thnx stella για τις info. τσεκαρα στο site ωραια δουλιτσα φαινεται να κανει
εχεις κανει απο κει? ξερεις περιπου πχ ποσο θα παει για το αστερι π εχω βαλει μια σελ πριν?
[SPOILER]εχουμε κ οικονομικη κρηση λενε κ ζοριζομεθα:roll:[/SPOILER]
thnx stella για τις info. τσεκαρα στο site ωραια δουλιτσα φαινεται να κανει
εχεις κανει απο κει? ξερεις περιπου πχ ποσο θα παει για το αστερι π εχω βαλει μια σελ πριν?
[SPOILER]εχουμε κ οικονομικη κρηση λενε κ ζοριζομεθα:roll:[/SPOILER]
Εκανα εντιτ στο μηνυμα μου,ξαναδεστο
Στο Nico tattoo Αθηνας εκανα το δικο μου τατουαζ και εμεινα πολυ ευχαριστημενη!Σκοπευω να κανω εκει και το δευτερο…
Η πρωτη τιμη (δλδ και μια τελιτσα να σου κανουνε στοιχιζει 55 ευρω,εκτος κι αν την ανεβασαν κι αλλο τη τιμη…)
Τωρα για ενα απλο αστερι,χωρις σκιασεις και μονο περιγραμμα, δεν θα σου παρουν λογικα πανω απο 80 ευρω…
Αλλα καλυτερα να ρωτησεις και καποιον απο εκει, να πας δλδ το σχεδιο και να σου πουνε οι ιδιοι
ok. ναι σιγουρα θα ρωτησω απλα να ξερω περιπου τι παιζει γιατι δν ειχα ιδεα. εγω υπολογιζα κανα 50ευρω για το αστερι. ευχαριστω:wink:
Μπορει για ενα απλο αστερι να σου παρει και 60 ευρω ετσι;
Αλλα μπορει να το θελεις και πιο μεγαλο η με διπλο πχ περιγραμμα,οποτε ολα παιζουν
Απλα ειπα 80 για να ειμαι μεσα:p
Τιποτα
φιλος εγω θα σου προτινα medusa στα εξαρχεια…
απο τα top της αθηνας…
εχω κανει ηδη 2 εκει και εχω μεινει ευχαριστημενος (το 1 το χτυπησε ο jay και το αλλο ο bill)…
το ιδιο και πολλοι φιλοι…
στα θετικα ειναι οτι θα σου προτινουν μεγεθος και ισως και καποιες αλλες αλλαγες ωστε να βγαινει οσο πιο σωστο γινεται το σχεδιο και οχι οτι ακριβως τους πας απλα για να το χτυπησουν…
επισης αναλογα το σχεδιο χτυπαει και διαφορετικο παλικαρι - αν και στο αστερι δεν νομιζω να υπαρχει κατι πιο εξιδεικευμενο…
επισης ισως να ειναι λιγο πιο τσιμπημενο σε τιμη απο τα αλλα μαγαζια…
παντως προτινω αφοβα - εκει ετοιμαζομαι να κανω και το τριτο μου…
οσο για πονο φιλε ειναι σχετικο και καθαρα θεμα ψυχολογιας…
cool… μην σκαλωνεις…
Ρε μην το πανικοβάλλετε το παιδί. ;p
S.O.A.D. η βελόνα των τατουάζ ουδεμία σχέση έχει με σακοράφες που ράβουν τσουβάλια, δε θα βρει κανένα κόκκαλο.
Το θέμα πόνος είναι μεν υποκειμενικό, αλλά συνήθως αυτό που ισχύει είναι ότι πονάει περισσότερο όπου υπάρχει κόκκαλο ή όπου το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο (πχ λαιμός, πλευρά) και λιγότερο εκεί που υπάρχουν μύες. Έχε όμως κατά νου, ότι βασικό ρόλο παίζουν τα γεμίσματα (αυτό είναι το πιο “δύσκολο”, όχι το περίγραμμα). Βέβαια υπάρχει και η (έσχατη) “[I]λύση[/I]” της κορτιζόνης. (Για μένα, αν είναι να χτυπήσεις κορτιζόνη για τατού καλύτερα μην το κάνεις καθόλου, αλλά, that’ s just me)
ps: η σπονδυλική στήλη δεν πονάει το ίδιο σ’ όλο της το μήκος. Πόνεσα περισσότερο όσο κατέβαινε προς τη μέση, παρά στο σημείο κάτω από τον αυχένα.
Μπορείς να τσεκάρεις και εδώ δουλειές:
[B]http://www.myspace.com/tattooakis[/B]
Βασικα αν ειναι να κανεις τατουαζ, μη σκεφτεσαι ΚΑΝ τον πονο
Ε ναι ρε. Ο πόνος είναι μέσα στη φιλοσοφία του tattoo!!!
Αφιερωμένο
Ακριβως…
Ασε που δεν ειναι στανταρ οτι θα πονεσεις!
Εγω δεν καταλαβα τπτ
παιδια να σται καλα για τις απαντησεις σας
@deathakia για το medusa εξαρχεια νωμιζω πως κατι μ λεει. βολευει κ η περιοχη μιας κ μενει ενας φιλος εκει. οποτε θα το τσεκαρω σιγουρα αυτο. thanks
[SPOILER]αντε σιριαλ γιναμε:p:D[/SPOILER]
Περιμένουμε photo όταν το χτυπήσεις!
Επίσης, άλλο ένα γαμάτο τατουατζίδικο (εκεί έκανα και το δικό μου και το έχω προτείνει και σε διάφορους οι οποίοι πήγαν και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι), είναι το Prive Tattoo στην Καισαριανή, Εθνικής Αντιστάσεως 68 (νομίζω).
Τρομερός ο Κώστας που τα βαράει, όλα τα παιδιά που δουλεύουν εκεί είναι εξυπηρετικότατα, καλές τιμές και τέτοια.
Μοναδικό μείον είναι ότι έχει πολύ μεγάλη αναμονή. Εγώ είχα κλείσει ραντεβού τέλη Αυγούστου και το τατού το έκανα μέσα Νοέμβρη. Αυτό όμως είναι και δείγμα του πόσο καλό μαγαζί είναι.
ωραιες δουλειες εχει κανει το παλικαρι…
Εγω ηδη ψαχνω για οταν γυρισω ελλαδα ενα μαγαζι να κανω το επομενο μου, εγχρωμο, και φαινεται πολυ καλος. Γτ εχω μια αισθηση οτι στο Νικο ταττοο θα με ξεπαραδιασουνε
Του το προτεινα κι εγω
Ναι αλλά εγώ τα εξήγησα καλύτερα…8)
Χαχαχαχα!
Fair enough
(αν κι εγω δεν παιζει να περιμενα ΤΟΣΟ πολυ για να κανω το τατουαζ μου :Ρ)
αλλα ναι,εχω δει τις δουλειες τους και ειναι πολυ ομορφες
medusa 120 ευρω για το αστερι στν αγκονα… δν παιζει λεμε:!:
οου μαι γκοντ!
80 (100 έκανε κανονικά) έδωσα για αυτό που έχει και μια άλφα λεπτομέρεια!!!
[SPOILER][/SPOILER]
κι εγώ 80 είχα δώσει για το DT των dark tranquillity και 90 για το σήμα από το crack the skye. μήπως έχεις μεγάλο αγκώνα και σου ζήτησαν 120;