Μη με τσιγκλάτε, και το 3ο είναι μεγάλο και όλο έτοιμο στο κεφάλι μου (και παίζει σε σημείο τύπου mr_whatsisname αλλά δεν το κόβω να γίνεται ποτέ):-s
Το αποπάνω του rip είναι ΕΡΩΤΑΣ._
Μη με τσιγκλάτε, και το 3ο είναι μεγάλο και όλο έτοιμο στο κεφάλι μου (και παίζει σε σημείο τύπου mr_whatsisname αλλά δεν το κόβω να γίνεται ποτέ):-s
Το αποπάνω του rip είναι ΕΡΩΤΑΣ._
Καβλα το σημειο, αλλα ρε πρεπει να ποναει πολυ εκει.
Και σε τουτο το σημειο επισης θα με εψηνε, δλδ αστραγαλο και πελμα κοντα:
Σε αντρες ειναι ωραιο στη γαμπα, σχεδον κοντραρει το μπρατσο.
Αρκει να μην εχει πολυ τριχα και του το κρυβει. =|
Γάμπα ναι μετράει πολύ. Κάποια στιγμή θα κάνω και στην άλλη γάμπα!
Οριστε σου βρηκα και σχεδιο:!:
αχαχαχαχαχαχαχ πλάκα πλάκα τα σπάει!
κλειδωστε το
αθλιο σουτιεν
ψαγμενος
φοβερό! μου βάζεις ιδέες…
Χμμμμμ μου δινετε ιδεες για το 2ο tattoo μου!!θενκς8)
Βλέπω τα παραπάνω σχέδια και αναρωτιέμαι τι στο καλό συμβολίζουν.
Αν είναι να χαράξει κανείς το δέρμα του, δεν πρέπει να το κάνει για λόγο κάπως σημαντικότερο του “αχ, τι ωραίο σχέδιο”?
ο μικρος πριγκιπας εχει αμετρητους συμβολισμους.
^^ ακριβώς! ο μικρός πρίγκιπας είναι από τα αγαπημένα μου βιβλία… δεν είναι ότι απλά μου αρέσει το σχέδιο…
Αυτο ακριβως…
Αν διαβασεις το βιβλιο θα καταλαβεις 8)
Οσο για το αλλο,ενταξει μου αρεσε παρα πολυ,αλλα αν ηταν να το χτυπησω εννοειται πως θα εψαχνα πρωτα να δω τι στο καλο συμβολιζει.
Ο μικρός πρίγκηπας (σ’ ευχαριστώ για την πρόταση Στέλλα, αλλά σαν παιδί κι εγώ το έχω διαβάσει προ πολλού) έχει αμέτρητους συμβολισμούς, δε διαφωνώ, το θέμα είναι τι συμβολίζει το συγκεκριμένο σχέδιο για το συγκεκριμένο άτομο που το κάνει. Το “αγαπημένο μου βιβλίο” παραείναι γενικό. Τεσπά, δε είμαι και tattoo-police, προφανώς ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.
Anyway, εγώ όταν πάρω επιστροφή φόρου θα κάνω αυτό στη δεξιά γάμπα:
Με το quote “I choke the human within to gain the will of a god” περιμετρικά.
Απο μονος σου το ειπες
"το θέμα είναι τι συμβολίζει το συγκεκριμένο σχέδιο για το συγκεκριμένο άτομο που το κάνει"
Δεν σου πα οτι θα το εκανα,αν το εκανα,επειδη ειναι το αγαπημενο μου βιβλιο,αλλα γιατι ισως να εχει ενα βαθυτερο νοημα για σενα!
Και επισης δεν σου “την ειπα” για το διαβασμα του βιβλιου.Απλα ετσι οπως το ειπες στην αρχη,μου εδωσες την εντυπωση οτι δεν το ειχες διαβασει:)
Ναι αλλά γιατί με κουοτάρεις?
Δε σχολίασα τι έκανες εσύ, αλλά τα σχέδια που είδα στην προηγούμενη σελίδα (του ιάσονα δε το είδα, γιατί δε την εμφανίζει). Και κυρίως σχολιάζω αυτά που βλέπω γύρω μου.
για να σου δειξω οτι “κουβεντιαζω μαζι σου”
κακο ειναι;
Τεσπα!
οντοπικ:και τα 2 σχεδια ειναι φανταστικα Τιποτα σε γιαπωνεζικο για μεγαλη εκταση εχει βρει κανεις;
Εγώ δεν πιστεύω ότι πρέπει να συμβολίζουν ντε και καλά κάτι ιδιαίτερο, απλά να μην είναι τελείως άκυρα
Όσο για το μικρό πρίγκιπα μπορεί να συμβολίζει την ανάγκη σου να ξαναγίνεις παιδί, ξέρω γω;
Άνετα χτύπαγα σχέδιό του κάπου πάντως και μου μπήκε τρελή ιδέα