Tardive Dyskinesia + Potergeist + Lucky Funeral + more (08/06 Gagarin)

[CENTER]

[SIZE=“4”][B]Tardive Dyskinesia
Potergeist
Lucky Funeral
Maplerun
Drunk Motherfuckers
Puta Volcano
2TheBone

Σάββατο 8 Ιουνίου @ Gagarin205

Ώρα έναρξης: 19:30

Είσοδος: 5 E[/B][/SIZE]

Διοργάνωση: Donsait Promotions, Noizground.com[/CENTER]

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε για την ενίσχυση του έργου του ξενώνα ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ στον Πειραιά.

Καλύτερα δεν πάει :!:

Ρε φίλε σοβαρά, της πόπης από λάιβ! Κι όλα ένα κι ένα!

Μεθαύριο :!:

Σήμερα! Ποιοι θα είστε;

φύγαμε λοιπόν.

Μπήκα στους [B]Drunk Motherfuckers[/B], που είχαν cool ήχο και κάποιες ωραίες ιδέες, αλλά νομίζω πως τους παίρνει να ψαχτούν λίγο παραπάνω με τα riff-άκια τους για να κάνουν αίσθηση σε άτομα που δεν ακούν τόσο stoner.

[B]Lucky Funeral[/B] με διαφορετική κατεύθυνση, πιο ψαγμένη, αλλά που χρειάζεται περισσότερες ακροάσεις για να εμπεδωθεί. Ωραίος ήχος, δεμένοι μεταξύ τους, αλλά η αλλαγή που πάνε να κάνουν θέλει χρόνο για να ομαλοποιηθεί και να αφομοιωθεί στο συνθετικό κομμάτι. Ο Σαύρας έχει ρίξει πολύ δουλειά, είναι πλέον ένας εκπληκτικός μπασίστας, και κατηύθυνε χαρισματικά τους υπόλοιπους. Στα παλιά γούσταρα ένα κλικ πιο πολύ.

[SPOILER]Λεπτομέρεια, αλλά ρε σαύρα έχεις τέτοιο άψογο Jazz Bass, μην παίζεις με το Sansamp γιατί χρωματίζει αρκετά ο ήχος, όπως έγινε χτες. Άστο να αναπνεύσει, για να σου βγάλει τις φυσικές του αρετές στις σλαπιές κτλ κτλ.
[/SPOILER]
[B]Potergeist[/B], πάρα πολύ καλοί παίχτες, ειδικά ο ντραμερ, και πολύ ωραίος ήχος, ωραία κομμάτια για να πίνεις μπύρες, αλλά αυτό το κακόγουστο αστείο με το φτύσιμο με ξενέρωσε τελείως. Αδικούν τους εαυτούς τους.

[B]Τardive Dyskinesia[/B] δεν έχω πια λόγια. Αυτό που είδαμε χτες ήταν η εμφάνιση ενός ξένου συγκροτήματος στη χώρα μας. Τι θέλω να πω? Τα παιδιά έχουν ανέβει αρκετά επίπεδα, έβγαλαν ηχάκλα, απέδωσαν εξαίσια τα νέα και ειδικά τα παλιά κομμάτια, και όπως είχα πει και όταν βγήκε ο δίσκος, καλό θα είναι να προγραμματίζουν τις περιοδείες τους σύντομα. Γιατί εδώ με τα 100 άτομα που έμειναν στο τέλος, προκοπή δε γίνεται. Βγείτε έξω, σκίστε τα όλα γιατί σκοτώνετε, και μετά γυρίστε να τρολάρετε.

Κόσμος όχι πολύς αλλά ούτε λίγος. Σε όσους ήρθαν, είδαν τους φίλους τους και έφυγαν ένα εύχομαι: οι φίλοι σας να μην αξιωθούν να ξαναπαίξουν ποτέ ζωντανά :slight_smile:

Πήγα σχεδόν απο την αρχή του live, απο τους 2thebone κιόλας. Εντάξει κάποιες μπάντες έπαιξαν λιγότερο καλά, κάποιες ήταν απλά cool αλλά στο τέλος με tardive βρέθηκα σε άλλον πλανήτη

τελικά το νέο lucky το προτιμώ απ’όλα τα άλλα.

στόνερ και μαλακίες.

Προτιμώ εσκιμό, πες για ταρντιβ όμως.

Live σαν το Αn δύσκολα θα επαναληφθεί…

Απλά ταντάιβ παίζουν αλλού μπάλα εδώ και καιρό. Μπράβο σε όλους που φύγανε…