Tattoos

Αύριο κανόνισα και εγώ να κάνω ένα μικρό, πρόχειρο μέχρι να έρθει ο σεπτέμβρης/οκτώβρης για τα γούστα :slight_smile:

Μεγειες :slight_smile:

Λιγο θολη αλλα φαινεται καλουτσικα νομιζω :slight_smile:

[SPOILER][/SPOILER]

Το αριστερά είναι κωλος, το μεσαίο είναι βυζιά, το δεξιά τι είναι;

ελα που δεν ξερεις:p

Άντε ας ανεβάσω και το ολόφρεσκο απόκτημα μου. Γραμμένο από τον ίδιο τον Jon Oliva :wink:

αριστερό μπράτσο από τη μέσα μεριά είναι

this is heavy metal ρε πούστημ 8)

Ε ναι τώρα αν έρθει κανείς να με πει καμιά ιστορία, “ψηλέ έχω misprint βινύλιο υπογεγραμμένο από Oliva” και τέτοιες γραφικότητες απλά ανεβάζω μανίκι :stuck_out_tongue:

ωραιος ο Ασταλδος! με γεια! :slight_smile:

να ρωτησω κατι, γενικα που ποναει λιγοτερο το ταττου και που λιγοτερο?

Λιγότερο πονάει σε σκληρά σημεία όπως γάμπα. Περισσότερο στα μαλακά δηλαδή μπράτσο (από μέσα μεριά καλή ώρα) πλευρά και τέτοια. Αν και να σου πω την αλήθεια δεν πόνεσα ιδιαίτερα στο μπράτσο. Οκ δεν είναι και φάση δε καταλαβαίνεις τίποτα αλλά μη φανταστείς τρελά πράγματα!

Και πάνω στο κόκκαλο πονάει

Κοιλιά πάντως νιώθεις πως πεθαίνεις

Ποσο πουλας το αυτογραφο;;; :lol:

Κοίτα εξαρτάται πόσο δέρμα θες να κόψω… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

αγκωνα απο οσο ξερω δεν νοιωθεις τπτ…

μπρατσο και γαμπα που εχω κανει ειναι κομπλε και στα 2…

στο εσωτερικο του μπρατσου - εξαρταται πως θα βαραει ο τυπας- προσωπικα δεν ειχα νοιωσει τπτ γιατι ειχε μουδιασει το χερι μου απο την αρχη :stuck_out_tongue: το ειχα μονιμα προς τα πισω οσο βαραγε…

πλευρα μεχρι κατω που εχω κανει επισης υπεφερα… ειδικα μετα το πρωτο 2ωρο… θα το σκεφτω πολυυυυ σοβαρα αν θα κανω και απο την αλλη πλευρα :stuck_out_tongue:

επισης μου εχουν πει οτι ποναει πολυ στο στηθος οσο πλησιαζει προς το στερνο - we ll see :stuck_out_tongue:

Και εγω μπρατσο και γαμπα που εχω κανει κομπλε μονο στο γεμισμα ενιωσα λιγο τσιμπιματακι :stuck_out_tongue: Παντως οσοι κανουνε στα πλευρα tattoo ειναι ηρωες!!!

astaldo εισαι θεος ρε πουστη!!!

Από Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς να με προτείνει κάποιο μαγαζί ή και κάποιο άτομο συγκεκριμένα που να νιώθει πολύ όμως από λεπτομέρειες σε ταττού…?

εχεις pm

να στε καλά για το ενδιαφέρον… θα τα ψάξω και από Οκτώβρη/Νοέμβρη μάλλον μπαίνω στούντιο…:stuck_out_tongue: