[SPOILER][/SPOILER]
και οταν βρεθει χρονος και χρημα θα βαρεσω ενα πινακα του Beksinski.
[SPOILER][/SPOILER]
και οταν βρεθει χρονος και χρημα θα βαρεσω ενα πινακα του Beksinski.
τι τι ξεθάψατε το θρεντ, με’πιασε πάλι το σύνδρομο στέρησης…
Εγω ακομα να κανω.
Οσο αργω τοσα περισσοτερα σχεδια μαζευω παντως.
Quicksilver διχαλωτή σαγιονάρα \m/
Fu Manchu approves! :thumbup:
Xτύπησα και το 2ο σήμερα 8) Φωτό όταν ηρεμήσει το δέρμα
ανοιχτε με προσοχη
[SPOILER][/SPOILER]
Αυτά είναι!!! :?
(πολύ καλά έκανε ο φίλος μας και χρησιμοποίησε spoiler!)
8O8O:lol::lol3::lol3: Να υποθεσω οτι ο τυπος προσφερει τον μισθο του στην κυβερνηση για την σωτηρια της χωρας
Έλεος!
Τελικά λέω να μην κάνω μανίκι το Icon αλλά ένα maori. Ξέρω είναι πολύ της μόδας αλλά είναι γαμάτα!
…πολλά ‘‘μπράβο’’ στον τύπο…μυαλομένο παιδί:):!:
δε νιωθετε βρε μαλακες.
Μη μασάτε ρε. Φάρσα είναι το τατου. Ο κουρκούτης από το Sport 24 το “έκανε”
Ψηνω, θελω ενα γραμμα μονο, αυτο
και δεν ξερω ακομα που, σκεφτομαι πλατη, εκει λιγο ψηλα που ξεκινα η σπονδ. στηλη ή καγκουρια γαμπα, αν και δεν το θελω μεγαλο αλλα οκ, μικρο σχετικα…θατοθελα χερι-ωμο, λιγο πιο κατω απο καρπο-αλλα λογω δουλειας μπα, θα μου το βαλουν στο κ@λο ολο το χερι αμα το δουν…
γνωμες και κανα ινφο που και τιμες, ψιλοβαριεμαι να διαβαζω τωρα προηγουμενες σελιδες:p
για Nico εχω ακουσει μονο, απο φιλους, σχολια και γνωμες…
επισης μου ειπαν πολλοι να το δω για σεπτεμβρη διοτι καλοκαιρι δεν ειναι και η καλυτερη περιοδος για τατου…
πανω απολα παντως, πρεπει να το παρω αποφαση οριστικα και λεω να χτυπησω καμια χενα για αρχη, να δω πως ειναι…
Και εγω ειχα κοιταξει πολυ στο συγκεκριμενο σχεδιο πιο παλια, γτ ηθελα το ιδιο(μια παραλλαγη με αριθμους). Γενικα ειναι ευκολο να γινει, οποτε δε χρειαζεται να πας και στον μαστερ, για λεφτα κανα 60-80αρι πιστευω.
Εγώ άμα έκανα ποτέ, θα έκανα ψηφία του π, του φ, του e και του γ :roll:
Θέλει το ΝΕΡΝΤ να κρυφτεί …
sorry που θα στο χαλασω, αλλα εχω δει ηδη δυο διαφορετικους ανθρωπους που εχουν το “π” εκει λιγο ψηλα που ξεκινα η σπονδ. στηλη. μια γυνη κι ενας αντρας και οι δυο εχοντας αγαπημενη την ομωνυμη ταινια μετα απο ερωτηση μου. εγω πιχι δεν θα βαρουσα ταττοο που θα ηξερα οτι κι αλλος στον κοσμο θα φιγουραρει μ’ αυτο. εν τελη, στο νικοςταττοο εχουν βραβευτει οι παντες, αλλα κατι παιζει με τα ραντεβου, για κατι τετοιο κυμαινεσαι στα 60 με 80 εουρος νομιζω στο συγκεκριμενο μερος.
επειδή είναι μικρό θα βρει εκεί, αλλιώς για κάποιο μεγάλο σχέδιο καλό νοέμβρη. (τουλάχιστον όζον και μπέτυ). επίσης πολύ ανεβασμένος σε σχέδια και επιδόσεις είναι ο μπρόκι στο ίλιον, και από ραντεβού είναι πιο κομπλέ.
γιατί, νομίζεις ότι το δικό σου δεν απειλείται? :roll:
Κι εγώ το είχα αυτό το κόλλημα, αλλά αναγκάστηκα να το ξεπεράσω the hard way. το ένα τατού το μοιράζομαι με άλλους 2 (για τον δεύτερο έμαθα μόλις πρόσφατα) και το άλλο με άλλους 4, αν και η δική μου βερζιόν είναι διανθισμένη και τις ΓΑΜΑΕΙ τις άλλες.
Εκτός κι αν είναι custom made σχέδιο, δεν έχεις πολλές ελπίδες. Όπου και πάλι, καραδοκούν οι internet stalkers.
[SPOILER][/SPOILER]
=(
αλλα οκ, εννοειται πως ειμαστε συμπολεμιστες και θα της σφιξω το χερι!
αυτο που μοιραζεσαι με αλλους 4 ειναι το vbe; ή δεν το βαρεσες ακομη;