Tennis

Απίστευτη ψυχραιμία η Τσέχα νομίζω πως αυτό έκανε την διάφορα. Είχε ευκαιρίες η Μαρία να το πάρει αλλά δεν τις αξιοποίησε και έτσι η αντίπαλή της πήρε το θρίλερ. Δεν πειράζει θα επιστρέψει η Μαρία και με λίγη τύχη θα πάει και σε έναν τελικό.

4 Likes

Το «ταβάνι» της Σάκκαρη στο παιχνίδι ήταν το ένα match point που είχε. Εφόσον χάθηκε αυτό, η Κρετσίκοβα έβγαλε απίστευτη αντίδραση και ήταν ξεκάθαρο ότι η πλάστιγγα έγερνε υπέρ της, παρά τις μεγάλες προσπάθειες της Μαρίας (και της πλειοψηφίας των θεατών).

Πραγματικά, όσα γράψατε παραπάνω για τις επιστροφές της Κρετσίκοβα στο τέλος του παιχνιδιού (όταν η πίεση ήταν μεγάλη) είναι πέρα ως πέρα αληθινά. Απίστευτα γυρίσματα και άμυνες, ενώ κάποια νικητήρια forehand χτυπήματά της ήταν για σεμινάριο. Όλη αυτή η κατάσταση, συν μία κάποια εμμονή της Σάκκαρη στα drop χτυπήματα (ενώ ήταν ολοφάνερο ότι δεν της έβγαιναν), την εκνεύρισαν και το ματς θα το κέρδιζε μόνο με θαύμα στο τέλος, δεδομένου του εξαιρετικού παιχνιδιού που έκανε η Τσέχα εκείνη τη στιγμή.

Όπως και να ‘χει, μεγάλο επίτευγμα και πολλά συγχαρητήρια. Τσιτσιπάς σήμερα και λόγω υποχρέωσης θα χάσω το παιχνίδι. Γαμώ την πο#τ@ν@ μου δηλαδή! Καλή επιτυχία στον Στεφ!

3 Likes

5ο σετ με ρακή. Πάρτο γτχμκτπμ, ψύχραιμα το λέω

Μας βγήκε η ψυχή ! ΤΕΛΙΚΟΣ !
Τρομερή ματσαρα και από τους δυο - ο Τσιτσιπας αν βγάλεις τα πολλά λάθη με το backhand ήταν πολύ παρά καλός , απέναντι σε έναν Σβερεφ που έριχνε ανελέητες κανονιες-σερβις. Τα 2 τελευταία games ήταν τοπ τιερ αθλητικές στιγμές.

2 Likes

Αν έβλεπε κανείς τις δηλώσεις μετά στο mute θα νόμιζε πως έχασε.

1 Like

Το άφησα στο 2-0 γιατί είχα κανονίσει μπασκετακι. Είχα πει σε αρκετούς φίλους νταξ πέρασε.

Τελειώνω ανοίγω mb βλέπω κάπου στα 9 μυνήματα 2-2 μλκ μου λένε, έχει πλάκα σκέφτομαι. Με το που βαζω ERT σε live streaming νικητήριος πόντος. Ηδονή…

Έχω σε ένα ταμπ ανοιχτό τους βλάκες στον αντ1 να ακούσω αν μπει γκολ και σε άλλο ταμπ βλέπω τη ΜΑΤΣΑΡΑ, τι χαμός γίνεται

6 Likes

Μετά το 2-0 των Ιταλών βλέπω μόνο τέννις. Η μπάλα δεν έχει νόημα.

εγώ δεν καταλαβαίνω καν τι βλέπω και ως εκ τούτου το βαριέμαι σαν άθλημα

όπως και να χει άξιος αθληταρας ο Τσιτσιπας , συγχαρητήρια και τα καλύτερα εύχομαι

Ηθελα (και θελω) Ναδαλ αλλα ισως να μεγαλωσε αρκετα πλεον και να μην εχει τις ιδιες αντοχες, ειδικα αν παιζει απεναντι σε εναν αντιπαλο οπως ο Τζοκοβιτς.

Αν και ο Ναδαλ εχει μεχρι τωρα μονο 2 ηττες στην ζωη του ολοκληρη στο Ρολαν Γκαρος (μια απο Τζοκοβιτς και μια απο Σοντερλιν), για καποιον λογο θεωρω οτι μαλλον ειναι καλυτερο για τον Τσιτσιπα να παιξει απεναντι σε Ναδαλ. Μου φαινεται οτι ο Τζοκοβιτς θα τον κερδισει ευκολα. Μακαρι να κανω λαθος βεβαια.

3 Likes

Εξωφρενικό παιχνίδι έως και το 3ο σετ. Το 0-5 στην αρχή προμήνυε τον περσινό τελικό, αλλά ο Τζόκοβιτς έπαιξε από εκείνη τη στιγμή και μετά απίστευτο τένις. Η μιάμιση ώρα του 3ου και η απώλειά του, ήταν το τέλος για τον Ναδάλ. Ο οποίος φαίνεται ότι πλέον δεν μπορεί να βγάλει 5άρια σετ με αυτόν τον τύπο και 1-2 ακόμα. Αν δε νικήσει με 3-0 ή 3-1, αρχίζει και παραδίδει πνεύμα. Αντίθετα, ο Τζόκοβιτς δεν έχει φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο. Και είναι και το φαβορί για τον τελικό, αν το πάρει έρχεται σε απόσταση αναπνοής από τους άλλους δύο σε γκραν σλαμ. Λογικά θα πάρει και το Wimbledon.

2 Likes

3 Likes

πω μου θυμισες τον Σοντερλινγκ
τι σερβίς ειχε ο τυπος

1 Like

Επί του πιεστηρίου…

2 Likes

Για να δούμε… Απίστευτα ώριμος έως τώρα ο Στεφ.

1 Like

Σαν να μην έχει ενέργεια ο Νολε, σα να τον στραγγιξε ο αγώνας με τον Ναδάλ. Βέβαια, έχει ξαναβρεθεί σε παρόμοια θέση και μετά από λίγη ώρα μοιάζει υπερηχητικός.

Τι τελικο βλεπουμε ρε παιδια ??? ΤΡΟΜΕΡΟΣ ο Στεφανος! Σερβις φαρμακι και αμυνα τσιμεντο!

2 Likes

Βρε, λες;

Ψιλο-άνετο το 2-0.

Πάει για 2-2…

1 Like

Έχει κατεβάσει τον γενικό ο Στεφ. Έχει χάσει την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία που είχε στην αρχή. Όταν αρχίζουν τα βρισίδια και τα χτυπήματα της ρακέτας, δυστυχώς, έχει πάρει το πάνω χέρι το θυμικό και αυτό δεν του βγαίνει σε καλό.

Αναμενόμενη η αντίδραση του Νόλε, βέβαια. Όλα για όλα στο 5ο.

1 Like