Tattoos

ε τον πανικοβαλατε τον ανθρωπο :lol:

@οφ γουλφ εντ μαν: ολο το πανηγυρι κραταει 15 μερες!και καλυτερα να το κανεις τωρα πριν καλοκαιριασει!

:lol::lol::lol:
true story!

το πρώτο μου τατού, χαμηλά στην πλάτη, είχε συμπέσει με νέο αμόρε:p
σιγά μωρε απλά “ξεφλούδισε” πιο γρήγορα

και ένας σχετικός πόνος μένει, σαν μυϊκός, για κανα 2ήμερο-3ήμερο. Στη βδομάδα πάντως είσαι cool, το έχεις σχεδόν ξεχάσει, και δεν χρειάζεσαι και κάθε 4 ώρες τη bepanthol. Στις 5-6 μέρες έχει αρχίσει ήδη να στρώνει καλά, αν είναι λογικού μεγέθους και γεμίσματος.

Αν μπεις θάλασσα μου έχουν πει ότι τσούζει σαν διάολος, βασικά, αλλα δεν παθαίνεις τίποτα άλλο.

Και το μελάνι φεύγει από μπλούζες και σεντόνια αμέσως

Πάντως παιδιά επειδή όλο διαβάζουμε θετικά σχόλια, καλό είναι να αναφέρετε και φορές που δε μείνατε ευχαριστημένοι από κάποιο μαγαζί, για να μη την πατήσουν κι άλλοι μιας και το ταττού δεν είναι και απλή υπόθεση.

Προσωπικά το πρώτο το έκανα στον τζίμι στην πλάκα (όπου “πηγαίνουμε” οικογενειακά καμιά 15ετία). Για κάποιο λόγο εγώ ήμουν ο μόνος που δεν έμεινε ευχαριστημένος.

1)Πανάκριβες τιμές. Πληρώνεις στην ουσία το ενοίκιο του μαγαζιού του. Μετα απο 1,5 χρονο χτύπησα από πάνω το ταττού αυτό, κι επεκτείνοντας το κατά τριπλάσιο περίπου σχέδιο με χρώμα και σχέδιο του ταττού αρτιστ με φτηνοτερη τιμη:!: (Όλα αυτά τα θετικα στο eightball .)

2)Το τελειώσα, μου το τυλίγει μ’ ένα κουζινόχαρτο και μου λέει βάλε και 5 μέρες κρέμα και είσαι κομπλέ.

3)Ντάξει δε θα τους έλεγα και καλλιτέχνες με φαντασία εκεί πέρα.

Βέβαια οκ ό, τι και να τους πας θα σου το κάνουν, [B]ακριβώς [/B]

[B]Εightball[/B] μόνο!

βασικα μαγκες εγω εχω 3 tattoo την καλυτερη δουλεια μου την κανανε στο dermagrafics tattoo studio εκει εκανα στο μπρατσο το triumph of steel των manowar γιατι ειμαι αρρωστος με τους metal kings και το αποτελεσμα ηταν τελειο οποιος το σκεφτετε για tattoo να παει χωρις δευτερη σκεψη:D εχω επισης στο ποδι το σφυρι του sign of the hammer αυτο το εκανα στην εκθεση περσυ μου το εκανε ο tommy και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος και το 3 ειναι του παναθηναικου στο μπρατσο αυτο το ειχα κανει το 2004 στον fat στο μπραχαμι και ητανε πολυ καλη δουλεια!!κατα την γνωμη μου μην βαρατε tattoo στης εκθεσεις

Εξ ορισμού άκυρο.
Το λέει η λέξη, εκτίθενται, οπότε βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αν αυτός ο τόμυ ήταν άχρηστος δε φταίει καμιά έκθεση. Μην πετάτε έτσι κουβέντες αψυχολόγητες.

αυτα που λεω μονο αψυχολογητα δεν ειναι φιλαρακο διαβασε τα ρεπορταζ που ειχανε κανει περσι για την εκθεση και θα καταλαβεις!!!εγω επαθα δερματιτιδα και το προλαβα στο τσακ για μολυνση η πιο πολυ εκει δεν τηρουσανε καν τους κανονες υγιεινης αυτο και μονο λεει πολλα

Αν είχες πάθει το ίδιο στο στούντιο του τόμυ/σουλη/κούλη και όχι σε έκθεση (μιας και οι ανεγκέφαλοι δεν περιορίζονται χωροταξικά) θα προέτρεπες τον κόσμο ν’ αποφεύγει τα στούντιο ή το Σούλη, φιλαράκο?

εννοειτε φιλαρακο να εισαι σιγουρος γι’αυτο!!!σιγουρα δεν ειναι ολοι το ιδιο στην εκθεση ηταν και σοβαροι tattoo artist οπως τα παιδια του dermagrafics που ακομα και αυτοι κραζανε για αρκετα πραγματα που ειδαν στην εκθεση.αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι αλλιως να πας σε ενα στουντιο που εχεις επιλεξει εσυ να σου εχουν κλεισει ραντεβου μονο για σενα να κανεις με την ησυχια σου το tattoo και αλλιως να το κανεις αρπα κολλα στην εκθεση επειδη εχουν σειρα αλλα 50 ατομα μετα απο σενα και περιμενουν!!!αφου την επαθα εμαθα πηγα στο dermagrafics και ολα μια χαρα.για εμενα παντως τα καλυτερα στουντιο ειναι το dermagrafics και το 8ball αυτη ειναι η γνωμη μου

θα μπορούσα να παντρευτώ μια κοπέλα με τέτοιο tattoo. :oops:8)

fxd :wink:

αχ και ναναι κανας μουσατος με eye patch απο πανω

σωστός, αλλά δε διαχωρίζω τα μπούτια από το tattoo. πρόκειται για δύο έργα τέχνης που αλληλοσυμπληρώνονται. :roll:

πάρε κι άλλες pic για ολοκληρωμένη άποψη:

ε ναι εντάξει … δν ξέρω πολλούς που θα έλεγαν όχι … :roll:

δεν ξέρω ποια είσαι, αλλά σε παντρεύομαι.!!!

σας άρεσε ε? τότε πάρτε κι άλλο. 8)

φατσα…ΦΑΤΣΑ

οκέικ…

[SPOILER]

ορίστε και το blog της:

http://oh-penelope.tumblr.com/[/SPOILER]

μα την αγια μπανανα

θα μπορούσε να μπει στο thread για σωσίες λόγω υπερβολικής ομοιότητας με την ιωάννα πηλίχου. για να μην τα πολυλογώ, μου κάνει. :ok:

αυτη ειναι ΘΕΑ η πηλιχου ειναι μπαζο