φιλο, διαφωτιστε με: Καποια στιγμη λεει ο Gere, αν ειμαστε κουρασμενοι, λεμε noooo, και λεει αυτος οτι εμεις ειμαστε κουρασμενοι, γι’αυτο θα παιξουμε κατι αργο. Ποιο κομματι επαιξαν?

Φιλε μου δεν θυμαμαι,αλλα αλλο θελω να σε ρωτησω.Πατριωτακια ειμαστε?Απο Βολο εισαι?

gamisane oi tankard hmoyn olh tin wra mprosta kai mesa sto pit, opws eipe kapios prin ipirxan kai kati atoma psilo hardcorades poy kananane karate alla dn pirazei :stuck_out_tongue: ebgala kai pic me gerre gamw ta atoma … sto myspace tin anebasa…

Nαι Βολιωτης ειμαι!

νομίζω ότι το είπε πριν το We Still Drink The Old Ways, αλλά έχω και εγώ μια μικρή αμφιβολία αν ήταν αντί αυτού το Rectifier.

ανεβηκε κ το ριβιου στην κεντρικη. είχα πεσει έξω στο morning after τελικα που δεν θυμόμουν αν το παίξανε.

Aχα, εγω νομιζα το octane warriors δεν ξερω πως μου χε κολλησει, αλλα τωρα που το λες παιζει ασχημα να ναι το rectifier…:lol:

edit: Γαματο και το review και διαβαζοντας το καταλαβα οτι εχω ξαναδει(βσκ δεν τους ειδα το σαββατο λογω μπυροποσιας μαζι με εξεχουσες προσωπικοτητες του φοτουμ απεξω) Live τους convixion λογω του heavy metal re mounia. χαχα.

Εεεεεμ.
δεν σας φταει κανεις. εγω ηρθα εξω να σας ενημερωσω και τελικα εκατσα και εγω μαζι…:stuck_out_tongue: