Tarja ή Anneke?

Επιεδή έει περάσει καιρός και ο κόσμος έχει διχαστεί αρκετά και έσπασε σε δύο στρατόπεδα, εσείς ποια τραγοδίστρια πρωτιμάτε στους Nightwish?

  1. Tarja
  2. Anneke

Η Αννέκε το ξέρει ότι είναι τραγουδίστρια στους nightwish? :roll::roll:

γαι σου αδερφέ!!να δουμε τι θα κανουμε με την ομαδα.θα βγαλεις φετος διαρκειας στη μπαλα?πανε να καταστρεψουν κ το μπασκετ τωρα…ελπιζω να μην τη κανει στο τελος ο ζοτσ…

:lol::lol::lol:

Φτιάξε ένα αστειατόριο ρε

[SIZE=“5”]Anneke…[/SIZE]

[SPOILER]
[SIZE=“5”]van Giersbergen[/SIZE]

[SPOILER]δεν υπάρχει δεύτερη Anneke…:ok::!:[/SPOILER][/SPOILER]

Όσον αφορά τους Nightwish…Τarja δαγκωτό!!

Στην αρχή νόμισα ότι είναι σύγκριση Tarja Turunen με Anneke Van Giersbergen, και αναρωτήθηκα πώς κάποιος έχων σώας τας φρένας μπορεί να κάνει τέτοια σύγκριση.

Σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση του θέματος, είδα ότι πρόκειται για τις τραγουδίστριες των Nightwish. Οπότε για την αποκατάσταση της αλήθειας και για την αποφυγή περαιτέρω μπερδεμάτων, να διευκρινίσω ότι η διάδοχος της Tarja στους Nightwish λέγεται A[B]n[/B]e[B]tt[/B]e και όχι A[B]nn[/B]e[B]k[/B]e! :wink:

Προσωπικά, μετά από λίγη ώρα η Tarja με κουράζει. Η Annete μου φαίνεται πιο γήινη.

…όοοοπα δεν έπιασα την ερώτηση…η Anneke είναι πολύ πιο αρεστή σε μένα σαν φωνή, σαν παρουσία, αλλά και με τα ξεχωριστά κιθάρα-φωνή live της
…αλλά δεν νομίζω ότι κολλάει με Nightwish
:):!:

Κάποιο λάθος υπάρχει στα ονόματα, η Anekke δεν εχει σχέση με τους Nightwish. Ψήφισα την Tarja λοιπόν μιας και η Anette ( όπως είναι το σωστο ) δεν μου κάνει :stuck_out_tongue:

καλά σκάλωσα στην αρχή…πόση ώρα κοιμάμαι και η Anneke πήγε στους Nightwish??? :wacko::wacko:

…απ’το στόμα της Ππαρίζου, την πήρε την θέση:p :slight_smile: :!:

Μ’ αυτά και μ’αυτά η Τάργια βρίσκεται πίσω στο poll! Πέντε άτομα ψήφισαν Ανέκε! :lol:

Προς στιγμήν άλλαξα το όνομα, αλλά μετά σκέφτηκα πως υπάρχει θρεντ και το επανέφερα στην αρχική του μορφή - γιατί σε τελική ανάλυση, σαν την Ανέκε δεν έχει! 8)

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5905&highlight=nightwish