Ναι ναι φυσικα.Σαν ρολο κοτοπουλο ειμαι με την ζελατινα:p
Μεγεια και φωτο γρηγορα
ερχεται σε μια δυο μερες!
είσαι από χτες το βράδυ με ζελατίνα; σαν πολύ δεν είναι; :-k
την αλλαξα σημερα το πρωι.Τωρα την εχω βγαλει.
Πολυ την κρατησες ρε κανονικα μετα απο τεσσερις ωρες θελει βγαλσιμο!!!
I am here: http://tapatalk.com/map.php?vmjfcj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κι εμένα από μεσημέρι που είχα τελειώσει το βράδυ την είχα βγάλει και μπάνιο. Έχω παρατηρήσει όμως ότι ο καθένας δίνει διαφορετικές συμβουλές που κυμαίνονται από καθόλου ζελατίνα για να αναπνέει και καλά (έτοιμο για μόλυνση) μέχρι σύστημα κοτόπουλο όπως στον φίλο bill.
Βασικά 8 ώρες σου λένε, εμένα με πήρε ο ύπνος και το άφησα κάνα 12ωρο :roll:
Εγω και στα 3 τατουαζ μου την ειχα αφησει ενα τετραωρο και μετα πολυ καλο πλυσιμο 3 φορες την μερα.Μετα την 2 μερα μπεμπαθολ μετα απο καθε πλυσιμο μεχρι να τελειωσει το ξεφλουδισμα
έχοντας κανει και γω διαφορα ταττου θα σας πω τα εξης:
Φορέστε την ζελατινα για κανα 3ωρο 4ωρο. Αυτο ειναι μονο μέχρι να κλεισουν οι πληγες, να μαζευτειτε σπιτι σας και να βγαλετε την φωτο για τον ρουφιανο.
μετα μπάνιο κανονικα, απλα στο ταττου μονο νερο. ουτε να το ακουμπατε ουτε τιποτα. απλα ξεπλυνετε το. απο πάνω, σαν τριανταφυλλια.
μετα (εγω τουλαχιστον) καθε διωρο τριωρο του πεταγα κανα μπεπανθολ μπαλακι μεγεθους κουκουτσιου θρουμπας. ειδικα οταν με εξυναν και απλα ηθελα να τα ακουμπησω, εβρισκα ευκαιρια και τους εβαζα κρεμα. ειδικα το δεξι που καθοταν στον καβαλο με πεθαινε. αμα περισευε κρεμα εβαζα και στα ταττου.
Μη το κανετε σημαντικο θεμα και ζητατε ιατρικες οδηγιες. απλα [B]ΚΕΝ [/B]δεν θελει να το ακουμπας, αστο, θα φυγει μονο του. Αμα δεν “μπολιασει” η μπογια μεσα στο δερμα και το τριβεις και το χαιδευεις και το γαργαλας, και του επιταχυνεις το ξεφλουδισμα, μπορει να χαλασεις καμια γραμμη που δεν εχει τοσο βαθια χρωμα κτλ κτλ.
αυτο που πρεπει να σας καει ειναι να κανετε κατι που να σημαινει κατι για σας, οπως αναφερθηκε παραπανω.
επισης up the irons
Καλα αυτο εννοειτε ρε.
Καλα αυτο εννοειτε ρε.
ετοιμάζω τατουαζάρα που θα με κυνηγάνε οι γυναίκες μετά όπως οι αρκούδες το μέλι:!::!:
Τον Demaio???
όχι ρε είπαμε, μην γίνω και το απόλυτο αρσενικό αμέσως:!:
για πες
Ναι ρε Ελρικ για πες μας τι καλο εχεις ετοιμασει;;;
I am here: http://tapatalk.com/map.php?psakoj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τον Adams???
είμαι ανάμεσα σε 2-3 σχέδια του έλρικ (:p) αλλά θέλω να τα κάνω ψιλόbuenavistika, με κοκκινάδια κτλ. σαν στυλ στο περίπου όπως ήταν το τατού στην αφίσα για το φετινό convention.
γνωρισα τυπα που ειχε ολο το μπρατσο μεχρι τον αγκωνα (απο εξω ομως) την καταιγιδα… αρκετα γαμηστερο τατου