Tattoos

Δεν ξερω αν το εχει ρωτησει και κανας αλλος αλλα εγω εχω δερμογραφισμο (μια μαλακια που δεν εχει θεραπεια και καθε φορα που “χτυπας” στο δερμα ερεθιζεται κτλ) και εχω ακουσει και οτι μπορω να κανω τατου και οτι δε μπορω… ξερετε τελικα τι ισχυει?

Α, και κατι ακομα… παλι απο φημες εχω ακουσει οτι το καλοκαιρι δεν ειναι καλο να κανεις τατου… να περιμενεις λεει μεχρι το φθινοπωρο γιατι χαλαει η κατι τετοιο… ισχυει αυτο η παπαρια? θενξ! :slight_smile:

Για το πρωτο σου ερωτημα καλο θα ειναι να πας σε εναν γιατρο και να ρωτησεις τι παιζει. Οσο αφορα το δευτερο καλυτερα να μην κανεις καλοκαιρι τατουαζ απο την αποψη οτι θα ταλαιπωρηθεις μεχρι να ξεφλουδιζει και να γινει κομπλε αφου οι πρωτες μερες θελουν πολυ προσοχη δεν πρεπει να το βλεπει ο ηλιος για ενα μηνα δεν πρεπει να κανεις μπανιο στην θαλασσα της πρωτες 15-20 μερες δεν πρεπει να το ξυνεις να το τριβεις κτλ κτλ. Για να σε βοηθησω ακομα περισσοτερο διαβασε αυτο:http://drpepper.gr/tattoo-care

Για την πρώτη ερώτηση σου δεν ξέρω να σε απαντήσω…
Για την δεύτερη, καλά είναι να μην το βλέπει ο ήλιος για κανα 2μηνο οπότε καλύτερα είναι να μην κάνεις το καλοκαίρι!

ρε σεις οχι και διμηνο,μην το χεζετε:p
απλα θελει μπολικη αλοιφη και μετα αντιηλιακο.

αλοιφή και αντηλιακό τις πρώτες 20-25 μέρες, και όχι πολύ ήλιο για τουλάχιστον 1.5 μήνα μέχρι να κλείσουν καλά οι από πάνω στοιβάδες :wink:

Η αδερφη μου στο 2ο της περσι ειχε βαλει μια εβδομαδα αλοιφη και σε 2 εβδομαδες εκανε μπανιο σε θαλασσα με μπολικο αντιηλιακο.Κι ολα κομπλε.

Εχω παει στο γιατρο δεν ειναι τιποτα… πολλοι πασχουν απο αυτο και δεν υπαρχει θεραπεια.

Τελικα λεω να το κανω φθινοπωρο για μεγαλυτερη σιγουρια… ποιος μπλεκει με αλοιφες και τετοια καλοκαιριατικα :stuck_out_tongue:

Την καλυτερη δουλεια θα κανεις αδερφε.Αραξε το καλοκαιρακι κανε τα μπανακια σου και απο Σεπτεμβρη πηγαινε και χτυπησε το :slight_smile:

Τεταρτη:D

Δείτε και πως βγαίνει, αν το μετανιώσετε κάποτε
http://www.youtube.com/watch?v=i14CDCBflc0&feature=player_embedded
Δεν περίμενα να βγαίνει τόσο εύκολα

αυτο δε σου καει το δερμα?? νομιζω πως απλως φαινεται ευκολο. ασε που παιζει να κοστιζει κανα 5.000?

και μετά απο 5 μέρες σου πέφτει το χερι??
ειναι υγείες αυτό τώρα?

Από ό,τι διάβασα:
Είναι πανάκριβο, είναι υγιές, πονάει όσο περίπου και το χτύπημα του tattoo και δεν φεύγει με μία συνεδρία, ανάλογα το tattoo βέβαια

Αν έχετε έστω και την παραμικρή υπόνοια ότι θα αντέχετε κάποια στιγμή στη ζωή σας να ζείτε με το tattoo να λείπει από πάνω σας, δεν πρέπει να το κάνετε. Τελεία για μένα. Αυτά τα περί αφαίρεσης είναι για τους μαλάκες που κάνουν ιστούς αράχνης στους αγκώνες

Φυσικα.Καθε ταττου για μενα πρεπει να σημαινει κατι σημαντικο για αυτον που το κανει.Εκτος ξερω γω αν εχει 5-6 και γουσταρει να κανει και ενα σχεδιο που του αρεσει πολυ.Αλλα το να κανεις μια πιπα μονο και μονο για να ριξεις κανα μωρο κτλ. δεν θα σου βγει σε καλο.Σε 10 χρονια θα λες ‘‘πω τι εκανα ο τρομπας’’.

Ωραίος :thumbup:
Ακριβώς το ίδιο πιστεύω.

bill δεν είπα καθόλου αυτό φίλε. Για μένα το νόημα του tattoo είναι να κάνεις αυτό που θεωρείς ότι λείπει από πάνω σου. Το “ωραίο σχέδιο” δε μου λέει τίποτα ακόμα και μετά από 20 μελάνια - και τα βυζιά της Λογοθέτη ήταν ωραία, δε θα τα κάνω στην πλάτη μου.
Το νόημα για μένα της φάσης είναι το commitment του “για πάντα”, αν υπάρχει έστω και υπόνοια ότι αυτό το commitment δεν ευσταθεί, δεν το κάνεις. Για μένα πάντα. Δε νοείται αφαίρεση αυτού του πράγματος - όποιος το κάνει να του πάρουν 20, όχι 5 χιλιάρικα και να του βγάλουν και το πετσί σε κορδέλες, για να μάθει να μην είναι τόσο μαλάκας.

δεν διαφωνω σε αυτο που λες ρε συ.Ισα ισα.Απλα ισως να θεωρουμε το ταττου σμαντικο για αλλους λογους. Παντως συμφωνω σε οσα λες!

εγινε χθες το βραδυ:D

άντε μεγειές, πόσταρε φωτό όταν είναι κομπλέ!