Tattoos

Δευτέρα απογευματάκι τον πέτυχα στο σούπερ μάρκετ, εγώ αγόραζα μπύρες για προθέρμανση Πένταγκραμ κι αυτός ήταν με την οικογένεια.
(Εδώ ο George Carlin θα έλεγε: Well nice, but it didn’t help avoiding the heart attack!!)

Γενικά μορφή της γειτονιάς, το τατουατζίδικο το είχε δυο στενά πιο κάτω από τα σχολεία μας.

Ποιος ποιος; Ο Λεκτικός!

r.i.p.

με ένα φίλο πριν κάνα μήνα είχαμε γράψει ένα σιντί για το αμάξι, με 10 κομμάτια
το tracklist είχε ως εξής:

1. Ποιος ποιος
  2. Ποιος ποιος
  3. Ποιος ποιος
  4. Ποιος ποιος
  5. Ποιος ποιος
  6. Ποιος ποιος
  7. Ποιος ποιος
  8. Ποιος ποιος
  9. Ποιος ποιος
  10. Ποιος ποιος

τρελή κομματάρα, τρελό beat. και τρελά γέλια με τον τύπο που σκάει στη μέση και λέει “what, what, what”

rip Μαρνέζο, τουλάχιστον τα είχες βρει με το Θεό σου.

r.i.p.

ωραιος.

αν κανω,αυτο θελω και γω

rip κι από μένα στον λεκτικό. Τον είχα ψιλογνωρίσει κιόλας μιας και είχα πάει για μια τρύπα στο μαγαζί του.

Ντάξει αν πέθανε όντως όπως λένε από τσίμπημα σκορπιού στο άγιο όρος (που ήταν πριν λίγες μέρες) και δεν πέθανε από τα cage fights, τις τσεκουριές που’ χει φάει στο κεφάλι κι όλα τ’ άλλα, είναι απλά γκαντέμης.

+1 στο κομμάτι του σάμαν. Θυμάμαι πριν 6-7 χρόνια που το βαζε το mad

αγάπη μόνο. <3

Ρε παιδες αμα παω στο Νικο ταττου να χτυπησω ενα γιαπονεζικο (κυμματα ,ψαρια κλπ)
ποσα λεφτα λεται να μου παρει για μισο μανικι? Μεχρι τον αγκωνα δηλαδη:D

Ας πουμε για τον Οζον :stuck_out_tongue:

εντιτ :

και γαμω τα ταττοο απο πανω !!

αν θες να κανεις τατου μισο μανικι.μη κανεις κινεζικα και τετοια μωρε…εχουν γινει πολυ σουπα…

Σκέφτομαι κ γω μακροπρόθεσμα να χτυπήσω ένα τατου… Που πιστεύετε ότι ειναι ωραίο να γίνει?(εκτός ποδιού γιατί θέλει ξύρισμα)

μεσα πλευρά χεριου η ωμοπλατη εκτος αν εχεις και στη πλατη τριχα και θελει ξυρισμα θα σε δυσκολευει.και στο στερνο μετραει

Δεν είμαι γοριλας ε:|

Βοηθάει πολύ αν είσαι ξανθός/καστανό-ξανθος :stuck_out_tongue:

Αλλά γενικά δεν είναι απαραίτητο…

Τρίχες είναι θα ξαναφυτρώσουν…δε χρειάζεται να το ξυρίζεις συνέχεια
Και αφού δεν είσαι γορίλας μια χαρά θα φαίνεται

δεν ξέρω , αλλά εκεί κάτω που αρέσουν πολύ τα τατοο…(φωτο eos)

Τι να κανω αφου το στοιχειο μου και η αγαπη μου ειναι το νερο !! :stuck_out_tongue:

Αληθεια τωρα γνωριζει κανεις τιμες για Nico tattoo ? Οπως ειπα για μισο μανικι

στο Nico Tattoo παίζει να ξέρουν, 2103241502

Το πρώτο μου τατου είναι γεγονός! 8)

τι σημαινει?

[B]f[/B]ear [B]n[/B]o[B]b[/B]ody? :stuck_out_tongue:

ozma?
:-k