Αυτό είναι το δεύτερο ταττού !
http://www.youtube.com/watch?v=kF2tjB3CT2E :roll:
και το πρώτο που το έχω κανά χρόνο τώρα :
Αυτό είναι το δεύτερο ταττού !
http://www.youtube.com/watch?v=kF2tjB3CT2E :roll:
και το πρώτο που το έχω κανά χρόνο τώρα :
γαμησε ρε φιλε. και πολυ καλα σχεδιασμενο!και εγω θελω να κανω το γουρουνακι αλλα δεν εχω σκεφτει που.
Το δικό μου , δεν φένεται καλά , είναι πάνω στο μπούτι . Τώρα άμα θες μόνο ένα γουρούνι το χτυπάς άνετα όπου θες .
το τατου με το animals ειναι τελειο ρε:cry:
ισχυει αυτο?γιατι σκεφτομαι να ανεβω μετα το καλοκαιρι για κατι στο υφος που χτυπαν οι 2 τους…
είχα πάει εμ ένα φιλαράκι τον γενάρη στον όζον και του είπε ότι κλεισμένος μέχρι οκτώβρη.η μπέτυ θα είναι λίγο πιο χαλαρή αλλά και πάλι θα είναι τέζα το πρόγραμμά της. πχ εγώ όταν είχα βαρέσει πρώτη φορά στη μπέτυ είχα κλείσει από νοέμβρη για φλεβάρη,πριν 2 χρόνια ε. πλέον είναι πιο “όνομα” κι έχει παραπάνω ζήτηση.
σκεφτομαι πισω στο μπρατσο, αν και μαλλον θα ειναι λιγο καγκουρικο εκει. βεβαια εχω ακομα καιρο να το σκεφτω…
εγω δεν εχω αγαπημενη την ομωνυμη ταινια:p απλα ενα κολλημα απο μικρος με το π…τουλαχιστον ελεγε εκει πανω που το ειχαν? μικρο ή κανα τεραστιο?
η αληθεια ειναι πως θα ηθελα και κατι πιο πρωτοτυπο καλυτερα, αλλα κλαιν, γιαυτο θα κανω και δευτερο:p !
κολλαω μονο στο σημειο που θα το κανω προς το παρον…
Nτάξει το σημείο είναι το εύκολο μέρος . Το σχέδιο είναι αυτό που συνήθως θέλει σκέψη . Έχεις χρόνο και το συζητάς και με τον τατού άρτιστ στην τελική που βοηθά αρκετά η γνώμη του .
Ναι στο Nico άμα πας και θέλεις Ozone ή Bety κλείνεις ραντεβού σε στιλ Ι.Κ.Α , μήνες μετά . Αρκετά φράγκα ζητάνε αλλά η δουλειά τους είναι η καλύτερη στην Ελλάδα .
Εγώ θέλω αυτό
[SPOILER]
[/SPOILER]
στην γάμπα αλλά στο Νίκο θέλει κανά 700 + για να το κάνει ο Οzone . :-s
To επομενο μου θαναι και εμενα μιξη των εργων αυτου του καλλιτεχνη επισης To σχεδιαζω καιρο
χοχοχο, όχι που θα τη γλίτωνες! νατηνε ψάξεις την κοπελιά
το vbe το έχω τέσσερα χρόνια τώρα, μαζί με άλλους 2, με τον έναν μάλιστα έχουμε καταφέρει και τα έχουμε φωτογραφήσει δίπλα δίπλα, και το δικό του προηγήθηκε σαν εκτέλεση. Τον δεύτερο δεν τον ξέρω, αλλά είχε pic του ταττού στο πρώτο τεύχος του Inc και πρέπει να είναι πιο πρόσφατο.
[SPOILER] [/SPOILER]
Το SYL logo είναι που έχει περισσότερη πέραση, περνάει στους αμύητους και σαν ιδεόγραμμα και μπορείς να παίξεις με το μέγεθος. Εγώ απλά το έχω πλαισιώσει με στίχους.
Το π πάντως μου αρέσει πολύ σαν ιδέα. Έχει κυριολεκτικά άπειρα νοήματα
@Of Wolf and Man - τα ταττού σου είναι ερωτεύσιμα. Ιδίως το 2ο και αυτό που δεν έχεις κάνει ακόμη
Παλιό (το πρωτο που εκανα) πλέον (έγχρωμο).
[SPOILER][/SPOILER]
Το ένα το πόδι το πάμε καλά γενικά, του χρόνου λέω να πάμε και στο άλλο
ΠΟΥΛΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ.
για γαμπα 700 + ρε? δηλαδη για το μισο ποδι ποσο θα θελει ξερω γω?
Κοίτα το σχέδιο έχει αρκετή ως μπόλικη δουλειά οπότε θα πάρει 2-3 σέσιονς που το κάθε ένα είναι 3 ώρες νομίζω και γύρω στα 250 ευρώ . Οπότε κάπως έτσι υπολογίζεται . Πληρώνεις και το όνομα Nico+Ozone :roll:
Εvil για τον John Baizley μιλάς έτσι ; Για μένα τα σχέδια του είναι ότι πρέπει για ταττού και man όταν το κάνεις με το καλό να μας δείξεις να μας πέσουν τα σάλια και να θαυμάσουμε 8)
Ευχαριστώ Almighty και εγώ ερωτευμένος είμαι μαζί τους
Το άλλο είναι μεγάλο μου τατουϊκο όνειρο και μόλις βρω λεφτά και χρόνο θα χτυπηθεί με το καλό .
Σημαίνει πολλά σε μένα λόγω μπάντας :oops:και ειδικά το συγκεκριμένο που είναι το αγαπημένο μου άλμπουμ αλλά και βιβλίο ( George Orwell - Animal Farm )
Tου Βaizley εχει κανει ενας φιλος στο μπρατσο γυρω γυρω και του πηρε κανα 800αρι παντως.
Αλλα ειναι φοβερο.
όσο δεν μαρεσουν οι manowar αλλο τοσο μαρεσει το tattoo αυτο