μόνο και μόνο λόγω του tattoo σκέτη ονείρωξη, θα συμφωνήσω μαζί σου. :thumbup:
[Bleedin History]να προτείνω αυτό το tattoo και στα κορίτσα του φόρουμ. και μετά, [SIZE=“1”]αν θέλουν βέβαια[/SIZE], να ποστάρουν φωτογραφίες να τους πούμε την άποψή μας. :blues:[/Bleedin History]
να βάζεις την ροζ την bepanthol 3 φορές τη μέρα. συνήθως θέλει 2-3 βδομάδες να το κρατήσεις αλλά άμα δεις οτί ξεφλουδίζει κι άλλο συνέχισε καμιά βδομάδα παραπάνω. (εμένα ξεφλούδιζε ένα μήνα + μετά, μου είχε σπάσει τα @@ :p)
επίσης να μην το αφήνεις να μουλιάζει όταν κάνεις μπάνιο, να το πλένεις αλλά να το στεγνώνεις γρήγορα. μην σκουπίζεσαι όπως σκουπίζεις το υπόλοιπο σώμα (που παίρνουμε πετσέτα και τρίβουμε κτλ ) αλλά να βάζεις το κολόχαρτο (προτιμότερο από πετσέτα) ταμποναριστά(να το ακουμπάς δλδ για να αποροφάει). αυτά είναι τα βασικά8)
Bepanthol κρεμα, οχι αλοιφη , καθημερινα αλλα μη τρελαινεσαι και το πνιξεις. απλα να ειναι λιπαρο τις πρωτες μερες / μη το αφησεις να ξεραθει.
Μπανιο κανεις, απλα μη το τριβεις , και καθαριζε τη κρεμα αμα εχει ξεραθει με το χερι σοu
Αν και τα “δύσκολα” τα έχεις περάσει, το βασικό είναι να μην στεγνώνει. πλυσιματάκι απαλά με χλιαρό νερό και σαπούνι, και 3-4 φορές τη μέρα κρέμα - bepanthol ροζ έβαζα εγώ.
Όχι μπάνιο στη θάλασσα μέχρι να γειάνει, και όχι ήλιος.
Γι αυτό το τελευταίο εγώ γενικά χώνω αβέρτα αντιηλιακό αποπάνω, παρόλο που έχει περάσει καιρός. Δεν είμαι σίγουρη τι μπορεί να πάθεις, αλλά τέλος πάντων δε λέει να κάνεις έγκαυμα πάνω στο τραυματισμένο δέρμα…
Πού είναι? Μεγάλο είναι? Έχει αρχίσει να σου ξεφλουδίζει?
Btw, κάπου εκεί στο πενθήμερο - βδομάδα θυμάμαι διαολεμένη φαγούρα…:roll:
Σημερα αρχιζε να ξεφλουδιζει αλλα δεν με εχει πιασει φαγουρα ακομα … Το εκανα στο αριστερο χερι απο την μεσα πλευρα πανω στην κλειδωση προς την ‘παπια’ 8)