Tattoos

οντοπικ:
εναν φοινικα στην ομωπλατη που συνεχιζει και λιγο μπρατσο και αυτο στο πλευρο:

στην ξανθη και τα δυο erevos creations, εμεινα πολυ ευχαριστημενη…
το σκεφτομαι και για ενα τριτο ροκαμπιλι φαση αλλα παλι καπου που να καμουφλαρεται οποτε σε μπρατσο που ειναι τοπ επιλογη μαλλον αποκλειεται…
ειναι ομως τοσο ωραια τα ατιμα τα ταττου…

άστα να πάνε, αρρώστια είναι 8)

+2

Μετα το ποπ δεν εχεις στοπ.

το κακό είναι οτί λόγω δουλειάς έχουν “αχρηστευθεί” τα χέρια γμτ :stuck_out_tongue:

?
Τι δουλεια κανεις;?

γραφείου

Ο συντηρητισμος τη μαρανε την Ελλαδα…Δεν κοιταει τα χαλια της…τα τατουαζ την ενοχλουν!Αντε μη τα παρω μεσημεριατικα :!:

έτσι πες τα!:stuck_out_tongue: με έβλεπαν στη τουαλέτα που έβαζα αλοιφή σε ένα που έκανα στη γάμπα και ήταν λες και κοίταζαν κάποιον που βαράει στο πεζοδρόμιο :lol:

Κολλημενοι κομπλεξικοι Ελληναρες!Ξυπνατε ρεεεε :!:

νομιζω οτι εχουν γινει τοσο μοδα που σε καμια δεκαρια χρονια παιζει να μην υπαρχει προβλημα με δουλειες κλπ.αν προσεξεις καλοκαιρι σε παραλια τι παιζει…
εκει τον πρωτο λογο εχουν τα γνωστα bitch/tramp stamps…
παντως εχει αρχισει να γινεται αποδεκτο το τατουαζ πλεον.

σε πιο νεαρές ηλικίες συμφωνώ, δε το συζητάω καν. και είναι και πολύ μόδα. απλά οι σημερινοί 50-60ρηδες ακομά δεν το βλέπουν με καλό μάτι, έχουν στο μυαλό οτί ταττού έχουν οι φυλακόβιοι και οι ναυτικοί :stuck_out_tongue:

αυτο ακριβως…και συνηθως το κεφαλι στη δουλεια θα ειναι τουλαχιστον 10 χρονια μεγαλυτερο απο εσενα…

πάντα θα υπάρχει ο ρατσισμός των τατού στην ελλάδα πιστεύω. Και γω ψιλοσκαλώνω στα χέρια ενώ θέλω πολύ να κάνω λόγω δουλειάς αλλά μάλλον θα κάνω 1 στο σύντομο μέλλον!!!

True!
Και γω έχω στα άμεσα σχέδια μου ένα tattoo σε σημείο που δεν είναι σε κοινή θέα αλλά πολύ θα γούσταρα ένα μανίκι8)

Καλά ειδικά το μανίκι πάει σε έχουν βγάλει πρεζόνι πριν καν το καταλάβεις!!!

Εμένα στα σχέδια μου είναι κάποια στιγμή να γεμίσω το χέρι αλλά με διάφορα τατού!

Kι εγώ κάνω δουλειά γραφείου γι αυτό σκέφτηκα να το κάνω στον τρικέφαλο, καλά θα είναι και μικρό βέβαια αλλά το σκέφτομαι γενικά το θέμα…

σε ενα σημειο μη ξεχασεις να χτυπησεις το ονομα μου:!:

Έχω κλείσει ήδη ραντεβού γι’αυτό!!!

<3
αχαχαχαχαχα

Πολύ φρέσκο…

(Η Τρίχα :p)