Tattoos

Only 2…προς το παρον :stuck_out_tongue:

εγώ θέλω να κάνω ένα λουλούδι από τον αστράγαλο εώς τη μέση της γάμπας…

αλλά μέχρι να βρώ τα χρήματα παραμένει ένα όνειρο…:frowning:

law and disorder σε kornίζουσα γραμματοσειρά στο πόδι χαμηλα και από την εσωτερική πλευρά παράλληλα με την καμπύλη.
και πόνεσε. Πολύ.!!!

law and disorder σε kornίζουσα γραμματοσειρά στο πόδι χαμηλα και από την εσωτερική πλευρά παράλληλα με την καμπύλη.
και πόνεσε. Πολύ.!!!

Το εσωτερικο σημειο πανω απο τον αστραγαλο εμενα δε με πονεσε τοσο, καθως το δερμα εκει ειναι πιο ξερο και σκληρο.Στη γαμπα ειναι θανατος

κάτω από τον αστράγαλο δεν το συμβουλεύω σε κάποιον. περνάνε όλα τα νεύρα και οι φλέβες και το δέρμα είναι πολύ μαλακό.
αλλά με έψηνε τρελά το σημείο εδώ και πολύ καιρό και δεν το συζητούσα για αλλού. ακόμα και στο μαγαζί μου έλεγαν μήπως ήθελα να το κάνω σε άλλο σημείο.
πέρα από το σημείο βέβαια παίζει τεράστιο ρόλο και το χέρι του tattoo artist. είναι που θα πέσεις…

Mπηκα στο club! :stuck_out_tongue:

Περισσοτερα το βραδακι…

εδιτ:

Λοιπονανε.

Απιστευτη εμπειρια. Και το αποτελεσμα οπως το ηθελα. Πονο ειχαμε αλλα μασαμε ρε?
Ευτυχως ο κακος ο πονος ηταν πολυ κακος μονο κοντα στο καρπο και τον αγκωνα.
Περασαμε ωραια. Ο tattoo artist εβαζε sepultura και neurosis και ολα πηγαν τζετ.

Οσοι ειστε σε σκεψεις για πονους και λαλακιες, καντε και μην φοβαστε! Διαβασα του κοσμου τις μαμακιες τον τελευταιο καιρο.

(:

Eιπα να ποσταρω και το τατουαζ μου (:

Αριστερα ο πατερας μου, δεξια εγω.

ποσταρε το κανονικο ρε κομπαρσε!

οκ βαζω το κανονικο και δε θελω γελακια

Ο ΦΛΛΛΛΩΡΟΣ ο Βακιλλος ντρεπεται να δειξει το τατου του… [-X

To καινουργιο μου τατου

Πραγματικα ρε φιλε, τι ειναι αυτο τωρα?
Πλακα μας κανεις? Απορω πως θα το κουβαλας αυτο μια ζωη πανω στο σωμα σου…
Ελεος με μερικους δηλαδη. Σαν ορκ κανετε! Αισχος!

πλακα κανω ρε φιλε :slight_smile: Τα σπαει ε! Ειναι φοβερο! Εισαι θεος! Θελω φιλακι! :):D8):):D8):slight_smile:

Ευχαριστω φιλε!Αν και στην αρχη δεν καταλαβα την πλακα σου λεγοντας με ορκ μετα ειδα το σποιλερ και ειπα ενταξει :slight_smile:

edit τωρα που το σκεφτομαι μηπως εισαι

και με λες ορκ?

μακ τι γραφει??

Γραφει ΜΠΑΟΥΓΚ

ή αλλιως hakuna matata

σαρεσει?μου παει?

Εμενα μου αρεσε παντως. Αν και δε σου παει. Εσενα σου πανε πιο πολυ αυτα τα ταττοο που ξεσηκωνουν το ορκ μεσα σου!

ωω τι υπερχη φραση

εγώ ήθελα να κάνω από μια πατημασιά γάτας πάνω σε κάθε στήθος μου αλλά ατύχησα…

Δεν καθόταν ήσυχα η γάτα?