πασχαλάκο, μόνο και μόνο γιαυτό που έκανες κερδίζεις το επόμενο αγαπάμε:p
Εγω παντως λεω να μην κανετε πειραματα δεν παιζουνε με αυτα τα πραγματα.Αμα θελεις να κανεις τατουαζ ψαχνεσε βρισκεις ενα καλο studio που να εχεις δει δουλεια του και να ειναι πανω απο ολα καθαρο τα σκας και κανεις το tattoo που γουσταρεις.
αυτό που λέει ο ΚΕΝ.δεν είναι παίξε-γέλασε το αυτοσχέδιο tattoo.
αησδηφδ
αντε και πιρσινγκ με οδοντογλυφιδα σου ευχομαι ρε
οδοντογλυφίδα όχι, σύρηγγα όμως ναι
Πιρσινγκ με σκουριαζμενη προκα καλυτερα, νταξει λιγος τετανος τι ζημια να κανει
Δεν παει καλα ο κοζμος.
θα του κλασει,θα τη καθαρισει πρωτα με οινοπνευμα και ετοιμος
πιρσινγκ με απολιθωμενη κωλοτριχα homo erectus
Πρώτα οινόπνευμα και μετά κατευθείαν κάψιμο με αναπτήρα να είναι σίγουρος =’)
οινόπνευμα,κάψιμο με αναπτήρα και αλάτι μετά για να σιγουρευτεί οτι δεν θα έχει επιζήσει κάποιο μικρόβιο.
εγω ξερω οτι βαζεις στο αυτι οινοπνευμα και το καις.καθαριζει και τα σπυρακια γενικα
Εγω ξερω οτι απλα φυσας τη βελονα για να φυγουν τα μικροβια και εισαι κομπλε
Μονο εγω θεωρω χαζομαρα, μπαη δε γουεη, να κανεις τατου πριν τα 20 εστω;
Πιστευω σε μικροτερη ηλικια(ειδικα πριν τα 18 που κανουν μερικα, wtf) ειναι λαθος, αν θελουν σωνει και καλα να καμουν κατι ας καμουν κανα πιρσινγκ που βγαινει μετα και τελος. Πρεπει να εισαι σιγουρος για να καμεις τατου, δατς μαη οπινιον.
Εγω παντως εχω κατασταλαξει στο τι θελω να καμω και στο σημειο, το μονο που μενει ειναι το στουδιο και τα λεφτα.
Αν μενεις Αθηνα ριξε μια ματια στο dermagrafics tattoo studio στον κορυδαλλο.Εγω που εχω κανει εκει το ενα και μεγαλυτερο απο τα τρια που εχω εμεινα απολυτα ευχαριστημενος
Θενκς, θα το χω υποψιν μου, μενει να το παρω κι αποφαση βεβαια γιατι ειμαι κοτα.
Αυτο.
Για τα piercing που λέτε, όταν πήγαινα λύκειο είχε γίνει κυρίως στις κοπέλες μόδα και καλά το piercing στο χείλος,
Οι 9 στις 10 το είχαν κάνει με καρφίτσα
Σιγά μην έδιναν 30-40?
Δεν λέω για γλώσσα, φρύδια, ρόγες κ.λ.π
Στο αυτί κάνεις με πιστόλι με 2-3? ή 7?(υποαλλεργικό) όχι με βελόνα
Μαζί σου, και το tattoo που έχω στο μυαλό μου να κάνω κάποτε σε studio θα το κάνω, δεν θα βάλω τον άλλον
[SPOILER]Ούτε είχα ποτέ σκοπό να κάνω μια κλειδαρότρυπα εκεί κάτω
Στην αρχή είπα να κάνω κάτι τέτοιο[SPOILER][/SPOILER]
αλλά μου φάνηκε too gay:p
[/SPOILER]
Το θετικό σε αυτή την ιστορία είναι ότι παρήγγειλε κανονικά χρώματα tattoo και τώρα ψάχνεται για μηχανάκι και τίποτα σεμινάρια
τα τατού είναι σαν τα λέις. ποτέ δε μπορείς να κάνεις μόνο ένα