Tattoos

Δεν θα κάνω ποτέ γιατί δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα, αλλά έχω να παραθέσω το εξής περιστατικό:

Σε μια παρέα που βρέθηκα και συζητάγαμε το θέμα ήταν και μία κοπέλα με πολύ μικρό στήθος, την οποία κατα καιρούς δουλεύαμε με ποικίλους τρόπους για τη συγκεκριμένη, αχμ, “έλλειψη” :p… Οπότε μόλις ξεκινά η καημένη να πει τη φράση “εγώ πάντως θα ήθελα να κάνω τατουάζ…”, πετάγεται ένας, χμμμ, ψιλοκαφρούλης και συμπληρώνει “…στην πλάτη με την επιγραφή: ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ!”

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Περιττό να πω ότι δεν ξανακούσαμε τη φωνή της ξανά εκείνη την ημέρα… :stuck_out_tongue:

εγω θελω να παω να κανω στην πλατη το logo των μεταλλικα

Εγω πάλι το πρώτο μου θα είναι η κολοκύθα από το λογότυπο των Helloween (Better than raw και μετά)

:razz:

βεβαια εγω ψηλοφοβαμαι… ποναει?

Θα το τσιμπησω σε ραφτο αυτο αυριο!(αν το βρω)

Εξαρτάται πάντα το σημείο…

δηλαδη?:-k

Στα άκρα ξέρω ότι δεν πονάει σχεδόν καθόλου. Πλάτη παίζει… Εξαρτάται πόσο αντέχεις τον πόνο γενικά. Τωρα στηθος, κοιλιά κ.α άστο καλύτερα…

κι εγώ φοβόμουν στην αρχή και είχα πάρει μαζί έναν φίλο όμως με την πρώτη βελονιά τονέδιωξα
στην ωμοπλάτη δεν πόνεσα καθόλου…μόνο όταν έκανε κάποιες λεπτομέρειες με άσπρο μελάνι , έτσουξε λίγο
βέβαια μάτωσε αλλά από πόνο κα-θό-λου

Χαράζει ή καίει το δέρμα? Γενικά στο πόδι πονάει?

εμενα το δευτερο στο ποδι πως με ειχε πεθανει στον πονο?σε κομπογιανιτη ειχα παει??
μανο,το χαραζουν.στο ποδι σε ποιο σημειο?

Στη γάμπα λέω. Αλλά πολύ πιο μετά, έχω ακόμα:p

Να ψηλώσεις πρώτα μην το κάνεις και στραπατσαριστεί;

Εχω πεί όταν πάρω πτυχίο, (δλδ 3+:p). Αλλά και γενικά έχω ακούσει οτι το δέρμα μεγαλώνει ακόμα:-s

Διαβάστε αυτό:

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=933820&lngDtrID=253

Ενδιαφέρον. :-k :-k :-k

για να στραπατσαριστει το τατοο πρεπεi να χασεις η να παρεις καμια 30ρια κιλα…εδω εγω με την απιστευτη κοιλουμπα πια και ειναι μια χαρα…χαχα!

Αλητη εσυ ανεβασε φωτο με τα τατου σου

πόδι χαμηλά (όχι από αστράγαλο και πάνω) πονάει ασύλληπτα!!
αλλά βασικά όλοι οι τατουατζήδες λένε ότι οι άντρες είναι αυτοί που πονάνε περισσότερο και δεν αντέχουν μέχρι που λυποθημούν κιόλας…οι γυναίκες είναι πάντα πιο ανθεκτικές στον πόνο λόγο κατασκευής
ωμοπλάτη είναι το ιδανικό σημείο που μη σου πω ότι είναι μέχρι και “ευχάριστη” διαδικασία (σαν ξύσιμο στην πλάτη)
για το tatoo στο πόδι υπέφερα σε κάποια φάση αλλά δεν φώναζα για να μην διώξω τους πελάτες… :?
αλλά ο τύπος είχε καλό χέρι και το έκανε όσο πιο “ελαφριά” μπορούσε.

Στο ποδι σε ποιο σημειο το κανες?Τι σχεδιο εχεις?

στη γυναικα, μου αρεσει το tattoo ωπουδηποτε για τον αντρα υπαρχει μονο το χερι.τελος!!
και προς θεου οχι tribal και παπαριες,μονο tattoo που σημαινει κατι γιαυτον που το κουβαλαει.
να πηγαινεις και να διαλεγεις απο τα ντοσιε του καθε tattoo studio,η απολυτη ξεφτιλα