Tattoos

Μόνο που άμα κάνεις ένα οτινάναι, σε 10 χρόνια μπορει να το δεις στον καθρέφτη και να πεις “τι μαλακία είναι αυτή”.

Πάντως αν έχεις κάτι στο δέρμα σου για τόσα χρόνια, λίγο δύσκολα θα το βαρεθείς. Το 'χει συνηθήσει το μάτι και είναι εντελώς δικό σου πια. Εκτός αν είναι τίποτα μεγάλο, κανά φεηλ κλπ

αυτό μπορείς πι8ανότατα να το πεις και για κάτι που σε εξέφραζε απόλυτα δέκα χρόνια πριν. γενικά ο καθένας έχει τη δική του λογική στο θέμα. πολύ θα πσάκσουν να βρουν κάτι που να τους εκφράζει απόλυτα νοηματικά και σχεδιαστικά, άλλοι 8α το σκεφτούν ένα εκατομμύριο φορές πριν το κάνουν, κι άλλοι στον μπούτσο τους, απλώς το κάνουν χωρίς να κόβουν και φλέβα, απλώς για τη φάση και χωρίς να τους πειράξει ιδιαίτερα αν το βαρεθούν.

ναι βασικα αυτο.γιατι αλλα πραγματα σ εκφραζουν οταν εισαι 20 και αλλα οταν εισαι 40 ξερωγω…για αυτο και δεν παιζει να κανω μαλλον απο την αποψη οτι μπορει κατι να το βαρεθω και να μην μ αρεσει μετα…αν και καποια στιγμη μ ειχε μπει η ιδεα να κανω καπου κατι αναλογο με το εξωφυλλο του gathering των primordial.με πουλια να πετανε και ετσι.ως η αιωνια φυγη:roll:

To ένα από τα δύο που έχω.Σκέφτομαι για το τρίτο αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω :-k

Ειμαι αναμεσα σε Oldschoolια ή γιαπωνεζικη φαση…
Δεν εχω καταληξει ακομα…:-k

Σκέφτομαι να κάνω κατά το Πάσχα…
Το σχέδιο το δουλεύω ακόμη στο μυαλό μου
:-k

Stella κανε Oldschoolia…τα γιαπωνεζικα θα τα μετανιωσεις οταν φτασεις σε μια Χ ηλικια.

όταν λέτε oldschool???

ε κανα Venom Λογικα

:lol: :lol: :lol:

χααχαχαχαχαχαχχαχαχ

Χαχαχαχαχα!
Ασταλδε old school ειναι κι αυτο που εχω ηδη…
Θα στο περιγραψω απο αλλου :wink:

Δεν το νομιζω :wink:

Πλέον που ένιωσα τι εννοεί oldschool στηρίζω και γω!!! :smiley: :smiley:

Ετσι 8)

λοιπον ας βαλω και εγω το λιθαρακι μου σε αυτο το τοπικ… εχω 2 τατου το πρωτο ειναι το ονομα μου στη γλωσσα των μαγια στον αριστερο τρικεφαλο και εχω επισης στον πυχη με καλλυτεχνικα γραμματα τη λεξη pulp… τωρα αν ολα πανε καλα μαρτι η απριλη χτυπαω και το τριτο μου! ειναι ενα σχεδιο στο οποιο εχω συνδυασει ιδεογραμματα απο πολυνησιακα μαορι (συγκεκριμενα απ τα νησια μαρκησιας) το οποιο θα περιστρεφεται με θεματολογιες τυπου αγαπη για την οικογενεια αγαπη για τη φυση ευτυχια μακροζωια τυχη και αλλα πολλα (σαν ταλισμαν ουσιαστικα) και θα κλεισω με αυτο πανω μερος απο καλαμι :stuck_out_tongue:

μιά ερώτηση. το είχα πάντα απορία πως προκύπτουν τα δυτικά ονόματα σε γλώσσες όπως των μάγια ή των γιαπωνέζων. ή μάλλον πόσο σίγουρος είσαι πως η λέξη που σου σερβίρουν δεν σημαίνει “τσίσα ιγκουάνα” ή κάτι τέτοιο? :stuck_out_tongue:

αφού το κάνεις, απλά googl-άρεις “epic fail” με την ελπίδα να μη βρεις τον εαυτό σου.:smiley:

Χαχαχαχα!Ειναι θεμα αυτο για τα ιδεογραμματα!Εγω ρωτησα εναν φιλο μου Ιαπωνα και μου το ειπε :Ρ