Tattoos

^

Μπα, μαλακια αν δεν εχει καποια ιδιαιτερη γραμματοσειρα η λεξη, ετσι ξερα δε λεει.

εμένα μ’ αρέσει :b

σκεφτόμουν επίσης και το λόγκο με το barcode χωρίς το perdition city δίπλα αλλά εκεί αλλάζουμε σημείο

Η προταση-κλειδι για καθεναν που θελει να κανει ταττουαζ.

Καποιοι κανουν κατι γαματα τατου, οχι επειδη τους αρεσουν, αλλα επειδη ειναι φανσυ και ετσι.

Το ωραιο ομως ειναι να κανεις αυτο που πραγματικα σαρεσει κι ας ειναι ενα παπαρι αναποδα

Γαμάτο είναι το σκέτο…ειδικά και στο σημείο που θες να το κάνεις κωλολέει… σε αυτό που λεει ο Μακιντος εχει δίκιο το θέμα είναι να σου αρέσει εσένα…

εγώ πάντως έχω βάλει σκοπό να κάνω κάποια στιγμή ένα μανίκι (όχι ολόκληρο, αυτό που φτάνει μέχρι κάτω από τον αγκώνα)8)

Ω ναι…

Επίσης θέλω να κάνω και αυτό (να το χωρέσω κάπου μέσα στο μανίκι)…χωρίς τα γράμματα εννοείται:p μόνο τον ήλιο…

Κάποια στιγμή στην αριστερή γάμπα (εκτός του Criss :p):

Καποια στιγμη:

1. Το “ΑΒ” στο δεξι μου καρπο
    2.Το “Ανκ” στον αριστερο καρπο
  2. Και το κλειδι του σολ στο λαιμο μου κατω απο το αριστερο αυτι!
    :p:p

:rockon:

Το 4ο? :smiley:

Ασε ρε βλακα, ολο λες θα κανεις και δεν κανεις :p:!:

Θα κανεις τατου τον Astaldo? :?[SPOILER]:p[/SPOILER]

Ε το σχέδιο υπάρχει, μένει να το πάρω απόφαση κάποια στιγμή ;ρ

Freedom με τιμάει πολύ αυτό. Να’σαι καλά!!! χαχαχα

Χωρίς πλάκα φίλε πολύ μα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ tattoo!!!

Αυτά τα γράμματα αλλά χωρίς τα παρελκόμενα σχέδια δηλαδή κενό όπως το κάτω

και για τον πήχη (δε ξέρω ακόμα όμως από μέσα ή έξω)

Αυτο νομιζω το χει γνωστος ψηλος γιουσερ

To Alleyway Dragon???

εγώ το τοτεμ από το promised land θέλω να χτυπήσω, αλλά δεν το βλέπω…

ναι.!! θυμάμαι να το έχει μια κοπέλα στο rockwave του 2004 στην πλάτη και ήταν πολύ γαμάτο…! επίσης θυμάμαι να την κυνηγάω μέσα στον χαμό για να την ρωτήσω που το έκανε…πιο εύκολα πάλευα με τον παγκαλο… (αν και το μαγαζί που είπε είναι λίγο παρακμιακό όπως μου είπε μια κοπέλα από αθηνα…)

si si

εγώ θέλω αυτό

στην πλάτη ψηλά

ή αυτό

ή κάποιο δικό μου σχέδιο…