NicoTattoo θεωρείται το πιο καλό νομίζω.
Εγώ έκανα στο TattooLand και έμεινα πολύ ευχαριστημένος!
NicoTattoo θεωρείται το πιο καλό νομίζω.
Εγώ έκανα στο TattooLand και έμεινα πολύ ευχαριστημένος!
σκεψου ομως οτι καποτε μπορει κ να μην σε εκφραζει η “φαση” ομαδες, οπαδισμος κλπ κλπ…
προσωπικη εμπειρια
Radical, θα πρέπει να το κάνεις μεγάλο γιατί έχει πολύ λεπτομέρεια.
Εγω στο Νιco και επισης πολυ ευχαριστημενος.Δεν νομιζω οτι θα βρεις τραγικες διαφορες.
ξερετε ποσο παει η ωρα στο Νιco ? με ενδιαφερει ο Οzone
Δεν είχα πρόθεση να το ανεβάσω αρχικά, αλλά τώρα είδα την pic και η αλήθεια είναι πως ΓΑΜΑΩ.:blues:
Ακόμα δεν το έχουν δει οι γονείς, κι όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα το δουν ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνω μπάνιο το καλοκαίρι στη Μύκονο με μπούρκα.
[SPOILER]](http://img573.imageshack.us/i/syl.jpg/) Uploaded with ImageShack.us[/IMG][/SPOILER]
Ντάξει… ΓΑΜΑΕΙ!!!
Ε όσο για γονείς το πιο πιθανό σενάριο είναι: να το δουν κάποια στιγμή, να αρχίσει ένας καυγάς ε και σε μια δυο μέρες όλα καλά!!!
Ε και το πολύ πολύ να στο χτυπάν που και που
Σκέφτομαι κι εγώ κάποια στιγμή στο μέλλον να χτυπήσω ένα (ή και περισσότερα:p) tattoo. Διάβασα όμως σε προηγούμενη σελίδα κάτι για αλλεργίες και ήθελα να ρωτήσω: δεν πρέπει κάποιος που θέλει να κάνει tattoo να κάνει τπτ δερματολογικές εξετάσεις πρώτα, να διαπιστώσει μην έχει καμία αλλεργία κ.λπ. πριν από αυτό;:-k Αν κ δεν έχω ακούσει ξανα για σχετικές αλλεργίες, τες πα…
ΟΚ, τελειως ασχετο με το δικο σου, αλλα τ’αδερφι μου τα πρωτα χρονια που ειχε γινει συνδεσμιτησσα πηγε και βαρεσε το τριφυλλι στον ώμο! Με το που το βλεπει ο πατερας εγκεφαλικα και πολεμος (ειχα βαλει και Manowar για ατμοσφαιρα). Χωνομαι και γω στο battlefield και του λεω “χαλαρωσε ρε φαδερ, πως κανεις ετσι, αφου ουτε Παναθηναικος εχει γραψει πανω, ουτε θ13 ουτε τιποτα τετοιο, απλως η κοπελα ειναι θαυμαστρια του κελτικου πολιτισμου και ως ενδειξη τιμης χαραξε το συμβολο της Ιρλανδιας!!”
Καλα, με πηρε και με σηκωσε και μενα:p (ωραιες συμβουλες δινω) αλλα ΟΚ, no worries, το ξεπερνανε γρηγορα! Τωρα το χει πια συνηθησει (ο πατερας μου, οχι η αδερφη μου) αλλα που και που μπορει να γινει κανα comment μπροστα σε τριτους. Who cares? Στην τελικη το δικο σου και ωραιο ειναι και διακριτικο.
Nαι αλλά είναι το δεύτερο μετρίου μεγέθους :roll:
Apparently έκαψα όλα μου τα χαρτιά στο πρώτο (που δεν είναι διακριτικό και για πολλούς ούτε ωραίο :lol: [SPOILER])[/SPOILER]
καλά, τώρα που έχουν φύγει τα μελάνια του και τα όλα του έχω ήδη ξεχάσει ότι το έχω. Στους 3 μήνες που θα το δουν, θα μπορώ κάλλιστα να τους πείσω ότι αφού κατάφερα να το κρύψω τόσο καιρό δεν θα θεωρούμαι κοινωνικός παρίας και παραμορφωμένη για το υπόλοιπο της ζωής μου :lol: Ε, και βέβαια ΓΑΜΑΕΙ. Αλλά το ξαναείπα αυτό.
Stella το τατού σου είναι πανεμορφούλι! Τι σχεδιάζεις για επόμενο?
Γιατί κάνετε όλες στην πλάτη?
Μπροστά δεν έχει?
μπροστα που ρε καρντασι?
οοοουυυ τόσα μέρη έχει!!!
Kάτι τέτοιο?
[SPOILER]
[/SPOILER]
Πλάκα πλάκα γούγλαρα tattoo breast και είχε μερικά γαμάτα. Δεν θα έκανα όμως ποτέ, εκτός κι αν ήμουν η Pink.
χαμηλά στην κοιλιά ίσως, αλλά δεν μου κάθεται καλά μπροστά για κάποιο λόγο. λίγο να παχύνεις, λίγο να χαλαρώσεις, ένα χάλι και μισό.
Ααααργκ, ποια μαλακισμένη κατέστρεψε δύο τόσο υπέροχα πράγματα???
Υποχρεωτική επέμβαση αφαίρεσης του τατού ΤΩΡΑ :!:
πχ
[SPOILER][/SPOILER]
Αυτό κύριοι λέγεται εκμετάλλευση πλούτου! :lol::lol::lol::lol:
Μπροστα παντως, θεωρω και δαυτο, και το βρισκω ενοχλητικα σαικσι. σε βαθμο αηδιας δηλαδη
το σχεδιο δε με τρελαινει τοσο βεβαια
εδιτ:
οπως και εδω, αλλα νταξει εδω περναμε σε προσωπικα βιτσια κλπ
+απειρο στο απειρο στο πανω ποστ
αν και το σχεδιο ουτε μενα μαρεσει, αλλα το σημειο ειναι πραγματικα…
εντιτ
για την πανω φωτο μονο
^