μηπως νομισε οτι θες full body tatoo στην εγγονα σου?
ενας φιλος π θα χτυπησει το ιδιο ρωτησε βασικα. δν νωμιζω να καταλαβαν κατι αλλο απο αυτο π θεμε να κανουμε.
κ ουτε μεγαλο αγκωνα εχουμε μπασταρντ:p:lol:
Post pics please :!:
:’)
γελασα για καπχοιο λογο.
κι εγω χαμογελασα
απο δευτερα θα εχουν γινει 4 :D:D:D
Εγω με το καλο απο Σαββατο
Εχω δει πολλες προτασεις για tattoo artists, αλλα καποιος μπορει να μου προτινει εναν καλο για εγχρωμα και λεπτομερεια ?
Ο Οζον του Νικο ειναι πολυ καλος, αλλα εχω την αισθηση θα με ξεφραγγιασουνε
Φιλαρακι οζον χωρις σκεψη το παλικαρι ειναι πολυ μπροστα. ακου με και δεν θα το μετανιωσεις. Εχω ενα σε ολο το ποδι μεχρι γονατο. Τιμες στουντιακες μην φανταστεις τιποτα τρελο βασικα αναλογα τι θες να κανεις… για ενα πχ πολυχρωμο μανικι να παει και 400 ευρω
Thanks φιλε, γτ υπολογιζα κανα 1000ρικο. Θα τον προτιμησω μαλλον οταν γυρισω Ελλαδα
Αυτό είναι εξαιρετικά ενδιάφερον, γιατί θέλω να κάνω κι εγώ. Τα 400 μου φαίνονται λίγα. Θα τσεκάρω και στο Prive Tattoo τι παίζει από τιμές (είναι γνωστός μου ο Κώστας που τα χτυπάει) και θα πάω να το κάνω αν είναι…
Νταξει καπου εκει ειναι περιπου αντε να ειναι 500 το πολυ πολυ… Κανει απιστευτη δουλεια ειδικα σε νεκριλες και τα σχετικα… Ριξτε του και μια ερωτηση αν πατε αλλα περιπου τοσα ειναι
Ρε παιδες οσοι κανατε ταττοο μετα , τι φροντιδα ειχε ολο το θεμα ? Ποσες μερες το προσεχατε , κρεμες , πλυσιματα κλπ ? :-k
10-15 μερες αλοιφη bepanthol 2 φορες τη μερα, και μεσα στη μερα πλυσιμο με κρυο νερο και απαλο στεγνωμα.
Οχι ξυσιμο, οχι ιδρωτιλα, και γενικα πρεπει να σαι αρκετα καθαρος ;p
Εγω για 15 μερες εβαζα καθημερινα bepanthol και το βραδυ οταν κοιμομουνα το καλυπτα και με σακουλα για να μην λερωσει τα σκεπασματα! το ειχα και σε κουλο σημειο:p (πισω, κατω απο λαιμο και αρκετο σε μηκος) και δεν επρεπε να το βλεπει ο ηλιος για 15 μερες… ουτε να το πλυνω επρεπε!
15 μέρες τουλάχιστον και μακρυά από ήλιο και αλκοολ
Και σεξ
αχαχαχαχα
με μέτρο!
Δεν βλεπω τον of wolf and man να κανει ποτε ταττου ;d