Tattoos

Ενταξη με τις διακυμανσεις βαρους ενοειτε οτι αλλαζει και το δερμα, αλλα μεχρι τα 21 παχυνεις δεν παχυνεις, ψηλωσεις δεν ψηλωσεις, η μαζα τους δερματος θα αλλαξει οποτε θα αλλιωθει το τατουαζ

εγω εχω 2.ενα εκει που δειχνει το αβαταρ και το αλλο κατω απο τη κοιλια και αριστερα (κοντα στο μοριο.λολολολ) και ειναι ενα “n” μεσα σε ενα τραιμπαλακι.
αποσο ξερω αμα παχυνεις αρκετα χαλαει…επειδη ανοιγει το δερμα ανοιγει και το ταττοο.και αντιστοια αμα το κανεις και χασεις πολλα κιλα.αλλα και στις 2 περιπτωσεις μιλαμε για πολλα κιλα!!!

εγω θελω να παω να κανω το σημα των μεταλλικα

Έχω δύο ένα αριστερά και λίγο πιο κάτω από την μέση και ένα στην δεξιά ωμοπλάτη τα κάνα πριν πολλά χρόνια δεν πόνεσα σχεδόν καθόλου είχαν μύες τα σημεία και τα έκανα στα σημεία αυτά για να τα βλέπουν μόνο όσοι θέλω εγώ
Οσονούπω ετοιμάζω και για τρίτο αλλά δεν έχω αποφασίσει για το σχέδιο έχω βρει μόνο το μέρος

για που λες?

γαμαει ασυστολα.
που το κανες και ποσα ευρα σε πηρε ?

τωρα πηρα και αδεια και σκεφτομαι αυτο http://lh4.ggpht.com/_S8ravUTXRT0/R4nckGPe_OI/AAAAAAAAAHw/-eKXu0AZNPw/memorial-sword.jpg με αλλαγη στο πανω μεορς σπαθιου και στα λογια στο περοπου σας το δειχνω απο την εμπερια σου μακιντοστ ποσο λες να παει?

Δατς η εικονα δε φαινεται.Ξαναβαλτην.

200 ευρος μου πηρε για αυτο, και σε σχεση με το σχεδιο που του πηγα, η δουλεια που εκανε το παληκαρι ειναι γαματη.

Τσιμπα και αυτο, το 2ο που εκανα:

τωρα πρεπει να μπορεις να την δεις.

και το δευτερο γαμαει και δερνει και ωραια ιδεα.
ειχα σκεφτει επισης ενα κλουβι ανοιχτο και ενα πουλι να βγαινει.
πρεπει να του πάω το σχεδιο πιο νωρις και ετσι γιατι πηγα μπαρκοουντ για ενα ταττου που θα κάνει ενας φίλος μου και ειδε το σχεδιο και ειπε οποτε θελουμε να παρουμε ενα τηλεφωνω να κλεισουμε ραντεβου και θα το κανει…δεν θέλει το σχεδιο απο πριν?

αυτο ειναι αλλα θα λάξω το πανω μερος του σπαθιου θα το ζητήσω πιο επιβλητικό και θα βάλω και άλλα λογια

γιατι ενα τοπικ δεν φτανει θα μιλάμε και δω.

δεν ξερω αμα σας το πα θα κάμω ταττοου αυριο θα παίξω στοιχημα και ελπιζω να κερδισω μπας και το κανω τωρα

Ελα λοιπον,

Ξεχασα να σου πω πριν οτι το εκανα στον Ακη στην Παληνη(περισσοτερες ινφο αν θες στειλε πμ).

Το σχεδιακι σου πιστευω γυρω στα 200 αναλογα το μεγεθος που δες να το κανεις και το σημειο.Και ναι πριν το κανεις πηγαινε του το σχεδιο για να κλεισεις ενα ραντεβου πρωτα, και για να το δει να εχει μια ιδεα για το τι προκειται.

κι εγω ενα scary guy και το logo sick of it all στη πλατη αλλα ακομα δεν ξερω

Απορία Δοθέντως ότι τα τατού που έχω είναι μονόχρωμα -μαύρα και τα δύο- τα χρώματα κόκκινο ροζ θαλασσί μωβ κρατάνε ή με τον καιρό αλλιώνονται και θέλουν επιδιορθώσει?

αλλοιωνονται δυστυχως

Αναλογα το χρωμα.Αλλα κρατανε αλλα φευγουν τελειως

ναι το χρωμα μπορει να αλλοιωθει αλλα μπορεις οταν βλεπεις οτι αλλοιωνεται να πας να σου το ξαναπατησει

πηγα σημερα μπαρκοουντ για να κλεισει ραντεβου ενς φιλος για ταττου και επι της ευκαιριας ρωτησα και γω για το σχεδιακι μου και πηρα το τριτο το μακρυτερο 250 ευρω τερμα δεν ξαναβγαινω εξω μεσα δεκαρα την δεκαρα φασουλι το φασουλι-γεμιζει το σακουλι.

Ρε τι ειναι αυτα;; Ο πατερας μου ειχε κανει τατουαζ πριν 10 περιπου χρονια με 7000 δρχ (21 ευρω δλδ) στην Κω και του εχει κρατησει ως τωρα. Οχι πολυ μεγαλο, αλλα με χρωμα. Ρε σας κλεβουν :!:

τεχνη για την τεχνη ρε!

τζαμπα πρεπει.

Κι εγω το 200αρι σκέφτομαι και απωθούμαι…:frowning:

μπορει να μου το κάνει ενας συντροφος με ελαχιστα χρηματα αλλα εμπιστευομαι πολυ μπαρκοουντ μαλλον θα περιμενω να μαζεψω λεφτα