Τα αρχικά μου είναι…δεν είναι και τόσο πρωτότυπο ε? Πάντως είναι από την μέσα μεριά του μπράτσου και ΔΕΝ πονάει, τουλάχιστον όχι όσο λένε.
για το κοντομάνικο που είπες ,πολύ χονδρικά γιατί παίζει και το τι θα κάνεις, πιστεύω ότι θα πάει γύρω στα 300-400.
Με γεια σου Shadowking! Διάλεξες πολύ ωραία γραμματοσειρά.
Ευχαριστώ πολύ!! Ναι όντως είναι ωραία, ειδικά αυτό το F είναι γαμάτο!
που το βάρεσες?τιμή? αν επιτρέπεται 8)
Στο prive στην Καισαριανή και μου πήγε 100 ευρώ…
λίγο τσιμπημένη η τιμή μου φαίνεται αλλά κλάιν 8) μεγιά μαν!!
Ευχαριστώ πολύ! Να σου πω την αλήθεια κι εγώ περίμενα γύρω στα 30 το γράμμα, τέσπα για 10 ευρω δεν θα πεθάνουμε. Ωραία εμπειρία πάντως!
η μόνη μαλακία με τα τατού είναι ότι είναι σαν τα lays :lol:
Χαχα έτσι…με το που τελείωσε λέω “οκ πάμε για το επόμενο”! :lol:
Για κάποιο λόγο έχει ακριβύνει πολύ το prive στην Καισαριανή. Μάλλον επειδή η δουλειά του έχει ανέβει κατακόρυφα τα τελευταία 2-3 χρόνια και έχει φέρει και κάτι ψαγμένους Ιάπωνες που βαράνε κάτι απιστευτότητες, έχει ανεβάσει την τιμή. Εντάξει οι τιμές πλέον, θεωρώ ότι είναι νορμάλ, σε σχέση με άλλα, αλλά για μένα πχ, πριν 3 χρόνια μου βάρεσε 5 γράμματα σε όλο τον τρικέφαλο του δεξιού χεριού και μου πήρε 70.
Εντάξει βέβαια εγώ με τον Κώστα γνωριζόμαστε χρόνια, αλλά και πάλι είναι μεγάλη η διαφορά.
Τώρα περιμένω να μου πει τιμή για 3/4 μανίκι που θα πάω να κάνω τον Οκτώβρη…
Παντως εγω μαγκες που εχω 3 tattoo την καλυτερη δουλεια μου την εχουν κανει στο dermagrafics στον κορυδαλλο.Εκει εκανα το triumph of steel τον manowar στο μπραντσο και ειναι πραγματικα απιστευτη δουλεια!!!Μεγαλος καλλιτεχνης ο γιαννης
Και χθες είχε κάτι περίεργους, έχει ανοίξει και ακριβώς από πάνω καινούριο στουντιο, στον όροφο. Τώρα αυτό που είπες με τα 5 γράμματα 70 ευρω με στεναχώρησε λιγάκι. Αλλά δεν μασάμε!!
εγώ πάντως ψηφίζω nico. και η μπέτυ και ο όζον είναι τρομεροί. (ειδικά για μένα ο όζον θα γίνει σε ελάχιστο χρόνο τοπ όνομα στην ευρώπη)
ξερει κανεις τι παιζει με εκεινη τη τεχνικη που εχει μια φυλη στην αφρικη,που εχουν ενα ξυλακι με βελονες πανω που βουταν σε μελανι και με σφυρακι κανουν τατου?θελουμε να κανουμε με ενα φιλο μονοι μας.
elric για παρτυ σου :D:D:D
έγραψε!
Έτσι!!!
λέρωσα κάτι τιμολόγια που έχω μπροστά μου με σάλιο 8)
To είδα στην έκθεση που έγινε τον Μαϊο, δεν ξέρω αλλά ήταν ένας τύπος γομαράκι και του το έκαναν στο πόδι και πρέπει να πόναγε πολύ…