Καλή φάση. Γιατί βλέπω ότι hardcorάδες εδώ μέσα είμαστε ελάχιστοι!!! Μέχρι το Πάσχα το πολύ θέλω να τα έχω κάνει και τα δύο!
αν και ψήνω και αυτό για καρπό φάση!
Καλή φάση. Γιατί βλέπω ότι hardcorάδες εδώ μέσα είμαστε ελάχιστοι!!! Μέχρι το Πάσχα το πολύ θέλω να τα έχω κάνει και τα δύο!
αν και ψήνω και αυτό για καρπό φάση!
Η πρώην μου είχε ένα σχεδόν ίδιο αλλά χαμηλά στην πλάτη! Ωραίο!
Ενας φίλος μου θα κάνει αυτό σύντομα:
(είναι το logo της hardcore μπάντας endstand που διαλύθηκαν πέρσυ. καλή φάση)
Γαμώτο έχω κι εγώ αλλά βαριέμαι να το βάλω:p
Credits πάντως στο σχεδιαστικό team του [B]eightball[/B]:thumbup: Προτείνω ανεπιφύλακτα. Ειδικά για old school-άδικα σχέδια, σχέδια από μπάντες κλπ είναι ιδανικό.
δεν μου αρέσει σε άντρα σε αυτό το σημείο…
δε θα το κάνει σ’ αυτό το σημείο
Aν όλα πάνε καλά θα έχει γίνει μέχρι την άνοιξη - SYL logo, και θα γράψω και κάτι πάνω/κάτω/γύρω/θα δούμε πώς.
Αν και μου αρέσει τρελά το πρώτο το κοκκινοπορτοκαλί, 90% θα το κάνω μαύρο για να κολλήσει και με τ’άλλο. Στη μέση της πλάτης ή σε ώμο.
γουστάρω που μοιάζει με ιδεόγραμμα και θα σε περνάνε όλοι για κάγκουρα! και θα σε ρωτάνε και τι σημαίνει και τέτοια.
αχαχαχαχαχαχαχ
Τοχει ο κολητος μου στο στηθος πολλα χρονια τωρα ^^ το πρωτο του!
ειναι πολυ ωραιο
περα απο κατι σχετικο με Savatage που εχω πει οτι θα χτυπησω…το ψηνω για κατι τετοιο με τη φατσα μου…σε μικροτερη κλιμακα εννοειται και σε κανα μπρατσο
τι εισαι ? ναρκισσος ?
Παπαρδελα οχι.
Το εχει και ενας φιλος αυτο στο ποδι.Ωραιο,απλο και γαματο σχεδιο.
Soia λεμε 8)
Έτσι!!!
γιατι ρε?σκεφτειτε το απτην αποψη οτι οταν θα ειμαι 50+ χρονω θα βλεπω το τατου και θα θυμαμαι τα νεανικα μου χρονια…
εγώ στηρίζω παπ
Aυτο με σημα του θεου. 8)
Περα απο την πλακα, καποια στιγμη και εγω θα χτυπησω κατι.
να ειδατε?και ο iron_aris θελει να χτυπησει τη φατσα μου
edit: χαχαχα…τατου εννοω αν και ειμαι σιγουρος και για το αλλο <3
αυτό είναι μέρος της μαγείας, γι’αυτό σώζεται αν το κάνω στον ώμο (δουλειά γαρ), και θα λέω ότι σημαίνει αγάπη κι ευφορία \m/
Και τώρα περνάω για κάγκουρας έτσι κι αλλιώς, θα ολοκληρωθεί η μεταμφίεση:p
Κοκκινο είναι?
Αν είναι κόκκινο τον έχω φίλο στο μαησπέη.
Νομίζω πως έχω σταμπάρει όλους όσους κυκλοφορούν σε τούτη τη χώρα με τατού syl…
Ρε μαλακα, ολοκληρο τατουαζ θα σε κανω, να μη σε ριξω και μια μπουκετια;;; :lol:
ΥΓ.: Μη μασας.
Koκκινο, Φριξος λεγεται…! τοχει κανα 6αρι χρονια τωρα