photoshop ή gimp εχεις ;
αν δεν εχεις στειλε φωτο της γαμπας σου
photoshop ή gimp εχεις ;
αν δεν εχεις στειλε φωτο της γαμπας σου
Astaldo αυτο το εχει κανει η γυναικα μου στην γαμπα και ειναι μια χαρα.Βεβαια δεν ξερω ποσο μεγαλο θελεις να το κανεις.Η γυναικα μου το εχει κανει αρκετα μικρο εμενα αποψη μου ειναι οτι οσο μεγαλυτερο ειναι τοσο πιο πολυ θα φαινεται η λεπτομερεια
JTN απλά γάμησε
Ωραιος μια χαρα ειναι :thumbup:
Το ανέβασα στο fb για να κόψω κίνηση και έρχονται πολύ καλά σχόλια
jtn παίζει να το χτυπήσω έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
τη κιθαρα φτιαξε λιγο,βγηκε λιγο προς το πιο κοντοχοντρο
Ε θέλει λίγο εφέ παραπάνω αλλά οκ μέχρι τον σεπτέμβρη έχουμε χρόνο. Τώρα με τις θάλασσες δε το χτυπάω. O JTN έκανε το θάμα του σε 10 λεπτά ξέρω γω
Στην αρχή ήθελα να το κάνω όπως την εικόνα αλλά νομίζω έτσι μ’αρέσει πιο πολύ!
γαματο.σου κανα και λαικ στο φεισμπουκ:p
Εγώ δεν έχω αλλά θέλα να χτυπήσω στα χέρια, μέσα από τους καρπούς, στο αριστερό το κλειδί του φα και στο δεξί το κλειδι του σολ.
είμαστε ήδη τρεις που ξέρω, τρελό κλισέ αλλά ΓΑΜΑΕΙ.
το’χω και γω στα σκαριά, μπορεί να μου τη βαρέσει και απλά να πάω κάποια στιγμή να τα χτυπήσω. αλλά ντάξει καλά είμαι προς το παρόν.
τυχεροί άνθρωποι που μπορείτε να βαρέσετε στα χέρια…:?
Εγώ θέλω να κάνω έναν σταυρό στον αρίστερο ώμο και το sign of the hammer(αλλα ακόμα δεν έχω αποφασίσει που) και κάποια ακόμα αλλά δεν θα τα έχω στανταρ…
[SPOILER]They cant stop us let em try for heavy metal we will die! Λέω να το κάνω στο δεξί χέρι στο πύχη αλλά δεν ξέρω ακόμα…[/SPOILER]
γουστάρω απίστευτα να κατεβάσω ένα μανίκι με επική θεματολογία αλλά το άκυρο που τρώω είναι τόσο μεγάλο που φαίνεται κι από το διάστημα 8)
Δεν μπορείς να κάνεις στα χέρια λώγο δουλείας;;
ε ναι, δε παίζει στο γραφείο να σκάω με τατού κτλ κτλ. θα δουν και κανένα τατου manowar και θα τρομάξουν, θα λένε “τόσο πολύ άντρας είναι αυτός?”
Τρελή μαλακία αυτό με τα τατού στη δουλειά! Λες και επηρρεάζει στο απειροελάχιστο την απόδοση!!!
ΟΥΣΤ ΡΕ. Στο 70 είμαστε;;;
Εγώ έκανα το δεύτερο πριν ένα μήνα περίπου στη γάμπα και έσκασα στη δουλειά κανονικά με βερμούδα!Πρέπει να πας σαν να μην τρέχει τίποτα!Με υφάκι…Να σε ρωτάνε…Πότε το έκανες αυτό?Κι εσυ να απαντάς με έκπληξη…Ποιό???Αααα για το τατου λες?Ναι μωρε πριν κάτι μέρες!
Βαλκανια φιλος.
άμα σκάσω στη ναυτιλιακή με μπλουζάκι και μανίκι θα μου πει το αφεντικό:
αα ωραίο αυτό! πότε το έκανες??? θα πω εγώ ποιο, θα μου αυτός: αυτό, ένα-μηδέν!
και θα με διώξει μετά :lol:
Θυμάμαι ο μπαμπάς μου όταν έκανα το τατού (60 χρονών άνθρωπος)
“Μμμμμμμ μπράβο τώρα θα σε περνάνε όλοι για εγκληματία”