παιζει καμια photo για το satyricon?
αυτο θα κανω, αλλα δεν εχω βρει το μερος του σωματος ακομα
στηθος η πλατη η μπρατσο (κατατοπιστικοτατος)
δεν ειναι κακο-αλλα οχι του γουστου μου…
αλλα μην το κανεις μικρο ωστε να ειναι καθαρο και να περασει και η λεπτομερεια…
εγω γενικα ειμαι κατα των μικρων ταττου γιατι δεν αποτυπωνεται η λεπτομερεια του σχεδιου…(προσωπικη αποψη πιστευω καποιες φορες φταινε και οι ιδιοι οι ταττουατζηδες οταν κανουν δουλειες μικρου μεγεθους επειδη τους ζητηθηκε ενω ξερουν οτι το αποτελεσμα δεν θα ειναι αυτο που πρεπει)…
Εγώ ψήνω το συγκεκριμένο εδώ και καιρό για να το κάνω μετά το καλοκαίρι στο χέρι:
ειναι απο celtic frost αυτο η ειμαι λαθος??? cultilaaa
Ναι Celtic Frost είναι, ωραίος 8)
προς το παρον εχω ενα στον ώμο(δωρο του φαδερ για καποια γεννεθλια!!!) και σκεφτομουν για αλλο ενα στη μεση…ή την εικονα που εχει το seasons in the abyss οταν σηκωνεις το cd που με τρελαινει απο το λυκειο και μονο που το βλεπω(δεν ξερω πως να την ψαξω να την βαλω εδω…εψαχνα αλλα τπτ…ασχετοσυνη)…ή ενα που σχεδιασα εγω…λεω να μου το κανω δωρο μολις περασω και το τελευταιο μαθημα στη σχολη…(ε αντε να τελειωνωωωωωω λεμε!!!)αλλα δεν μπορω να αποφασισω ποιο απο τα δυο…:-s
Goddddd … αυτό ήταν η τριτη επιλογη μου , οταν εκανα περυσι το δικο μ … μου χε πει θα βγει αρκετά μεγαλο και γυρω στα 250-300 γιουρα … τελικα εκανα οπως έχω ξαναπει στην δεξια ωμοπλατη το εξωφυλλο του Οver The Under απο Down …
Eπομένη επιλογη , σε 1,5 χρονο περιπου το κοβω ( θελω να τα κανω σταδιακα για να μην τα βαριεμαι ) … ειναι κατα 55% το λιονταρι απο Porto Leone … κ 45% το “πτηνο” του Killadelphia ή του Αshes Of The Wake απο Lamb Of God ( με φορά προς τα πάνω ομως )
ωραιο το σχεδιο απο το ashes of the wake… αλλα νομιζω οτι πρεπει να βγει σε μεγαλο…εξαρταται βεβαια και το σημειο…
ψήνομαι
Κι εγώ ψήνομαι. Η μαλακία είναι ότι δεν έχω φράγκα να χτυπήσω κανένα.
αν βρω παρεα το ψηνω ασχημα…
ε του πουστη ολο και καποιον θα βρω…
κυττα ρε που εγινε τρεντυ το ταττοο και ολοι το κανουν λες κ πανε για καφε στα starfucks [-X
(και σε 10 χρονια θα θησαυριζουν οσοι βγαζουν τα ταττοο)
εγω δεν μιλαω για να παω να κανω ταττοο… (εχω ηδη 2)
να παω να δω γενικα θελω και να δω γνωστους μου εκει…
(αν ανεφεροσουν συγκεκριμενα σε μενα awake)
Έχουμε ήδη φύγει !!
οντως εχουν γινει μοδα κ τωρα τελευταια ξεφυτρωνουν σαν μανιταρια τα studio απο αμπαλους κ αντε μετα σκασε αλλα τοσα για να πας να στο διορθωσουν.εχω βαρεθει να βλεπω να χτυπανε αστερακια…σε διαφορα χρωματα κ σημεια.
[]([(http://imageshack.us)"] Uploaded with ImageShack.us](http://img715.imageshack.us/i/l0d520f5d988c40cea86ba7.jpg/) Uploaded with [ImageShack.us)
KANONIKA