Tattoos

Done 8)
Λίγο πιο μεγάλο απ’ό,τι περίμενα.
Λίγο πιο εμφανές απ’ό,τι περίμενα.
Η μητέρα μου αντέδρασε λίγο πιο άσχημα απ’ότι περίμενα --> τον πούλο και μία βαρβάτη κρίση πανικού (δικιά μου) που θα υφίσταμαι για κανά μήνα:(

[SPOILER]Αλλά ΓΑΜΑΕΙ:D[/SPOILER]

Και στα δικά σας!

Μεγειες!
Δεν ειναι τπτ,ειναι η δουλεια τους αυτη! :stuck_out_tongue:

Μεγειααααααα!!! Άντε μόλις στρώσει πόσταρε και πικ!!!

Όσο για τους γονείς εεεεε αναμενόμενο. Και μένα έτσι κάναν (ο μπαμπάς). Που να μάθει ότι ετοιμάζω κι’άλλα 2! :slight_smile:

Σε ποιο σημείο?

Σκέφτομαι αυτό:

Μάλλον για γάμπα με κόβω… Αλλά ακόμα δεν είμαι πολύ σίγουρος λόγω της μεγάλης λεπτομέρειας που έχει… Αν γίνει πιο μικρό θα φαίνεται σαν μουτζούρα…

psinomai na kano auto, alla den exo kataliksei pou. Skeftomai h plath h omo

Όντως πολύ λεπτομέρεια. Θέλει να είναι αρκετά μεγαλούτσικο. Νομίζω για γάμπα και μέγεθος 12-13 εκατοστά είσαι οκ

υ.γ πολύ ωραίο! τι είναι;

Θα πρότεινα να μη κάνεις τατού ομάδας (όχι επειδή είναι του οσφπ) απλά δε ξέρω για κάποιο λόγο τατού ομάδων για κάποιο λόγο μου κάνουν ως την κατηγορία που μετανοιώνεις πιο εύκολα!

Πάρα πολυ δύσκολο το κόβω αυτό για γάμπα … έχει πολύ μεγαλή λεπτομέρεια … θα πρέπει να γίνει πιο μεγαλό … απ αυτά που έχω ακούσει δηλαδή με 2 επισκέψεις :stuck_out_tongue:

ωραια ιδεα που ισως υλοποιησω οταν το παρω αποφαση ειναι το λογοτυπο Down καθως και το εξωφυλλο Over the under

παντως παιζει να ειναι και το μοναδικο πραγμα που δεν αλλαζεις…:stuck_out_tongue:

Αυτό έχω κάνει tattoo …

Nαι παίζει να έχεις και δίκιο! :slight_smile:

πολύ χαρκοράδικη μπάντα, ότι πρέπει για γάμπα!

credits8) το λογοτυπο θα ηταν ωραιο στο βραχιονα μεταξυ καρπου και κλειδωσης τελος παντων

Έψαχνα καμια ωραία κοπελιά να σας βάλω, αλλά δεν βρήκα :roll:

[SPOILER][/SPOILER]

Εκεί, περίπου αυτό το μέγεθος ίσως, αλλά αυτή τη στιγμή το δικό μου μού φαίνεται τεράστιο:-s

@ Radical - :thumbup:

ααααα ωραίο!!! τώρα για το μέγεθος… ε θα το συνηθίσεις!!! :stuck_out_tongue:

Βασικά θέλω να πάω να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει αυτούσιο… Αλλιώς δεν ξέρω αν ψήνομαι να το κάνω χωρίς την λεπτομέρεια…
Από Θεσσαλονίκη έχει κανένας να προτείνει μαγαζί? Όχι πληροφορίες… Ξέρω που είναι τα μαγαζιά. Αν υπάρχει προσωπική άποψη ρωτάω…

Έτσι είναι… Άμα είσαι true…:smiley: