Με τίποτα όμως…!Είναι τρομερά ανοιχτόμυαλη.Μέταλλο στα νιάτα της ,μέταλλο στα γηρατειά της!Έχω μαμά τζιμάνι.Να φανταστείς ακούει και death metal. :lol:
και μενα ακουει death metal οταν εχω το στομαχι μου
Δεν το’πιασα… παρακαλώ περισσότερη ανάλυση … :roll:
Υιοθετηστε με !
Tojara :dunno: ντεν καταλαμπαίνει…
Bleedin , δεν εννοούσα τέτοια ανάλυση…Παρεξήγησες…
Deathster , έχω ήδη 7 γάτες.σε υιοθετώ :lol:
antouanetlyn, ο παπαρδέλας υπονόησε πως το death metal ακούγεται σαν το έντερό του όταν μπλαμπλα!
Λίγα λόγια για τους devourment. E.
Λοιπόν, βρήκα το δεύτερο, έχω βρει τι είναι (syl και κάτι ακόμη), πού θα το κάνω, μου μένει τατουατζίδικο και οι αισθητικές λεπτομέρειες. Φιλοδοξώ μέχρι τα χριστούγεννα να έχει γίνει 8)
Έχω βρει και το τρίτο, αλλά περιμένω οι γονέοι να μου γράψουν το σπίτι πρώτα. Για σιγουριά.
Δηλαδή , ο παπαρδέλας δεν προσβάλει τα μουσικά μου γούστα και σέβεται τις απόψεις των άλλων…
Μπλαμπλα = κλάνει …
Εδώ στο άλλο είπαμε χειρότερα , η κλανιά θα μας σώσει?:lol:
Υ.γ.:χωρίς παρεξήγηση ε…:-s
To νέο μου απόκτημα!
χεχε…
καλο…
μεγιες…!!!
Thanx!
Καλη φαση.Απο λεφτα πως πηγε?
80 ευρά με έκπτωση στο Tattooland στη Σαλονίκη.
φιλος 1 χαρα - τσαμπα τελειως…
εγω εχω δωσει “περιουσιες”…
Ναι καλά είναι σε μια έρευνα αγοράς που έκανα κάτω από 100 δε βρήκα!
Δεν έχω, αλλά τα “μικρά” και “διακριτικά” (κατά προτίμηση μονόχρωμα) μου αρέσουν και θα έκανα ευχαρίστως μελλοντικά ίσως ένα συμβολικό, μια ημερομηνία/στίχο/ αρχικό.
Κάτι τεράστια που πιάνουν όλο το σώμα ή μεγάλα τμήματά του και είναι η χαρά της παλέτας, εκτός του ότι θα πονάνε και θα κοστίζουν τα μαλλιοκέφαλά σου (εδώ ένα τοσοδούλι και είναι πανάκριβο) είναι και, κατά τη γνώμη μου, αντιαισθητικά. Άσε που μεγαλώνοντας, αν αποφασίσεις, να τα αφαιρέσεις είναι ολόκληρη διαδικασία!