Tattoos

Aμα δεν ειναι Ιαπωνας μην τον εμπιστευεσαι :stuck_out_tongue:

Ωραια ειναι και στων Μαγια αλλα εκει ποτε δεν ξερεις τι σου μοστραρουνε :stuck_out_tongue:

λοιπον η γραφη που επελεξα επειδη μ αρεσει να βαζω παντα ωρεες θεματολογιες στα ταττου ποθ χω κανει η θα κανω την πηρα προκειμενου να συνδυασει κατι αλλο οπως

οποιος δεν καταλαβε ειναι η γραμματοσειρα που χρησιμοποιησε ο κηναν στο μερ ντε νομς :stuck_out_tongue:
οπως και να χει γενικα ισχυει το θεμα ψαξε για να μη βρεθεις στο αγκλιεστ τατοουζ…:lol:

φαντάσου να σε λένε θρασύβουλο … ολόσωμο τατού πρέπει να κάνεις :lol::stuck_out_tongue:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol:

ρε παιδια σκεφτομαι να κανω ενα τατοο στο μπρατσο και θελω να εχει σχεση με τα ντραμς αλλα δεν μου ερχετε κατι ?? καμια ιδεα?

Γιατι σβηστηκε το ποστ του μπασταρντ??

Εγω γελασα :stuck_out_tongue:

edit, εγώ φταίω που πάω να απαντήσω σοβαρά, κρίμα που σβήστηκε η μπαγκέτα.

τελικα θα κανω στο χερι στο σημειο κατω απο το αγκωνα ( δεν θυμαμε πως λεγετε ) 2 μπακετες με σκιες κ αλλα διαφορα

Αρα το ποστ του μπασταρντ ηταν μια χαρα που ποσταρε μια μπαγκεντα (με τυρι γαλοπουλα)

στον αγκονα ποναει?

σκεφτομαι για αρχη να κανω αυτο (ισιο)

Θα σε γελάσω, αλλά απ’ ότο έχω ακούσει πονάει γιατί το δέρμα σ’ εκείνο το σημείο είναι λεπτό και η βελόνα έρχεται εύκολα σ’ επαφή με το κόκκαλο.
Μπορεί να λέω και βλακείες βέβαια, καλύτερα ρώτα κάποιον που ξέρει.

κ γω αυτο σκεφτηκα με το κοκαλο κλπ…

δν αρχιζουμε καλα:)

στον αγκωνα ποναει λιγοτερο απο ολα…
οσο πλησιαζει προς την εσωτερικη πλευρα του μπρατσου ομως θα εχεις ενα “προβληματακι”…

οχι το ξερω εγω θα το κανω ποιο κατω… στο δερμα

ο βιερινια εχει τετοιο

Όσο πιο μαλακό το δέρμα τρυπιέται πιο εύκολα και πονάει λιγότερο
Στο κόκκαλο πονάει:!:

thnx παιδια (deathakia k pasxalako) καταλαβα για τν αγκονα. εχει θετικα το οτι ειναι λεπτο το δερμα εκει κ περναει ευκολα η βελωνα αλλα θα φαω πακετο αμα βρει κοκαλο…

μαλιστα… αντε να δουμε.

κανενα μαγαζι στν αθηνα γιατι εκει λεω να το χτυπησω εχει να πρωτεινει κανεις?

Nico Tattoo το οποιο ειναι στη Πλακα :wink:
Επισης καλα λογια ακουσα και για το Prive Tattoo που ειναι στην Καισαριανη :slight_smile:

Στο κοκαλο κοντα δεν ποναει συνηθως… (εχω στη ραχοκοκαλια και δεν καταλαβα τπτ…)Τα σημεια με το πολυ κρεας να φοβασαι…:Ρ (βλεπε, εσωτερικο του μπρατσου , ποπος και τα σχετικα :Ρ )
Αν και το θεμα πονος στο τατουαζ ειναι τελειως υποκειμενικο… :confused: