είσαι κατα βάθος metal brother κι εσύ ρε:p
πήγα στο convention και καύλωσα γμτ.άντε να φθινοπωριάσει να πάμε για το 4ο 8)
[SPOILER]και γνωστο[/SPOILER]
Λοιποοοοοοον…αν και too young to get tattooed, εχω υπ’ οψιν μερικα σχεδια που εχω σκοπο να κανω στο μελλον.
Αρχικα, εχω σκοπο ν ακανω ενα μεγαλο σχεδιο στο αριστερο μπρατσο, που η βαση του θα ειναι η γνωστη ασπρη κιθαρα του Criss Oliva με τα τριανταφυλλα πανω της, και απο κατω ενα “Stargazer” με καποια ψιλοιδιαιτερη ποζερογραμματοσειρα, ισως την γραμματοσειρα των Savatage, και γυρω γυρω η καποιο concept με κεραυνους, φιδια και λοιπες παπαριες, η το φοντο της παρακατω εικονας, ομως θα γινει σχεδιο που θα μοιαζει σαν να εχει ανοιχτει μια τρυπα στο συγκεκριμενο σημειο και το τατου ειναι μεσα μου δηλ κατι σαν και αυτο στο 2ο σποϊλερ
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
Απο 'κει και περα, σκεφτομαι να κανω στο δεξιο μπρατσο το λογοτυπο των Queensryche, δηλαδη αυτο (χωρις το ονομα της μπαντας)
[SPOILER][/SPOILER]
η καποιο αλλο σχεδιο σχετικο με συγκροτημα πχ εναν Eddie, καποια φραση, ενα ασπρο φιδι η το λογοτυπο των Whitesnake γενικα κατι σχετικο με τη μπαντα πχ το σχεδιο με τον κυκλο εδω
[SPOILER][/SPOILER]
η κατι αλλο, ακομα και ασχετο με μουσικη-συγκροτηματα…ακομα δεν εχω αποφασισει.
Τελος, στον δεξιο (λογικα) πηχυ, θελω να κανω ενα σχεδιο με μια περγαμηνη να ανοιγει και μεσα να ειναι γραμμενη μια φραση απο καποιο κομματι που σημαινει πολλα για 'μενα, και θα συνδεεται με κατι ιδιαιτερο και προσωπικο σιγουρα, αλλα ως τοτε εχουμε καιρο.
Για το πρωτο σχεδιο που σιγουρα θα γινει, ποσο πιστευετε οτι θα χρειαστει να πληρωσω?
Μετα τις πανελληνιες ερχεται και το πρωτο δικο μου!
Αναλογα το ποσο μεγαλο θελεις να γινεις,εαν θελεις να το κανεις μονο με σκιες η να βαλεις και χρωμα ειναι αρκετα Πανο κατα την γνωμη μου πηγαινε σε καποιον tattoo artist να βγαλετε το σχεδιο και θα σου τα πει ολα αυτος
13 του μηνα
μπράβο για το αβαταρ μπιλροκι
Έχει πάει κανείς στο Lonis Tattoo, να πει εντυπώσεις? Σκεφτόμουν να κάνω εκεί το δεύτερο(το πρώτο το 'χα κάνει στο barcode) γιατί μ’αρέσει η τεχνοτροπία του, σε κάποια σχέδια… Ένας συνδυασμός του [B][U]1[/U][/B] με το [B][U]2[/U][/B]
χαχα οχι που δεν θα το σχολιαζες
Φίλε αν αυτό είναι το πρώτο σου, μου μοιάζει ΠΟΛΥ φορτωμένο σαν ιδέα. Δε χρειάζεσαι ΚΑΙ κιθάρα, και logo και κεραυνούς και φίδια ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ - θα σου βγει λατέρνα. Γνώμη μου έτσι; Αν είσαι too young όπως το λες, είναι λογικό, έχεις καβλώσει και θες να τα κάνεις όλα μαζί. Κάν’το λίγο λίγο, ή χτύπα τα σε διαφορετικά σημεία. Μην κάνεις ένα πολύχρωμο μωσαϊκό με άσχετα πράγματα.
ισχύει το γάμησες λίγακι, και στην ελλάδα υπάρχουν ελάχιστοι που μπορούν να κάνουν σωστά κάτι τέτοιο
Έχω φίλο που έχει βαρέσει πολλά εκεί, γενικά πολύ καλές δουλειές.
Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι και εγώ να κάνω ένα τατουάζ. Κάτι απλό (για αρχή ). Ρώτησα σε μερικά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη και καλή τιμή βρήκα στο Solid tattoo, κοντά στην Ιασωνίδου. Αν κάποιος έχει εμπειρία από τους συγκεκριμένους ή έχει ακούσει απόψεις ας μου πει. Επίσης, επειδή θέλω να κάνω κάτι απλό και γενικά να δώσω λίγα χρήματα μπορείτε να μου προτείνετε μερικά άλλα studios ΕΚΤΟΣ από τα γνωστά Nico, Tattooligans, Tattooland κτλ κτλ?
Kι εγω αρχιζω να το ψηνω ιδιαιτερα για ξεπαρθενιασμα στο συγκεκριμενο τομεα.
Το σχεδιακι στο μυαλο μου υπαρχει για την αριστερη γαμπα και ειναι ο Paul Simonon να σπαει το μπασο του στη διασημη φωτο που εγινε ενα απο τα πιο γνωστα εξωφυλλα δισκου.
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι κατι κλασικο και δεν μπορω να πω οτι με νοιαζει ιδιαιτερα.
Το μονο που εχω αμφιβολια, εφοσον αποφασισω να το κανω και μαζεψω τα λεφτα, ειναι αν θα ειναι
α. σε φαση στενσιλ, δηλαδη καπως ετσι
[SPOILER][/SPOILER]
β. ή σαν φωτογραφια, δηλαδη καπως ετσι
[SPOILER][/SPOILER]
με δεδομενο οτι μιλαμε για τη γαμπα.
Ποσο θα μου κοστιζε κατι τετοιο;;;
Tο δεύτερο, καθ’ότι ρεαλισμός, αρκετά πιστεύω. Ανάλογα το studio, δεν αποκλείεται να φτάσεις και πάνω από τριακοσάρι.
Και εγω την δευτερη φωτο ψηφιζω ειναι πιο ρεαλιστικο.Οσο αφορα τα λεφτα για καλη δουλεια υπολογισε τρια με τεσσερα κατοσταρικα
ρε σεις κατι πιπες που ακουω για το στρατο και τετοια ισχυουν;Δηλαδη σου τη λενε και ετσι;
Χαχαχαχα! Ούτε καν ρε. Ακόμα και οι περισσότεροι μόνιμοι, έχουν τατού.
χαχα οκ θενκς.Λεω και εγω