Tattoos

εκει που παω εγω εχει γινει φιλαρακι πια και το χρωμα 2 φορες δεν μου το χει χρεωσει!!!

to grapsa 3 fores!!!grafw me greeklish gia na to svisei kanas mod gt mou kollise to net kai postara to idio 3 fores

kala delete den exei??

πες το μια ακομα να το εμπεδωσουμέ

αφου μαμιεται o mozilla.
ετσι που λετε…αχαχαχ!

το κανε ο φίλος μου το ταττου ενα τετραφυλλο 2 εκατοστα 8ο ευρω μπαρκοουντ.

χαιρομαι που το κανε αλλα μου φανταζει παραξενο που το κανε πρωτα,παντως ωραιο ειναι!

έχω το κεφάλι μιας τίγρης στην ωμοπλάτη, το έκανα πριν 5 χρόνiα στο house tatoo στην Κηφισίας απέναντι από το President
καλό το μαγαζί, καθαρό και καλό χέρι ο Lucas. Bέβαια δεν θυμάμαι πόσο μου πήρε
καλό είναι να το σκέφτεσαι πολύ πριν το κάνεις γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το μετανοιώσεις
πρέπει να σημαίνει κάτι για σένα, κάτι που δεν θα θες να το ξεχάσεις
για μένα η τίγρης θυμίζει κάποιον που πρόδωσε αξίες και πιστεύω και κάθε φορά που το κοιτάω μου θυμίζει πως δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι και πολύ τους ανθρώπους
μέχρι τέλος του μήνα θα κάνω και το δεύτερο αλλά μάλλον θα πάω live in colour στο μαρούσι. Μου το σύστησε φίλος. ;Eχει ακούσει κανείς κάτι γι’αυτό?

house tattoo = πολύ καλός ο lucas όλο και περισσότερους ακούω να πηγαίνουν και όλοι φεύγουν ευχαριστημένοι
δεν ξέρω όμως τι παίζει αλλού με τιμές το πρώτο μου το είχα κάνει Θεσσαλονίκη στο Nicos που είναι το κορυφαίο της Β.Ελλάδας ένα μικρό σύμβολο που λέει “brave” στην ωμοπλάτη και μου είχε πάρει πριν 6 χρόνια 45 . τώρα που πήγα στον lucas έγραψα Law and Disorder στην καμάρα του ποδιού με γραμματοσειρά korn (βλ. ανάποδα R και E), σε σχετικά μεγάλο μέγεθος και μου πήρε 120 . καλή τιμή μου φαίνεται…

ξερεις κ τι μπορει να εγινε να ειχε ληξη η χενα γι αυτο να σε πειραξε το ιδιο παθανε κ οι φιλοι μου που κανανε χενα η οποια ειχε ληξη…κ βγαλανε πολλα σπυρακια πανω στο ταττοο κ γυρω απο αυτο!!! γι αυτο προσοχη γιατι οταν ληγει οι χενα εχει τετοια αποτελεσματα!!!(δοκιμασμενα πραγματα τωρα):!::!:

θελω και γω τατου αλλα ειμαι μικρος ακομα:cry:

εχετε δει στην Τν μια γυλη στην αυστραλια που κανουν τατουαζ στο προσωπο τους?τι λετε για αυτα?

σιγα και ο φρεντ εχει κανει!στις φαβοριτες!

Έλεγα να κάνω κάτι τέτοιο

Μέχρι που το είδα στην πλάτη μιας φίλης μου :|:razz:

Τώρα αναζητώ ιδέα - πάλι.

moon+pussy!

ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Μαλάκα είσαι ανεκδιήγητος ε!

Ωστόσο…

Τζα! Στην έσκασα!

1] τι πρεπει να σπουδασω συγκεκριμενα για να γινωτατουερ?, γραφιστικη?
2] εχει χρημα η δουλεια? [δεν μου ειναι και τοσο σημαντικο, αλλα να ξερω…]
και μια γιατι με τρωει,
3] ποσο κοστιζει ενα τατουαζ, η μαλλον αναλογα με τι, πληρωνεις?

στο 3 :αναλογα το μεγεθος και τα χρωματα…απο 30-500

δηλαδη για ενα μανικι απο πανω το μπρατσο μεχρι τον αγκωνα πανω κατι, ποσο θα κανει?

αν δεν εχει χρωμα και με καθε επιφυλαξη 100-150 αλλα καλυτερα να ρωτησεις καποιον πιο ειδικο…εγω απλα ειχα ρωτησει πριν κανενα χρονο…:wink:

για μανικι 150 ε???οχι ρε συ με την καμια αυτο…ειδικα οταν το λιγοτερο ειναι 80.
ειχε ρωτησει ο κολλητος μου τι θελει.και του πε οτι παει σαυτον και του μαθαινει αυτος το τροπο…τον πληρωνει διδακτρα.και τον ρωτησε ο κολλητος μου που κανεις πρακτικη και του πε “στο σωμα σου”

εχω 7 για την ωρα…
μια γατα στο μπρατσο,3 νεραιδες στην πλατη,1 ματι στην πλατη επισης,μια λατινικη φραση στο πλαι της μεσης,μια πεταλουδα στο χερι.
εχω ξεκινησει να σκεφτομαι τα αλλα 2…
φαινεται πολυ οτι μου αρεσουν τα τατουαζ?:smiley: