Tattoos

Tι μονοι σας , λολ. Δε κανετε και με στυλο οπως στις φυλακες?

http://mag.rankmytattoos.com/how-to-make-a-prison-tattoo-machine.html

Καλό βόλι

Μλκ παπ αν κάνεις τέτοιο τατού θα γίνεις ο ήρωας μου!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σαλιο ηταν σιγουρα;;; :roll:

Μππρρρ γενναίος οποιος το κάνει
Ξερετε κανένα καλό μαγαζί για τατού στην Αθήνα;

Το dermagrafics tattoo studio στον κορυδαλλο κοπελια!!!

εχω δει ενα στη Πλακα σε ενα πεζοδρομο προς τις ταβερνες
και παντα εχει κοσμο

Ναι παλιο μαγαζι αυτο. Εκει ειχαμε παει με το φιλο μου να κανει το δικο του tattoo και ηταν πολυ καλη δουλεια. Και σχετικα φτηνα. Του ηρθε γυρω στα 120-140 αν θυμαμαι καλα για να κανει ενα ξυλινο σταυρο με εξογκωματα στις ακρες (σβαστικα και καλα) με χρωμα κιολας, στη μεσα πλευρα του χεριου στον πηχη.

Να του το κάψεις (και καλά).

Δεν τα πιανεις.
Συμβολιζει τη φυση της θρησκειας. Οχι τις πολιτικες του πεποιθησεις. :wink:

Eυκολως παρεξηγησιμο :stuck_out_tongue:

καλη φαση αυτο θα το ψαξω…νταξ δε θα κανω και κανα μανικι ρε…καμια μικρη μαλακια θελω να κανω να χω να θυμαμαι

γραψε Π.Α.Ο.Κ.

Βέρυ νάις!
Μόνο κάνε ένα ποστ εδώ, αν μπορείς, που υπάρχουν και μάρτυρες, πως αν σου συμβεί κάτι φριχτό, ουδεμία ευθύνη φέρω, για να μη με τρέχει η οικογένειά σου στα δικαστήρια ως ηθικό αυτουργό!

καλα μωρε…ποσο μεγαλος ειναι ο κινδυνος να κολλησω τιποτα?

Μολυνση και πολλα τραβηγματα σε γιατρους. Εκτος και αν τα βαλεις στον κλιβανο λολ

αν θες tattoo με χρωμα, εδω εισαι… τα παλικαρια ζωγραφιζουν!!!:stuck_out_tongue:

Έχει δει κανένας καμιά φωτό με αυτό σε τατού;;; ψάχνω να βρω να δω πως μπορεί να φαίνεται αλλά δεεεεεεεν

που το θες ;

τι διάολο ο ninja του rocking είσαι; ΌΛΑ τα βρίσκεις χαχαχαχα;;;

Για γάμπα λέω αλλά αν δω και κανένα πουθενά αλλού και να μου αρέσει δε με χαλάει. Αλλά το πιο πιθανό είναι γάμπα